Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
swn ma wyjebane w to forum i teraz ta parówa będzie tu swoje rządy uskuteczniała
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
A miałem pisać nawet, że o fajnie, fromaż pisze normalne posty, nie znałem.
Jest nas ze trzy dychy, nikt z nas nie ma laski
Ale mamy instynkt bandycko - chuligański
zbyt pozytywny dlatego zakazany
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- Haczapurjan
No cóż, sam doświadczam na własnej skórze autorytarnych rządów duumwiratu Goguś Kwabotyn & HighDriver
Ale nie narzekam, mam doświadczenie z wykopu, gdzie moderacja zblatowana z neuropą jeszcze bardziej odpięła wrotki
Front wielce uciemiężonych spamerów z dawniejtwittera już się wypowiedział, a argumentów jak nie było, tak nie ma. Co za niespodzianka, że gdy trzeba napisać coś samemu, to prócz wyzwisk weny brak...
- ALeJazdaID
FREE FROMAGE!!!1!!
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
fromaż ma normalny kolor nicku, nie jest na szaro
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- rozklad_gaussa
usun to bo sie jorgna
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Najsampierw odpowiedz sam sobie uczciwie przed lustrem na pytanie, czy w ogóle jesteś sobie w stanie wyobrazić sytuację (i jakikolwiek argument), w której dajesz się przekonać i przyznajesz, że nie miałeś racji albo zajebałeś fromaża pochopnie. Bo osobiście przypuszczam, że wątpię.
Nie miałbym z tym problemu, to w końcu tylko forum.
Fun fact: fro to jedyny obcokrajowiec na forum który wie o polskim rapie/trapie więcej niż polska młodzież. Uważam że to trzeba docenić.
strasznie duże wymagania masz od moderatorów jak na multikonciarzadr zjeb pisze: ↑28 maja 2026, 8:17Najsampierw odpowiedz sam sobie uczciwie przed lustrem na pytanie, czy w ogóle jesteś sobie w stanie wyobrazić sytuację (i jakikolwiek argument), w której dajesz się przekonać i przyznajesz, że nie miałeś racji albo zajebałeś fromaża pochopnie. Bo osobiście przypuszczam, że wątpię.
Jako ten zły i niedobry dodam tylko jeszcze, że od dwóch dni próbowałem się umówić na dzisiaj na osobiste spotkanie z użytkownikiem @fromage, niestety jednak ten po frajersku nie stawił się w umówione miejsca. Szkoda, chciałem poznać człowieka, zmienić nastawienie, a on tylko potwierdził pogłoski...
potwierdzam śledziłem to na discordzie
Fromaża po świecie scigajo, a w tym czasie Mahomet kolejne multi rychtuje i obmyśla
Może coś mu wypadło na irl serverze i akurat nie mógł, forum to tylko zbiór internetowych avatarów nie mających wpływu na życie, więc wyjaśnianie internetowych konfliktów ma niski priorytet wśród poważnych ludzi. Na razie znamy historię tylko z jednej (moderacyjnej) strony, a ta druga nie ma możliwości się wytłumaczyć.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
- Haczapurjan
Nie wiedziałem czy pisać tu czy w temacie o "działaniach moderacji - preferencje użytkowników", ale skoro warn dotyka bezpośrednio mnie, a moderator z rozbrajającą szczerością odpowiada na PW, że: "Innych nie zgłaszają, ciężkie życie prześladowanego użytkownika", no to napiszę tutaj.
Najpierw punkt regulaminu:

Wydaje się zrozumiały, clara non sunt interpretanda, jakiś Ananiasz bez grubej skóry zgłasza post, w którym został personalnie obrażony - spoko, warn leci, understandable.
Przy czym co się dzieje dzięki ekwilibrystyce uskutecznianej przez moderatora @Lowrider ?
Najpierw daje warna pełen dobrej woli i poczucia spełnienia moderatorskiego obowiązku, bo jest przekonany, że to sam obrażany zgłosił posta.
Okazuje się jednak, że to nie obrażany zgłosił posta, tylko jakaś osoba trzecia, więc zamiast wycofać się z warna, bo post nie wypełnia znamion czynu moderatorsko zabronionego, to po prostu niczym Falandysz za najlepszych lat elastycznie "dostosowuje" powód warna.

Nie prościej było wycofać się z warna, skoro to nie sam zainteresowany zgłaszał post, tylko nagle naginać go pod OT? Serio mało to OT w innych tematach, gdzie z tematu, nie wiem, beefu Iksińskiego z Igrekowskim nagle schodzi się na wątek jeszcze kogoś innego? Rozumiem, że wtedy też warny powinny lecieć soczyste?
@SWN ja rozumiem, że dałeś wolną rękę moderatorom i mają dużą autonomię, ale sądziłem, że idzie o to, jak kto ocenia daną obelgę, o pewną gradację. Że jeden mod da warna za to, że nazwiesz kogoś per "głupkiem", a drugi dopiero za c-worda.
Tutaj jest jednak totalnie wolna amerykanka. Łatwiej zmienić przyczynę niż wycofać warna
Najpierw punkt regulaminu:

Wydaje się zrozumiały, clara non sunt interpretanda, jakiś Ananiasz bez grubej skóry zgłasza post, w którym został personalnie obrażony - spoko, warn leci, understandable.
Przy czym co się dzieje dzięki ekwilibrystyce uskutecznianej przez moderatora @Lowrider ?
Najpierw daje warna pełen dobrej woli i poczucia spełnienia moderatorskiego obowiązku, bo jest przekonany, że to sam obrażany zgłosił posta.
Okazuje się jednak, że to nie obrażany zgłosił posta, tylko jakaś osoba trzecia, więc zamiast wycofać się z warna, bo post nie wypełnia znamion czynu moderatorsko zabronionego, to po prostu niczym Falandysz za najlepszych lat elastycznie "dostosowuje" powód warna.

Nie prościej było wycofać się z warna, skoro to nie sam zainteresowany zgłaszał post, tylko nagle naginać go pod OT? Serio mało to OT w innych tematach, gdzie z tematu, nie wiem, beefu Iksińskiego z Igrekowskim nagle schodzi się na wątek jeszcze kogoś innego? Rozumiem, że wtedy też warny powinny lecieć soczyste?
@SWN ja rozumiem, że dałeś wolną rękę moderatorom i mają dużą autonomię, ale sądziłem, że idzie o to, jak kto ocenia daną obelgę, o pewną gradację. Że jeden mod da warna za to, że nazwiesz kogoś per "głupkiem", a drugi dopiero za c-worda.
Tutaj jest jednak totalnie wolna amerykanka. Łatwiej zmienić przyczynę niż wycofać warna
Nie było prościej, wg mojej wiedzy nie mam możliwości samodzielnego zdejmowania warnow
Pierwotnie dawałem za obrazę, jak zobaczyłem że tych cegieł coś za mało wyszło i jednak źle wpisałem do excela to stwierdziłem, że dobra huj zostaw tak, ponieważ:
- użytkownik pisze nieodosobnioną opinię, że ciężko się czyta forum na skutek twojej twórczości
- w odpowiedzi nazywasz go estrogenowym cwierciostrzalowcem
A post warnum masz jeszcze tupet przestawiać się jako ofiarę całej sytuacji.
Bronienie jakiejkolwiek mojej decyzji jako moderatora zdecydowanie nie jest wzgórzem, na którym mam zamiar umierać i jak swn uzna, że moja uznaniowość poszła za daleko, to ci Warna zdejmie i po temacie, przypominam jedynie że:
- 95% moich działań dotyczy reakcji na zgłoszenia użytkowników i odsiewam tutaj łowienie Warnow dla nielubianych użytkowników przez tych za mocno wczutych
- dwukrotnie będąc na dwóch warnach dostałeś ode mnie i gogiego ostrzeżenia słowne zamiast zjechać na harem, więc gdybyś chciał jednak grać kartą prześladowanego to weź to pod uwagę
Salutens
Pierwotnie dawałem za obrazę, jak zobaczyłem że tych cegieł coś za mało wyszło i jednak źle wpisałem do excela to stwierdziłem, że dobra huj zostaw tak, ponieważ:
- użytkownik pisze nieodosobnioną opinię, że ciężko się czyta forum na skutek twojej twórczości
- w odpowiedzi nazywasz go estrogenowym cwierciostrzalowcem
A post warnum masz jeszcze tupet przestawiać się jako ofiarę całej sytuacji.
Bronienie jakiejkolwiek mojej decyzji jako moderatora zdecydowanie nie jest wzgórzem, na którym mam zamiar umierać i jak swn uzna, że moja uznaniowość poszła za daleko, to ci Warna zdejmie i po temacie, przypominam jedynie że:
- 95% moich działań dotyczy reakcji na zgłoszenia użytkowników i odsiewam tutaj łowienie Warnow dla nielubianych użytkowników przez tych za mocno wczutych
- dwukrotnie będąc na dwóch warnach dostałeś ode mnie i gogiego ostrzeżenia słowne zamiast zjechać na harem, więc gdybyś chciał jednak grać kartą prześladowanego to weź to pod uwagę
Salutens
- Haczapurjan
Mega naciągane. Wystarczy dać mnie na ignore'a. Wielu ludziom czyta się forum ciężko przez użytkownika "igorzastyy" i czego to ma dowodzić?
Dopóki wszystko trzyma się tematu i nikt nie jest przeze mnie personalnie obrażany (I NIE ZGŁASZA TEGO), to plwam na odczucia gości, którzy mnie po prostu nie lubią, bo nie TRZASKam dupą i nie dopatruję się seksizmu w twórczości A. Sapkowskiego czy kogoś tam innego z działu fantastyki.
No i jeżeli by mnie zgłosił, to nie mam absolutnie problemu z tym warnem, bo rozumiem zasady gry. Problem polega na tym, że Ty wprowadzasz jakieś nowe
Fajna ucieczka do przodu, ale tak, przedstawiam się jako ofiara TEJ KONKRETNEJ sytuacji, bo dostałem warna z czapy. Co tu jest takie trudne do pojęcia?
Dziękuję za otrzymaną łaskę, ale to nijak się ma do sytuacji z bezpodstawnym warnem.