Podzielam poglądgenocidegeneral pisze: ↑06 cze 2026, 14:52 no to chuj mu w dupę, zajebisty motyw właśnie, więcej gier powinno tak wyglądać, jak ktoś chce do produktu interaktywnego podchodzić raz to niech wypierdala do kina, a jak hurr durr nie mam czasu na granie to też niech wypierdala
[GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
Moderator: con shonery
Re: [GRA WSZECHCZASÓW] Wiedźmin 3: Dziki Gon
no łebki z "nie mam czasu na granie bo jestem ojcem i ni mam czasu" najgorsze, moj ziomek po prostu se przechodził Persone 5 z pół roku albo i dłużej i sie jarał, nikt nie mowi zeby ogrywac kazde gre jaka istnieje
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Od rpg wręcz wymagam tego żeby wybory blokowały potencjalne ścieżki, dialogi itp - a jeśli tam od wyboru zależne jesr zwiedzanie jakiegoś poziomu to tym bardziej w pyte
- Haczapurjan
No ja w zasadzie powtarzam też pogląd RED-ów i dlaczego zarzucili ten pomysł w trójce
no niestety trzeba robić gry pod normictwo zblazowane, na szczęście w takim baldurze 3 chuj został wbity w takie konwenanse i jak się zagra po złej stronie to wydarzenia są zgoła inne, chociaż nie do tego stopnia co w wiedźminie dwójce
Trzy lata temu grałem po raz pierwszy, skończyłem całość z dodatkami włącznie i teraz na fali zapowiedzi nowego dlc robię sobie drugi playthrough.
No i podtrzymuję wcześniej wyrobione zdanie, że wątek Krwawego Barona to jedna z najlepszych questowych historii w grach, wczoraj zrobiłem inne zakończenie tego wątku i ponownie jestem pod wrażeniem.
Właśnie wchodzę do Novigradu po raz pierwszy w tym przejściu i sam nie wiem które miasto jest lepsze w klimacie “średniowiecznym”. Kuttenberg z KCD2 czy właśnie Novigrad. Lecę dalej
No i podtrzymuję wcześniej wyrobione zdanie, że wątek Krwawego Barona to jedna z najlepszych questowych historii w grach, wczoraj zrobiłem inne zakończenie tego wątku i ponownie jestem pod wrażeniem.
Właśnie wchodzę do Novigradu po raz pierwszy w tym przejściu i sam nie wiem które miasto jest lepsze w klimacie “średniowiecznym”. Kuttenberg z KCD2 czy właśnie Novigrad. Lecę dalej
- CeHaTeHaCe
fabularnie nie ale jak już tam trafisz i załączy się soundtrack to przeprosisz kolorki. niepodrabialny klimat, przynajmniej w mojej głowie bo ostatnio grałem lata temu
nic na siłę
podbijam, fabularnie SzK bije na głowę KiW, natomiast pierwsza wizyta w Touissant robi ogromne wrazenie nawet dzisiaj, zupelnie inna lokacja niz pozostale, piekna i kolorowa, ale nadal pozostajaca w wiedzminskim klimacie
leże na l4 rozjebany jak ta lala i tak się złożyło, że ukończyłem główny wątek właśnie - pod koniec już nie robiłem żadnych zadań pobocznych tylko cisnąłem z główną fabułą bo ta zabawa w kotka i w myszkę z tymi elfami już była męcząca. zacząłem ledwo krew i wino, ale już mi ten klimat średnio siedzi - geralt pasuje do opowieści o cnotliwych rycerzach jak huj do dupy. no ale, ładna kraina, to trzeba przyznać. aż musiałem obniżyć poziom kolorów w telewizorze bo zieleń wali po pysku że hej
Przeszedłem se te dwójke i całkiem spoko, graficznie tragedii nie ma, gameplayowo widać upływ czasu, ale da się grać. Historia jednak imo gorsza niż w trójce, czasami miałem wrażene jakby gdzieś coś tam ucieli za bardzo + wolę raczej osobiste niż światowo-polityczne. Ale kurwa te napisy na pół godziny na końcu bez opcji skipa to ja pierdole
Ograłem wątek Rocha, zastanowie sie czy drugi też mi się będzie chciało, save jakis tam wisi wiec pewnie chociaz zobacze poczatek
Ograłem wątek Rocha, zastanowie sie czy drugi też mi się będzie chciało, save jakis tam wisi wiec pewnie chociaz zobacze poczatek
No dwójka dla mnie najsłabsza z trylogii. Jedynka jest mega klimatyczna
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
no w jedynkę nie grałem, ale poczekam już do remaku z tym chyba, zobaczymy wtedy