SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (2026)
- gods bidness
Re: SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (2026)
Spoko ta płyta. Słucham se od paru dni, do auta idealna. Najgorszy jej punkt to Kukon, który ma chujowe te teksty, dosłowne i przewidywalne, najmniejsza charyzma, i ogóle słychać, że gówniarz bez doświadczenia.
Sokół teksty ma okej (nic ponadto), pasując do projektu, ale czasem mógłby zmienić "flow", bo w niektórych kawałkach, gdzie powtarzany jest jeden wers po N razy, to aż się prosi, żeby to rapować jakimś głosem debila czy coś takiego jak Kaz Bałagane czasem robi. No ale to trzeba nie mieć kija w dupie.
Amen za to mogguje wszystkich swoim głosem, on ma ten głos idealny do takich nurtów, i tak jak moggował Kaza Bałagane na jego płycie, tak tutaj mogguje.
Kukona bym wymienił na Belmondo i by była idealna płytka kochani, albo zamiast Belmondo jakiś jaśniejszy głos na przełamanie, nie wiem może nawet ten Dron od biedy.
Sokół teksty ma okej (nic ponadto), pasując do projektu, ale czasem mógłby zmienić "flow", bo w niektórych kawałkach, gdzie powtarzany jest jeden wers po N razy, to aż się prosi, żeby to rapować jakimś głosem debila czy coś takiego jak Kaz Bałagane czasem robi. No ale to trzeba nie mieć kija w dupie.
Amen za to mogguje wszystkich swoim głosem, on ma ten głos idealny do takich nurtów, i tak jak moggował Kaza Bałagane na jego płycie, tak tutaj mogguje.
Kukona bym wymienił na Belmondo i by była idealna płytka kochani, albo zamiast Belmondo jakiś jaśniejszy głos na przełamanie, nie wiem może nawet ten Dron od biedy.
Powiem Wam, że sroga chujnia w tym Preorder Deluxe. Po prostu płyta i nic więcej. I nawet kurwa wlepek nie ma 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Nie kupuj jej, ona nie jest dla lamusa
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- gods bidness
Dodam, że wkręca się hipnotycznie ta płytka po kilku przesłuchaniach i bynajmniej nie jest to przekonywanie samego siebie, bo wyjebane miałem na nią i na nich.
To jest power benger plej:
To jest absolutny highlight płyty, dlaczego to nie jest singlem to tylko Jaszczomp i koledzy wiedzą.
Pare numerów odpaliłem i odpuściłem. Sokół to jebany tryhard.
Niezły Franek Kimono w drugim numerze
Niezły Franek Kimono w drugim numerze
- gods bidness
Co do singli to ten jeden co był, ale nie pamiętam tytułu mi się wkręcił, a Alberto Tomba jeden z chujowszych na płycie.
tak se tego słucham i se myślę że tede 12 lat temu zrobił to 20 razy ciekawiej na utworze cmrt
- wilkstaryruchacz
Spokojnie, takie ciumciok media jak newonce i podobne napiszą o tej płycie, a po weekendzie w każdym warszawskim korpo będzie się o tym projekcie gadać
- rozklad_gaussa
daj znac jak wrazenia po tym unikalnym i jedynym w swoim rodzaju doświadczeniu
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- yungXpaproch
oni grają gdzieś?
- yungXpaproch
a, myślałem że zagrają jakiś koncert premierowy normalnie. na festiwalu to niezla chujnia będzie
-
nescafeklasyg
No niezłe te boards of warszawagods bidness pisze: ↑wczoraj, 22:29 Dodam, że wkręca się hipnotycznie ta płytka po kilku przesłuchaniach i bynajmniej nie jest to przekonywanie samego siebie, bo wyjebane miałem na nią i na nich.
ej jak bedziesz propsował takie gówno to bede musiał zrobić reewaluację twoich wypowiedzi, z ktorymi sie czesto zgadzam, inb4 nikogogods bidness pisze: ↑wczoraj, 22:29 Dodam, że wkręca się hipnotycznie ta płytka po kilku przesłuchaniach i bynajmniej nie jest to przekonywanie samego siebie, bo wyjebane miałem na nią i na nich.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
z rondlarzy się smiejecie, a sami macie zakuty łeb na nowe brzmienie gwałtu
nie słuchałem jeszcze jbc
nie słuchałem jeszcze jbc
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS