Najwięksi ruchacze w polskim rapie
Re: Najwięksi ruchacze w polskim rapie
Zapomnieliście o Mr Polska.
- scam_sakawa
Co do Diho - gdyby nie rap to pewnie byłby dożywotnio prawiczkiem. Niski, gruby, łysy, polska ziemniaczana twarz. Wyobraźcie sobie, że jakakolwiek rozkłada przed nim nogi, gdyby nie czynnik fejmu.
Niewyobrażalne.
Niewyobrażalne.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
normalnie wygląda, bez przesady. Pierdolenie redpillowe
Spotkałbyś takiego chłopa w robocie i pomyślałbyś że normalny typ, a że popularny Orangutan to trochę wieśniak to zmienia się nieco optyka
Spotkałbyś takiego chłopa w robocie i pomyślałbyś że normalny typ, a że popularny Orangutan to trochę wieśniak to zmienia się nieco optyka
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Spuchnięty przed wódę- to nie jest normalny wygląd
Gdyby nie fejm to wśród kobiet jedynym uczuciem wobec niego była by abominacja
Gdyby nie fejm to wśród kobiet jedynym uczuciem wobec niego była by abominacja
- igorzastyy
Dookoła narzekanie na kobiety, że mają za duże wymagania wobec mężczyzn, a tutaj widzę, że panowie również wymagają wyglądu 9/10. Diho orangutan wygląda jak trzeba. Cała masa gorzej wyglądających mężczyzn od niego porusza się po polskich chodnikach i ulicach. Diho props
Co do Diho to nie mam zdania na temat jego aktywności sekusalnej, ale w końcu mam okazję gdzieś zapostować ten filmik:
Co do antyruchaczy, to Saturn wyjaśnił Urbka z Dinala, którego żona zadecydowała, że będą żyć w otwartym związku (tzn. po jej stronie, po jego to nie wiem)
Spoiler
za to urb po raz kolejny potwierdził moją teorię, że jest zwykłym, nieśmiesznym tryhardem
yyy...hehe...jakie było pytanie?
40letni mężczyzna udaje autystę - trzymajcie mnie, ale beka
perfidne zajebanie meli na ryj wszystkim osobom w spektrum
nic dziwnego, że żona wybrała otwarty związek - chociaż biorąc pod uwagę obecność dzieci w tym cyrku, to jednak kurestwo z jej strony
no ale ukończyła jakieś kursy, robi tipsy wyzwolonym warszawiankom, coś tam pewnie z nimi pogada gdy się PAZY utrwalają pod lampą uv
regularnie dostaje opowieści z wielkiego świata, więc pragnie być jak swoje klientki - bezpruderyjne, świadome seksualnie, szczęśliwe
a u niej na chacie jak wraca od lekarza i mówi mężowi, że ma TSH 100, to w odpowiedzi słyszy "nie znam, jakiej marki ten sampler?"
wyszła za utrzymanka, który nawet bitu nie potrafi dokończyć, bo zapomniał kupić komputer (jebaniutki, jeszcze chwali się tym na antenie)
dinala też nagrywali do tyłu mikrofonu
to już ja jestem bardziej zaradny życiowo
ale takie właśnie są opłakane skutki zgrywania nieogara, działania wbrew własnemu temperamentowi DLA BEKI
magik też wmówił sobie schizofrenię (chociaż on akurat miał q temu powody) - i jak to się skończyło?
urbek - dwumetrowy koszykarz, który już z racji samego wzrostu mógłby mieć każdą, wszedł w życiową rolę neurotyka-flegmatyka
no i pizda - będzie teraz siedział uwiązany na krótkiej smyczy
morał: nie udawajcie kogoś, kim nie jesteście
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
That’s what I been sayinigorzastyy pisze: ↑18 cze 2026, 20:24 Dookoła narzekanie na kobiety, że mają za duże wymagania wobec mężczyzn, a tutaj widzę, że panowie również wymagają wyglądu 9/10. Diho orangutan wygląda jak trzeba. Cała masa gorzej wyglądających mężczyzn od niego porusza się po polskich chodnikach i ulicach. Diho props
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Nie będę się odnosił do całego tekstu, bo jak zwykle AI się gubi w detalach, ale dość ciekawy ten fragment, bo kompletnie inaczej niż moje, gdzie w sumie ja pokolenie średniaków uznawałem za najmniej hustlerskie, głównie z racji, że jest ono wypełnione głównie przez nudziarzy, rzemieślników, którzy do rapu bardziej wnosili ten mityczny skill i inne podobne cnoty, a nie osobowość. druga sprawa, że oni chyba dość szybko zawiązywali długoletnie związki, przez co na status ruchacza nie mieli czasu zapracować.edenmar pisze: ↑16 cze 2026, 21:04 Natomiast z twojej listy najbardziej prawdopodobny scenariusz wydaje mi się taki:
Pokolenie 2009–2016 (np. Quebonafide, Paluch, Białas i ich rówieśnicy) — prawdopodobnie najlepszy moment pod względem połączenia popularności rapu i kultury imprezowo-koncertowej.
Dzisiejsi najwięksi (np. Bedoes 2115, Żabson, Young Igi) — ogromny zasięg, ale bardziej sformalizowane i zdigitalizowane relacje.
Stara gwardia — mniejsza skala sceny, choć pojedyncze przypadki mogły oczywiście bić wszystkich pozostałych na głowę.
przy czym ja mogę mieć pewien bias w moich ocenach, pierwsza sprawa to percepcja czasu, za małolata czas się bardziej dłuży niż w dorosłości, więc ja mam w głowie poczucie, że dekada 2001-2010 była w kurwę dłuższa niż 2011-2020 i raperzy wtedy na topie mieli więcej czasu na ruchanie fanek, co oczywiście jest złudzeniem. druga sprawa ci raperzy starsi byli dużo starsi ode mnie i odkryłem ich jak byłem dużo młodszy i większość z nich już w trakcie mojego odkrycia byli już duzi (pod względem fejmu, dyskografii, historii itd.), stąd bardziej w mojej głowie grają rolę gwiazd, mimo że de facto to w pokoleniu średniaków da się znaleźć najwięcej największych gwiazd gatunku, większość karier pokolenia średniaków dzięki slg śledziłem w miarę od początku, kiedy jeszcze chuja znaczyli na scenie, więc np. quebo wciąż mam zakodowanego jako nijakiego tryharda silącego się na przyśpieszenia, gry słowne i zabawy wizerunkiem, taco hipsterka na kroplówce finansowej od matki, kękę zapijaczonego menela, palucha przydupasa popularniejszych raperów typu slums attack czy hemp gru, białasa gnojka starającego na siebie zwrócić uwagę zaczepiając popularniejszych raperów. z kolei raperzy nowej fali wyskakiwali i rośli tak szybko, że nawet nie byłem w stanie za nimi nadążyć (szczególnie, że slg straciło już znaczenie, w kontekście nie tylko tworzenia sceny, ale i nawet jej wyłapywania) i stąd z góry zakładam, że ci raperzy są duzi i dużo tam się dzieje poza moim wzrokiem i stąd też w jakiejś tam może ignorancji wydają mi się mniej nudni i bardziej ruchliwi niż średniacy.
O co chodzi z sikaniem na stojąco w Salsie Ostrego?
Ostry podrywał transa? Czy ta kobieta uprawiała sikanie ekstremalne.
Ostry podrywał transa? Czy ta kobieta uprawiała sikanie ekstremalne.
no okazało się, że to nie prawdziwa kobieta tylko trans, zajebisty kawałek swoją drogą, wielu jego fanów pewnie nie zna i by się ostro zdziwili, że taki kawałek nagrał nasz moralizator głowa rodziny rap z przekazem
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Zabawne (ale prawdziwe), że Paluch ma mniej głosów nawet od Wilka WDZ.