Livescore Mundial 2026

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto wygra Mundial?

Czas głosowania minął dzisiaj, 0:59

Hiszpania
34
72%
Argentyna
13
28%

Liczba głosów: 47

Mider

Re: Livescore Mundial 2026

Post autor: Mider »

SWN pisze: 14 lip 2026, 23:01 Obrzydliwe jak FIFA kazała Francji oddać jeden celny strzał w całym meczu żeby tylko Messi miał wygodniej w finale.
zamknij morde bezbeku
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Akurat do finału to mam 100% skuteczność
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

No chujowo

Nie pozostaje nic innego jak dołączyć do team Flew
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

że hiszpania awansuje to się spodziewałem, ale takiej różnicy jakości gry to kompletnie nie, oni nie byli zagrożeni nawet na moment

absolutnie bezbłędny mecz, muszę sięgnąć pamięcią czy kojarzę na takim etapie wielkiego turnieju reprezentacyjnego równie perfekcyjną gierkę, chyba tylko niemcy z brazylią, choć tamto to bardziej totalny kolaps jednej z drużyn niż całkowite zduszenie ponoć faworyzowanego rywala
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
deft

Post autor: deft »

Digne brawo za solidarność z białymi ludźmi i jeszcze murzynowi kopa zajebał
Awatar użytkownika
2do5

Post autor: 2do5 »

Francuzi dostali pierwszego poważniejszego przeciwnika na tym turnieju i od razu dostali klasycznej cioty, a najlepsze jest to, że po tym meczu ma się wrażenie, że 9 na 10 spotkań tych ekip wyglądałoby podobnie :bowdown: co za dominacja genetyczna, wielka Hiszpania
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

FLoo się nie myli. Jutro Jude i Harry wyjaśniają psy.
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

@deft Yamal to już bardziej udany przypadek asymilacji niż murzyn; pobyt na półwyspie pirenejskim zafundował mu imprinting odrażającego cwaniactwa właściwego południowcom
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Mider pisze: 14 lip 2026, 23:03
SWN pisze: 14 lip 2026, 23:01 Obrzydliwe jak FIFA kazała Francji oddać jeden celny strzał w całym meczu żeby tylko Messi miał wygodniej w finale.
zamknij morde bezbeku
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

2do5 pisze: 14 lip 2026, 23:05 Francuzi dostali pierwszego poważniejszego przeciwnika na tym turnieju i od razu dostali klasycznej cioty, a najlepsze jest to, że po tym meczu ma się wrażenie, że 9 na 10 spotkań tych ekip wyglądałoby podobnie :bowdown: co za dominacja genetyczna, wielka Hiszpania
Slowa prawdy... 🤝🏻
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

Pozostaje kibicować dla Jude i Kane
Deyker

Post autor: Deyker »

Ciekawe, ze Francja konczyla mecz z dwoma defensywnymi pomocnikami. Przegrywali dwoma bramkami, a nie bylo nawet proby wprowadzenia jakiegos wysokiego murzyna so ataku
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

czyli tak jak real z każdym poważnym przeciwnikiem z mboppi I touchklockiem w składzie xd ale to vini valverde I belli problemem
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Mider

Post autor: Mider »

Deyker pisze: 14 lip 2026, 23:24 Ciekawe, ze Francja konczyla mecz z dwoma defensywnymi pomocnikami. Przegrywali dwoma bramkami, a nie bylo nawet proby wprowadzenia jakiegos wysokiego murzyna so ataku
no bo oni nie mają wysokich murzynów w ataku
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

@nobezprzesady @porter
Teraz po meczu to jeszcze sobie odwinąłem tego karnego.

Obrazek

Lamine instynktownie rusza, bo już długo widać po obszernym i powolnym ruchu co dokładnie zrobi digne. Gość skacząc odwraca się i zamyka oczy, totalnie nie mając kontroli nad piłką (którą strąca ręką :lol:), bo jego
Nie interesuje gdzie ona spadnie i kontynuacja akcji, tylko wie że dostanie kopa którego szukał.

Ale oczywiście - nie rzucił się i nie było tu cwaniactwa/boiskowego sprytu :lol:
Dobrze że turniej kończy się w niedzielę i spokój na cztery lata.

Hiszpania props, oddzielili dzisiaj drużynowo chłopców od mężczyzn :bowdown: Luis de la fuente to jest Król Midas. Unai trochę elektryczny i od początku nie rozumiałem czemu nie gra J.Garcia, ale nawet ta decyzja się broni
yer a wizard, Harry
porter

Post autor: porter »

Podręcznikowy karny, a ty pierdolisz wcześniej o jakimś 'zahaczeniu' i że byś cofał. Gdy Mbappe kładł się przed kontaktem i tylko szukał nogi przeciwnika to też tak się oburzałeś?
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

No tak, ja pisałem wcześniej z dwa razy że to jest karny, a zwrotu o zahaczeniu użyłem jako zamiennika względem tego czego szukał yamal, a nie do tego co się wydarzyło.
Mega sprytnie i intencjonalnie to wykorzystał.

Nie wiem na bazie jakiej psychozy :lol:, ty wpierdalasz tu jakąś sytuację z Mbappe :lol:, ale tak, irytuje mnie zawsze jak on sfrustrowany szuka tych kontaktów kiedy przegrywa, a w Realu robił to niestety często. I kibicowałem Hiszpanom, co nie przeszkadza mi na chłodno zauważyć że lamine RZUCIŁ SIĘ nie zainteresowany niczym innym jak otrzymaniem karnego
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Tak chujowej gry ze strony Francji to się nie spodziewałem
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »