Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Leszek to był badboy przecież, do tego wydziarany co w tamtych czasach nie był tak popularne, więc nic dziwnego, że mógł mieć powodzenie i RUCHAĆ
I są na to rzeczowe dowody nawet o dziwo
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- marmolad_k2
No i miał buty takie drogie, że nawet Mes takich nie ma. No i uszy swoją wielkością również przyćmiewają czoło Mesa.
- igorzastyy
Śmichy chichy z Eldo, a on jakąś rakietę wyrwał i jeszcze mu dziecko urodziła 
-
Liquidsnake
Ale jak to pogardzany? Odrzucenie tak doczesnych i, nie bójmy sie tego tam nazwać, żałosnych rzeczy jak ruchanie xd na rzecz rozwoju duchowego to chyba rzeczy godna podziwu?
Albo żeby na rzutóweczkę móc iść w spokoju bez zrzędzenia grubej żony cyk
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

A nie zapomnijmy, że jako muzułmanin mógłby mieć więcej niż jedną żonę naraz
- igorzastyy
Złego słowa na rapera Eldo już nie powiem, zaimponował mi chłopina. Niepozorny ten Leszek, a modelki u jego boku
- marmolad_k2
A u Mesa Kasia Babis 
- gods bidness
125 strona tematu i się okazuje, że Eldo jest pierwszym ruchaczem polskiej rap sceny, zawstydził Mesów i Malików Montanów, niezły plot twist.
- oKulTywowany
Przeżyłem szok że Ten Typ Mes miał swój roast
Przecież to od zawsze była chodząca buła kompleksów
Przecież to od zawsze była chodząca buła kompleksów
This page is no longer available.
I w dupę kopłaigorzastyy pisze: ↑15 cze 2026, 22:18 Śmichy chichy z Eldo, a on jakąś rakietę wyrwał i jeszcze mu dziecko urodziła![]()
- marmolad_k2
Eldo wyszedł z uzależnienia, gra w rugby i biega maratony, a Mes co najwyżej maratony alkoholowe z piwem w puszce (pije duszkiem).
Mesowi spadła z nieba akcja z Biedronką, trochę naprawiło to jego reputację (ludzie sympatyzowali z nim i jebali dużą korporację), a ten jednym ruchem wszystko znowu spierdolił, bo musiał poszczekać na Tedego po tej totalnej anihilacji jakiej doświadzył w beefie.
Aktualnie odbywa się druga anihilacja tylko tym razem ludzie w komentarzach go niszczą

Aktualnie odbywa się druga anihilacja tylko tym razem ludzie w komentarzach go niszczą

ㅤ

ㅤ

ㅤ
wyciekł tytuł kolejnej płyty El Dogga, będzie to tribute wobec legendarnego CKCUA.
- gods bidness
Największa anihilacja od czasu mortal kombat annihilation

- marmolad_k2
Straszna prawda o Tede: nie ma własnego mieszkania! Jak ja mogłem słuchać rapera bez mieszkania, aż mi wstyd.
- scam_sakawa
Wyobraźcie sobie, że macie kolegę buca, którego nikt nie lubi w klasie. Wyobraźcie sobie, że ten kolega na nic sam nie zapracował, dostał wszystko od taty, a teraz jeszcze ma czelność wywyższać się nad Wami tym, co otrzymał od taty.

Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Jeden z wiekszych plot twistow w histori plhh - to Tede okazuje sie byc reprezentantem biedy. Szok.