Trippie Redd - A Love Letter to You 4 (2019)
Re: Trippie Redd - A Love Letter To You 4 (22/11/2019)
Przesłuchałem polowe, przed uczelnią tyko tyle zdążyłem. Na LLTY 3 po pierwszym (i ostatnim) odpaleniu miałem wyjebane na ten album podczas gdy Life’s a trip bardzo lubiłem. Dlaczego tez na cześć czwartą wcale nie czekałem. Przeleciało pół i nie mogę się doczekać aż dokończę, nie powiem że mega zajebiste ale bardzo dobrze zrobione i ultra przyjemnie się słucha. W ogóle jego barwa głosu jest tak samo drażniąca jak smarująca miód po uszach, lubię to.
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
ja pierdole 21 trackow
strasznie mnie denerwuje ta moda u traperow na tak dlugie plyty, nie chce sie tego sprawdzac bo juz wiem ze zmeczy mi uszy
strasznie mnie denerwuje ta moda u traperow na tak dlugie plyty, nie chce sie tego sprawdzac bo juz wiem ze zmeczy mi uszy
Re: Trippie Redd - A Love Letter to You 4 (2019)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 21 lut 2023, 14:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
- przedszkolanek
punkt 21
Trippie Redd - Who Needs Love
Trippie Redd - Who Needs Love
Spoiler
Ehh po raz setny podbijam zdanie o długości albumów - róbcie te rzeczy tak na 45 minut i będzie optymalnie, wiem że czytasz jeden z drugim.
Niestety zdążyłem się trochę wynudzić i spora część się zlała razem. Na 21 kawałków wyraźnie spodobały mi się: Love me more, 6 Kiss, All for me, Jungle book i przy kończeniu każdego z nich postanawiałem odpalić jeszcze raz, a ostatecznie zostawiłem sobie do pobrania na spotku. Trochę mało. Ogólnie z Trippim mam tak (a jestem sajko od początku, także nie że jakieś wybrzydzanie, bo i tak zawsze możliwie podciągam noty), że te projekty podchodzą mi jak sinusoida. ALLTY2 praktycznie nie pamiętam poza pojedynczymi kawałkami, jak widać parzyście przyszła pora na kolejne trochę odstające wydanie. No trudno, nie wybrzydzam, bo i tak udało się dostać te kilka perełek do podśpiewywania wieczorami bijąc się w serducho, ale serio mogłaby większość tych murzynów wziąć przykład z Kanye.
Niestety zdążyłem się trochę wynudzić i spora część się zlała razem. Na 21 kawałków wyraźnie spodobały mi się: Love me more, 6 Kiss, All for me, Jungle book i przy kończeniu każdego z nich postanawiałem odpalić jeszcze raz, a ostatecznie zostawiłem sobie do pobrania na spotku. Trochę mało. Ogólnie z Trippim mam tak (a jestem sajko od początku, także nie że jakieś wybrzydzanie, bo i tak zawsze możliwie podciągam noty), że te projekty podchodzą mi jak sinusoida. ALLTY2 praktycznie nie pamiętam poza pojedynczymi kawałkami, jak widać parzyście przyszła pora na kolejne trochę odstające wydanie. No trudno, nie wybrzydzam, bo i tak udało się dostać te kilka perełek do podśpiewywania wieczorami bijąc się w serducho, ale serio mogłaby większość tych murzynów wziąć przykład z Kanye.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja za to bawiłem się świetnie. Serio, mega dużo emocji, dobry Trippie na dobrych kurwa bitach. Biorąc pod uwagę, że nudzę się przy większości nowych rzeczy ostatnio, to ten album serio się dla mnie wyróżnia.
Młody Ian Curtis
Pisałem po pierwszym odsłuchu, że mam lekki zawód, a tak naprawdę płyta od wczoraj nie schodzi z głośników i dzisiaj również jej słucham, nie mogę się od niej oderwać. Poczułem ten klimat i jest super, strasznie przyjemna płyta. Kawałki takie jak Abandoned, 6 Kiss, Leray, RMP, Death, The Grinch, Sickening robią robotę. Zdecydowanie będę częściej wracał do tego albumu niż poprzedniego. Jedynymi minus to może długość tego krążka, ale tak naprawdę nie nudzi mnie on i nie męczy ucha. Trippie ma taki głos, że można go słuchać do woli.
- przedszkolanek
Re: Trippie Redd - A Love Letter To You 4 (2019)
materiał na jedne przesłuchanie, o ile Life is a Trip wrzuciłbym do top10 zeszłego roku, tak ten roku Trippiego zupełnie do skipu
najciekawszy moment to ten feat z francuzem, gdzie ta amerykańskość przecina się z europejskością nawet na płaszczyźnie bitu, poza tym część podkładów i jeszcze ze dwa single
najciekawszy moment to ten feat z francuzem, gdzie ta amerykańskość przecina się z europejskością nawet na płaszczyźnie bitu, poza tym część podkładów i jeszcze ze dwa single
Ale ten kawałek "M's" idealnie skrojony pod Lil Yachty'iego pod względem bitu. 
Eh pamiętam jak się jarałem w okolicach leaków wish, ale koleś jest tak nudny od trzech płyt, że jest problem dosłuchać czegokolwiek od niego do końca. 1-2 highlighty na każdej płycie i same zapychacze i nudy 
Właśnie miałem zapytać czy wracacie do tej płyty? Ja w okolicach premiery strasznie to skatowałem i zrobiłem sobie przerwę, ale chyba czas wrócić, bo tęsknię.
jego najlepsza płyta pod względem sprzedażowym
ponad 100tysięcy i debiut na pierwszym miejscu (na jakiejś tam liście xD)
imo całkiem przyjemna, może troche za długa. Pewnie po kilku kolejnych odsłuchach wyselekcjonuje sobie te najlepsze kawałki i dorzuce do ultimate playlisty od trippiego. Na kawałku z NBA pięknie sie dopełniają
1>life's a trip>3>4>2>!
imo całkiem przyjemna, może troche za długa. Pewnie po kilku kolejnych odsłuchach wyselekcjonuje sobie te najlepsze kawałki i dorzuce do ultimate playlisty od trippiego. Na kawałku z NBA pięknie sie dopełniają
1>life's a trip>3>4>2>!
- przedszkolanek
https://www.youtube.com/watch?v=_O0UrJG9J0A
melon narzeka - decent 4
melon narzeka - decent 4
Usunięto
Ostatnio zmieniony 21 lut 2023, 14:31 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Trippie zapowiedział edycję deluxe tego albumu
Klip do The Grinch wleciał
Zajebiaszczy ten klip
Usunięto
Ostatnio zmieniony 21 lut 2023, 15:22 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.reddit.com/r/playboicarti/c ... hf/ah_yes/
podobno ma byc na deluxe, oryginalnie ten beat byl dla cartiego ale jak widac pierre go dal trippiemu
podobno ma byc na deluxe, oryginalnie ten beat byl dla cartiego ale jak widac pierre go dal trippiemu
ok is the hardest, I swear to God
We gon' be okay
We gon' be okay
eh myślałem, że to dzisiaj dropnie