Livescore Mundial 2026

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
kebab

Re: Livescore Mundial 2026

Post autor: kebab »

WCz Tomasz Lis piękny posting na twitterze. Elegancko wyjaśnia karła.
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
travis1

Post autor: travis1 »

no Fox odpalony jakby Iran atakował Izrael co najmniej
ale z drugiej strony i tak dużo bardziej treściwe i realne komentarze niż te co daje menelisko z Bródna
szkoda tylko tego awansu Szwajcarii - to już etap żeby na spokojnie pojechać do domu klasycznie niz realnie powalczyć o coś naprawdę duzego chyba że zagra Manzambi to jakaś iskra nadziei na wyrzucenie Izraela piłki jest
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

nie no kurwa dajcie spokój z tą szwajcarią, nikt normalny nie zdzierży jeszcze trzech meczów tej bandy nudnego huja, z argentyną przynajmniej dużo się dzieje

dziś pierwszy dzień bez żadnego meczu, jak żyć
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Czemu ta pierdolona argentyna na tym turnieju wiecznie gra o 3 nad ranem, nigdy nie mam jak obejrzeć ich meczu
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

xxxkawo pisze: 08 lip 2026, 21:36 Czemu ta pierdolona argentyna na tym turnieju wiecznie gra
bo na zlecenie łysej kurwy sędziowie kolanem przepychają krasnala i jego przydupasów
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

:lol: nie zmieniaj się

ale też się zastanawiam czy siedzieć do piątej tylko po to by mieć ból dupska po kolejnym chachmęcie sędziowskim niesamowitym występie Messiego i jego bandy psów
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
xxxkawo

kebab pisze: 08 lip 2026, 21:47 bo na zlecenie łysej kurwy sędziowie kolanem przepychają krasnala i jego przydupasów
Bedzie drugi mundial z rzędu finał Argentyna - Francja, coś niesamowitego
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Lothia

Post autor: Lothia »

Trzeba liczyć, że nie starczy tuszu w drukarce, gdy trafią wcześniej na Norwegię/Anglię

Niezła beka, że dopiero ich siódmy mecz będzie grany z drużyną o poziomie wyższym niż reprezentacja dowolnego polskiego gimnazjum
Awatar użytkownika
xxxkawo

W czepku urodzeni, lapsło im się na tym mundialu z doborem oponentów w chuj
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Korben Dallas

Post autor: Korben Dallas »

pojebany jest ten spisek ugułem cały, że Portugalii nawet kazali remisować z alekongowariacie (ta wiem to nie ci), byle tylko nie wyszła z pierwszego miejsca w grupie i nie trafiła w ćwierćfinale na Argentynę
Anybody else want to negotiate?
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

to o której dzisiaj gramy
travis1

po fakcie szkoda jednak że nasz czeladnik nie wygrał z dr kongo - najwieksza przegrana tego mundialu
Portugalia przechodząca metamorfozę i CR7 ładujący bramę na wagę awansu z Argentyna - byłby jednym z piękniejszych obrazków w historii futbolu, ale ciężar by miał ten mecz - Ronaldo płaczący po awansie - ratujący futbol - oj dziadek miałbys jeszcze szansę na swoja chwałę i kebab Kamil gala ślizgawki tylko że normalniejszy dający banger wpisy co chwilę
dobra Haaland zrobi jest że coś fajniejszego - niech wyciera boisko tymi psami Martinezami, Romero, Maccalisterami jak tylko może, Kane też Bellighamem też ok, ten 2 pewnie nie zagra nawet z Argentyna
wybierając kiedyś między Anglia a Argentyna to zawsze wybór między dżuma a cholera a teraz to wybór prosty, oczywisty i jedyny właściwy - niech w końcu ktoś ich ustawi jak kiedyś Chorwacja to zrobiła, ale jeszcze taki prawdziwego walka jak z Holendrami nie było, Paragwaj przy tym bydle wtedy to były spoko zomki z Asunscion wyłączając tylko tego Galaretę i uszatego
jeszcze w chuj się z nimi wydarzy pewnie wydarzy, dobrze są emocje przez to tylko żeby w końcu z happy endem
dobrze że dzień przerwy dzisiaj - derby mam nadzieję że nie zawiodą
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

mql pisze: 08 lip 2026, 22:34 to o której dzisiaj gramy
Po tej wczorajszej srace 0:0 to nawet dobrze, że jest przerwa
Awatar użytkownika
xxxkawo

Oho dzisiaj Francja - Maroko, czyli znowu nie zależnie od wyniku meczu Paryż będzie płonął xd
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

boje sie wyjsc z domu bo co to bedzie po meczu :cry: :cry:

Mam nadzieje ze meczycho bedzie przednie bo juz od tygodnia mowie wszedzie ze jak dojdzie do tego meczu to na pewno bedzie futbolowe ABSOLUTE CINEMA

Btw niezaleznie sie pisze razem czy osobno?

Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
aha i szkoda ze hiszpania razem nie odpadla z portugalia po tej padace przedwczoraj
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Niezależnie pisze się razem, sprawdź sobie, czym jest przysłówek.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
travis1

w Francji jesteś??
jak duże napięcie przed meczem, tam jest wyczuwalne?
Francja-Maroko liczę na lepszy mecz niż 4 lata temu, ale też sporą dawkę dymów, to spotkanie i Anglia-Norwegia oczekiwane najbardziej do tej pory na mundialu
Ostatnio zmieniony 09 lip 2026, 16:01 przez travis1, łącznie zmieniany 1 raz.
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Kurwa, wszedłem do tematu napisać błyskotliwy żart że niezależnie od wyniku Paryż będzie rozpierdolony i oczywiście ktoś uprzedził :mad:
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

nie wiem co tu jest jakby do żartowania, wg wyliczeń unesco spowodowana spaleniem samochodu jednodniowa nieobecność w pracy przeciętnego francuza przynosi gospodarce i społeczeństwu większe straty niż zatopienie pontonu z czterdziestką al hilalów

Dodano po 59 minutach 32 sekundach:
Korben Dallas pisze: 08 lip 2026, 22:34 pojebany jest ten spisek ugułem cały, że Portugalii nawet kazali remisować z alekongowariacie (ta wiem to nie ci), byle tylko nie wyszła z pierwszego miejsca w grupie i nie trafiła w ćwierćfinale na Argentynę
gdyby te chujowe drużyny nie były chujowe to Argentyna grałaby z nimi zamiast z tymi, które okazały się od nich silniejsze, no no, robi cię myśleć
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

liczę po cichu na zesranko francuzów i puszczam za drobne multiwynik 1;2/1;3/1;4 po kursie 17 w STS oraz X2 i liczba goli +2,5 po kursie 6.36 u tego samego buka. jedziemy nie śpimy
nic na potem
ODPOWIEDZ