Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
Top najgłupszych momentów w dziejach piłki notabene, zwłaszcza jak ostatecznie dzisiaj odpadną
Zapłakany Embolo 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Ebola kandydat na największego glupka mundialu.
No nie wiem czy Szwajcaria w taki sposób wytrzyma do karnych.
Brawo Kobel, pewnie że dogrywka, organizm wytrzyma
to już nawet nie jest obrona Częstochowy, strasznie rozpaczliwie Szwajcarzy wyglądają
Jak ktoś będzie to czytał później kto nie oglądał meczu to jeszcze serio w to uwierzy i tak pomyśli, a tak naprawdę to Argentyna gra wolno od prawej do lewej i nie tworzy żadnych sytuacji a Szwajcarzy sobie na spokojnie przesuwają grając jednego mniej już z 45 min.
No wyszli ze swojego pola karnego w 10 minucie dogrywki
Niestety
Ale gol konkretny no
Ale gol konkretny no
Ostatnio zmieniony 12 lip 2026, 5:33 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
ladnie zapierdolił warto było siedzieć w nocy żeby zobaczyć to i drugą źółtą dla eboli
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dalej się kiwaj Xhaka
Dobranoc
Dobranoc
Ciekawe jakby ten mecz się potoczył, gdyby nie Embolo.
Szkoda. Dobranoc.
Szkoda. Dobranoc.
Nie ma komu kibicować xd
z tym kablem przy golu anglii to piękna legenda urośnie, ale co odegaard robił pressing przy tej bramce to ja pierdole, gość ze trzy razy mógł przerwać tę akcję gdyby nie ruszał się jak wóz z węglem
w ogóle co historii i kluczowych momentów dostają te mecze to nowy element pojawił się w bingo, głupi murzyn dostający czerwoną to jest klasyk, ale piłki wypierdolonej w sufit jak na wfie to ja nie pamiętam
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)