Aktualizacja relacji Kartkiego z jego paprochem. Paproch siedzi w Japonii, Kartky do niej ciągle wypisuje Kasiu wróóć, ale ona nie chce żeby do niej pisał, chociaż go nie blokuje, a i nawet czasem odpisze pisząc że obecnie ma partnera inżyniera kitajca z dobrego domu co mówi idealnie po angielsku. Paproch obecnie pracuje w Japonii na czarno (jest też wątek o tym że wykonuje najstarszy zawód świata, ale nie wiem ile w tym prawdy), ten jej Japoński partner nie potrafi w komputer i nie wie że paproch ma jakiegoś toksycznego ex pana rapera w Polsce który ciągle do niej pisze, a ta niby nie chcę żeby do niej pisał, ale czasem mu odpowiada.
Ogólnie gruba czopka, informację opierałem na podstawie tematu paprocha na forum Wandy który ma 138 stron, polecam czytać posty od początku maja jak ktoś chce wiedzieć jak sprawa ma się aktualnie: https://forumwanda.pl/viewtopic.php?t=1263&start=3125
On nie chce lata a my Peugeotow na scenie i forumku więc won do piekła kurwo wsciekla
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ej co by nie mówić to kartky chyba z całej branży najlepsze dupy obracał od zawsze, chyba tylko Quebo może się z nim równać bo był z nadkobietą w postaci Natalki Szroeder
marmolad_k2 pisze: ↑20 cze 2026, 9:24
Jak nie pobił nikogo, to po co dodawać wpisy o nim?
śmieszne, ale zawsze jak widzę ten temat na głównej to moją pierwszą reakcją jest "ciekawe której znowu napierdolił"
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
śmieszne, ale zawsze jak widzę ten temat na głównej to moją pierwszą reakcją jest "ciekawe której znowu napierdolił"
+1, powinny być warny za wrzucanie tu "twórczości" śmiecia. Od tematu oczekuję prywaty, prania brudów, info o tym komu zajebał, albo o tym, że on zebrał wpierdol
dajcie poglądowo zdjęcia jego ex, zawsze mi się wydawało, że to były głównie jakieś zagubione małolaty, borderki, alternatywki, generalnie łatwy target dla rapera z fejmem, co trochę mi się rozjeżdża z definicją dobrych sztuk. Poza Kasią Grzesiek, ale to dawne dzieje
Ja już nie pamiętam tych sztuk, ale kojarzy mi się że były dobre. Ale ja mam nieco "skrzywiony" gust bo takie alternatywki w stylu tej Nikkie mi się podobaja. Plus właśnie Kasia Grzesiak, też super dziewczyna
XDDD
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął