VKIE
Re: VKIE
kwadrans na szczanie pisze: ↑06 paź 2026, 0:51 ĆPAJ STAJL - PIERDOLONY MIXTAPE [KASETA RIP] link do wersji pociętej:
https://mega.nz/file/UqxSwAbD#R8Aya5BEE ... 9lbVG8UYhU
- georgefloyd
Za stary jestem na to. Strasznie męcząca muzyka, po przesłuchaniu czuję się gorzej niż przed pójściem na siłkę xdd.
lubilem vkiego do beefu z wnykiem. Brakowalo mi kogos takiego jak wnyku z kwadratowym flow, ale przekminionymi tekstami na poziomie brudnej ulicy i w traphouse'owym klimacie.
kwadrans na szczanie pisze: ↑06 paź 2026, 0:51 ĆPAJ STAJL - PIERDOLONY MIXTAPE [KASETA RIP] link do wersji pociętej:
https://mega.nz/file/UqxSwAbD#R8Aya5BEE ... 9lbVG8UYhU
- yungXpaproch
rozpierdol jak zawsze
klip wleciał na yt też, dobrze leci uki ale brakuje mi pierdolniecia jakiegoś w tym traku, chociaż z jego muzą mam tak, że nawet jak jest średnio jak na niego to po paru odsłuchach się wkręca numer, nie zawsze można w końcu na wkurwie nawijać
- qualite_de_schizoide
dojebane
elegancko sobie leci, bit fajny, klip tak samo
elegancko sobie leci, bit fajny, klip tak samo
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Siedzą mi z 2 tracki u niego. Na dłuższą metę nie pasuje mi jego barwa głosu więc nie słucham
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- JoeyJoeJoe
Spoiler
Szkoda, że dogrywa się przypałowemu i średniemu mc, ale cóż skoro był już feat z Olszakumplem i The Penis Sucker (TPS) to można się było tego spodziewać.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
- JoeyJoeJoe
Dobre ale nie wybitne
daje 7/10 w skali biajdżi fałkaie
daje 7/10 w skali biajdżi fałkaie
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony