Absolutny klasyk
Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
Absolutny klasyk
Re: Q-Bass & DJ Brush - Ręce do góry (2000)
@TRAPSTAR
No jasne ziomuś, kiedyś katowałem namiętnie
- Ręce do góry, cała sala się buja
- Dalej, wal na salę
- Impreza impreza, DJ laski namierza
- Heja heja heja, jutro będzie niedziela
W pewnym momencie panowie się pokłócili i dissowali się nawzajem, ale chyba nie ostały się żadnej związane z tym kawałki
O ile dobrze kojarzę to Qbass był mężem innej dance'owej wokalistki - Moniki z MP Project, która potem zmarła na raka. Wspólne kawałki - "Do góry dupy" (coż za maestria w nadawaniu tytułów!) oraz "Powiedz sobie dość".
- Dalej, wal na salę
W pewnym momencie panowie się pokłócili i dissowali się nawzajem, ale chyba nie ostały się żadnej związane z tym kawałki
O ile dobrze kojarzę to Qbass był mężem innej dance'owej wokalistki - Moniki z MP Project, która potem zmarła na raka. Wspólne kawałki - "Do góry dupy" (coż za maestria w nadawaniu tytułów!) oraz "Powiedz sobie dość".
Ale to powerdancewrzucam tutaj, bo są elementy rapu
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
- scam_sakawa
Klasyka, katowałem na walkmanie na zmianę z Urban - Nagie anioły.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
O dissach nie słyszałem, ciekawe to mogło byćLuxair pisze: ↑11 lip 2026, 9:04 @TRAPSTAR
- Dalej, wal na salę
Ale to powerdancewrzucam tutaj, bo są elementy rapu
jak najbardziej rapują tutaj (chujowo jak nieszczeście) ale to rap, a jak rap jest elementem hiphopu to tak - to jezd hibhob #dedukcja 
Hyphap! |
|
No ich rap brzmi jak taki prosty freestyle po paru browarach, ale w dalszym ciągu był to rap + te bity to momentami jak jakiś cypis, ale w tamtych czasach kulturalnie cenzurowane przekleństwa