Absolutny klasyk
Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
Absolutny klasyk
Re: Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
@TRAPSTAR
No jasne ziomuś, kiedyś katowałem namiętnie
- Ręce do góry, cała sala się buja
- Dalej, wal na salę
- Impreza impreza, DJ laski namierza
- Heja heja heja, jutro będzie niedziela
W pewnym momencie panowie się pokłócili i dissowali się nawzajem, ale chyba nie ostały się żadnej związane z tym kawałki
O ile dobrze kojarzę to Qbass był mężem innej dance'owej wokalistki - Moniki z MP Project, która potem zmarła na raka. Wspólne kawałki - "Do góry dupy" (coż za maestria w nadawaniu tytułów!) oraz "Powiedz sobie dość".
- Dalej, wal na salę
W pewnym momencie panowie się pokłócili i dissowali się nawzajem, ale chyba nie ostały się żadnej związane z tym kawałki
O ile dobrze kojarzę to Qbass był mężem innej dance'owej wokalistki - Moniki z MP Project, która potem zmarła na raka. Wspólne kawałki - "Do góry dupy" (coż za maestria w nadawaniu tytułów!) oraz "Powiedz sobie dość".
Ale to powerdancewrzucam tutaj, bo są elementy rapu
Well, you know, whiteys gotta pay... and the payment is baby hands
- scam_sakawa
Klasyka, katowałem na walkmanie na zmianę z Urban - Nagie anioły.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
O dissach nie słyszałem, ciekawe to mogło byćLuxair pisze: ↑11 lip 2026, 9:04 @TRAPSTAR
- Dalej, wal na salę
Ale to powerdancewrzucam tutaj, bo są elementy rapu
jak najbardziej rapują tutaj (chujowo jak nieszczeście) ale to rap, a jak rap jest elementem hiphopu to tak - to jezd hibhob #dedukcja 
Hyphap! |
|
No ich rap brzmi jak taki prosty freestyle po paru browarach, ale w dalszym ciągu był to rap + te bity to momentami jak jakiś cypis, ale w tamtych czasach kulturalnie cenzurowane przekleństwa