Avi
- igorzastyy
Re: Avi
Komicznie brzmi ten jego diss po tej sytuacji z TPSem. Avi Shakur
Zdjęcie profilowe surrealista.pl
surrealista.pl
2 dni
Niestety nie rozumiecie większości metafor a te Aviego są bardziej przyswajalne. Myślę, że i tak robi ukłon w stronę słuchaczy, żeby być rozumianym
Senior cloud engineer
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
Dołącz do naszej firmy:
viewtopic.php?t=13333
SLG appka na Google Play:
viewtopic.php?t=13156
w ogóle a propo kunsztu pisarskiego Aviego, który niewątpliwie opanował do perfekcji, na facebooku przykuł mój wzrok pewien komentarz dotyczący tego wersu:
to "chociaż" to jest jakiś błąd językowy bo ten wers leci mniej więcej: mamy luksusowe mieszkania, pomimo tego, że nasze pensje są bardzo dobreNasze domy jak Sofitel, chociaż pensje są sowite
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- IllEisenheim
Raczej chodziło o to, że dom traktuje jak hotel. Czyli, że ogarnia w chuj spraw, zarabia siano, ale ciągle go nie ma w domu i praktycznie tylko tam śpi.d3luge1 pisze: ↑09 lip 2026, 12:18 w ogóle a propo kunsztu pisarskiego Aviego, który niewątpliwie opanował do perfekcji, na facebooku przykuł mój wzrok pewien komentarz dotyczący tego wersu:to "chociaż" to jest jakiś błąd językowy bo ten wers leci mniej więcej: mamy luksusowe mieszkania, pomimo tego, że nasze pensje są bardzo dobreNasze domy jak Sofitel, chociaż pensje są sowite
-
WesolyJozek
Nie ma to sensu.IllEisenheim pisze: ↑09 lip 2026, 21:31Raczej chodziło o to, że dom traktuje jak hotel. Czyli, że ogarnia w chuj spraw, zarabia siano, ale ciągle go nie ma w domu i praktycznie tylko tam śpi.d3luge1 pisze: ↑09 lip 2026, 12:18 w ogóle a propo kunsztu pisarskiego Aviego, który niewątpliwie opanował do perfekcji, na facebooku przykuł mój wzrok pewien komentarz dotyczący tego wersu:to "chociaż" to jest jakiś błąd językowy bo ten wers leci mniej więcej: mamy luksusowe mieszkania, pomimo tego, że nasze pensje są bardzo dobreNasze domy jak Sofitel, chociaż pensje są sowite