Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: Burak »

Nawet nie wiedziałem że z V usunięto niektóre tracki :lol:

Po części rozumiem czemu część OST z VC / San Andreas wyleciała, mogli nie spodziewać się tego że ~20 lat od premiery gier nadal będą tak popularne i nie podpisywać umów licencyjnych na długi okres / na zawsze, ale przy V to mi ciężko.

Nigdy mało floty z zakupu gry, nigdy mało floty z wirtualnej kasy w trybie online
Nigdy mało tego, co potrzebne wszystkim udziałowcom dookoła
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Po informacji że od 2028 roku wersje płytowe całkowicie znikają z życia, po prostu na dniach zakupię cyfrową wersję Ultimate Edition GTA 6 i elo, i później już tylko spokojne oczekiwanie na listopad, niech się dzieje co chce
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Kup zaraz przed premierą, w międzyczasie może coś się jeszcze zmienić, wyjść jakaś wersja Super Ultimate, a jak masz szybkiego neta to i tak zdążysz pobrać preload przed premierą
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Ja czekam na recenzje. Obawiam się, że wyjdzie przehajp i to konkretny. Już na tych nowych screenach widać downgrade i wygląda to bardziej jak jakieś DLC do V. W ogóle gameplayu jeszcze nie pokazali, po co kupować kota w worku? Cyberpunk nic nie nauczył?
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Gra będzie mocno zbugowana na premiere, że będą powstawały kompilacje, śmieszne filmiki z bugami jak przy premierze remasterów Definitive Edition czy Cyberpunka, nawet nie ze względu na niekompetencje Rockstara, tylko ze względu na ogrom gry
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
xxxkawo

A gwarantujecie, że jak kupię po premierze to będę mógł wejść do 3/4 budynków w mieście? Fajnie byłoby eksplorować klatki schodowe w blokach + jeździć windą, może nawet wbijanie do mieszkań npc-tów. Po prostu zależy mi na tym, żeby wchodzić w GTA 6 do szpitali, do urzędów, na stacje benzynowe, do marketów budowlanych, do hipermarketów spożywczych, do centrów handlowych, do kościołów, do aptek, na stadion itp.

Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Zakładam, że po prostu te wszystkie aktywności będą możliwe w tak długo wyczekiwanej i tyle ważącej grze. Fajnie byłoby jakby były dostępne do eksploracji te wszystkie miejsca, które znamy z codziennego realnego życia
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Fajnie jakby te elementy były dostępne w podstawce, a nie wycięte, ale bywa.

Nie wiem czy będą dostępne, ale mogę cię zapewnić że dużo nie stracisz i będą albo praktycznie puste że nic wartego uwagi w singlu nie będzie się w nich dziać, i stracisz tylko jakieś wizualne gadżety typu ciuchy czy tatuaże, albo jakieś misje których wymyślenie wymagało zero kreatywności typu jedź w to miejsce, zabij typów którzy tam są i zbierz 10 itemów.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Parlae pisze: 06 lip 2026, 20:44 Już na tych nowych screenach widać downgrade i wygląda to bardziej jak jakieś DLC do V.
Ty chyba nie grałeś w GTA V, co?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Grałem a co.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

jak nie bedzie stacji zadnej z Toni albo nie przywita sie Fernando Martinez to oficjalnie bojkotuje te gre
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Burak pisze: 06 lip 2026, 21:15 Fajnie jakby te elementy były dostępne w podstawce, a nie wycięte, ale bywa.
Ale co jest wycięte? Elementy kosmetyczne. Taki opcjonalny standard. To, że będzie to zamknięty dla mnie sklep, raczej mi wisi, podobnie jak te wszystkie skórki. Pretensje proszę kierować do:

Awatar użytkownika
xxxkawo

Ja się jedynie martwię, że klimatem/fabułą nie przebiją GTA 5, bo poprzeczkę sobie postawili wysoko.

Trailer 3 pewnie wyjdzie z zaskoczenia po zakończeniu mundialu, bo narazie głowa całego świata jest zajęta mundialem
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

xxxkawo pisze: wczoraj, 11:04 Ja się jedynie martwię, że klimatem/fabułą nie przebiją GTA 5, bo poprzeczkę sobie postawili wysoko.
????

klimat/fabuła w GTA V jest do wyjebania, nie wiem o jakiej poprzeczce tutaj w ogóle mowimy, no chyba, że to literówka i miałeś na myśli GTA IV ;)
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ