Grand Theft Auto [seria]

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
wrubel
Moderator

Re: Grand Theft Auto [seria]

Post autor: wrubel »

mało
Awatar użytkownika
Dzonson

Post autor: Dzonson »

Mało
Jak suka klęczy, to nie trzymam się poręczy
Mój kutas nieporęczny jest bo wielki

RYM LAST FM
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

FLoo nie dyskutuj. Już nie będzie obsuwy, kropka.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Ja tylko obsuwę Biaka i Quebo kojarzę.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

floo już gotowy na banicję
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I tak przełożą
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
jest_zasadzka

Post autor: jest_zasadzka »

Banicja potrafi odświeżacz umysł. Postaraj się pomyśleć pozytywnie. GTA wyjdzie w terminie i zostanie kolejną epicką grą z deklasacją dla konkurencji. Zapamiętajcie te słowa. Ręczę za to permbanem.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

dajcie mu administratora za ten wpis
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Czyli pewnie trzeci trailer wleci 25 czerwca i w opisie pod filmem będzie link do preorderów
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Pierwszy preorder w życiu będzie, ale trochę mnie martwi, że mogą wszystkiego nie dowieść na czas (będzie tego w chuj przecież)
Awatar użytkownika
xxxkawo

Dowiozą, mieli na to czasu kilkanaście lat
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

w sumie dopiero sie jorgnalem, ze wszystkie czesci GTA w uniwersum post-2D maja identyczny uklad graficzny na okladkach. I niesamowite jest to, choc jednoczesnie jestem w szoku, jak bardzo one sa chujowe. W SA i IV zdecydowanie byly najlepsze, a reszta najlepiej jak stoi bokiem na polce. No moze w przypadku VI wezme kolekcjonerke, o ile w ogole beda i jaka beda mialy zawartosc. Ja licze na OST box set jak przy VC lub artbook.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Parlae

No, na górze śmigłowiec i motocykl w tym samym rogu zawsze.
Awatar użytkownika
xxxkawo

Czym się w ogóle charakteryzują preordery gier pokroju GTA? Na co możemy liczyć kupując preorder GTA 6?
Światem kręcą pieniądze
Awatar użytkownika
Parlae

Pewnie jakieś cyfrowe dodatki chuja warte typu nowy gnat albo ubranie w szafie. xD
Ciekawe co będzie zawierała kolekcjonerka.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Ze zagrasz dwa dni szybciej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
oyama

jesli dobrze pamietam, w przypadku V nie bylo zadnych bonusow za zlozenie pre-orderu na X360. Po prostu przychodzila w dniu premiery jak IV i tyle. I tak samo pewnie bedzie przy VI. Oby chociaz do fizykow dorzucili mape gry, ja w San Andreas (PC) mialem przewodnik po grze i uniwersum. Ale to pewnie tez zalezalo od wydania w duzym pudelku. Dzisiaj gry sa po prostu wpierdalane w pudelko, a w srodku nie ma nic i wolaja za to trzy paczki, a co najlepsze, to jeszcze musisz pobrac gre z neta i ja zaktualizowac. Cale szczescie R* zawsze dodawalo mape swiata, wiec lepiej to wyglada i mozna sobie fizyka zostawic do kolekcji na polce.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

blimp byl za preorder gta 5 przeciez
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
oyama

ciekawe jak gigantyczna mape szykuje R* w GTA VI. Biorac pod uwage liczbe i rozmach poszczegolnych stref, no i tetniacy zyciem ekosystem. Na razie wyglada to obiecujaco i chyba kazdy znajdzie cos dla siebie, skoro stan Leonida jest zaprojektowany na ogromne strefy. VC jako serce Leonidy, centralny osrodek gry i najbardziej zageszczony punkt na mapie, ociekajacy luksusem i blichtrem. Ale podzielony tez na biedniejsze dzielnice, jak chociazby Little Havana. Obok jest kolejna czesc miasta - lancuch wysepek, bogate rezydencje (Key Biscayne), z mozliwoscia eksploracji wodnej i nurkowania (Nixon Beach Sandbar, Neptune Memorial Reef). Tak wyglada ten teren w realnym zyciu.
Spoiler
Obrazek
teren bagien Grassrivers (Everglades National Park) i Archipelag Leonida Keys (Key West) tez sa w chuj ogromne. A jeszcze chca zmiescic tam industrialna Ambrosie z rafineria cukrowa, Port Gellhorn i Mount Kalaga National Park. Tylko ciekawe czym sa inspirowane.

no i propsik za te kontrasty, bo z jednej strony dostajemy sterylne miasto VC, a mile dalej toniemy w blocie Grassrivers lub przemierzamy rynsztok Port Gellhorn, ktory jest pelny cpunow i pijakow. Przeskok klimatyczny bedzie budowal immersje, jesli kazda z tych stref bedzie miala wlasna flore i faune, ale tez unikalny styl jazdy znany z GTA IV. Nie wiem czy ktos zwrocil na to uwage, ale przeciez styl jazdy rozni sie miedzy asfaltem, a piaskiem i blotem. Chyba nawet w pierwszym trailerze byl kadr, jak muscle car wchodzi w zakret na pozamiejskich terenach.
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

Ciekawe czy w tej części również doczekamy się chujowej fabuły
ODPOWIEDZ