Bedoes
Re: Bedoes
bo on zbieral na chore dzieci
Dopóki zbiórka łatwogang będzie miała więcej niż 50% poparcia społeczeństwa dopóty nikomu nie przyjdzie do głowy hejtować ich w mediach, bo narazi sam siebie na lincz i wypytywanie ile wpłacił na ratowanie dzieci chorych na raka
Dopiero jak spadnie im poparcie albo akcja zwyczajnie sie znudzi ludzie nagle przypomną sobie że Bedoes jest raperem co przeklina i krzyczy gang, bo narazie jest uroczym misiem
Dopiero jak spadnie im poparcie albo akcja zwyczajnie sie znudzi ludzie nagle przypomną sobie że Bedoes jest raperem co przeklina i krzyczy gang, bo narazie jest uroczym misiem
I co przez 3 lata będzie prowadzić teraz tą akcje czy ile?
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
dopóki w polsce będzie choćby jedno dziecko chore na raka
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
A już po całej akcji? Wiem, że nie minęło zbyt dużo czasu, ale nikt nie czeka na sprawozdanie ze zbiórki na co konkretnie poszło tyle pieniążków?
Przecież ta akcja trwa już 2 miesiące, a to dopiero jej początek. Szacuje się, że oni będą tą akcję prowadzić przez około 3 lata.
Światem kręcą pieniądze
na audycie zbiórki w fundacji ciężej sie lansować niż na samym jej wsparciu, to już nikt nie jest zainteresowany
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
Na samym audycie racja, ale gdyby wyszły jakieś nieprawidłowości to żelki typu Kompakt zacierają na takie afery rączki
To dopiero jak coś wyjdzie ludzie celebryci się przyczepią
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
Jak ktoś jest zainteresowany to na bieżąco można śledzić na co idzie kasa chociaż konkrety jeszcze trzeba będzie poczekać
https://dissnaraka.cancerfighters.pl/
https://dissnaraka.cancerfighters.pl/
Słowo wydatkowane brzmi dla prostego człowieka jak ja trochę jakby zaplanowano ich wydanie w najbliższym czasie, a nie że już tyle wydano, nie mogli napisać po prostu że „wydano”? Ale może się czepiam.Wydatkowane środki
15 479 354.00 PLN
15 milionów w dwa tygodnie, mają rozmach w tej pomocy
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
Też nie chce się czepiać, nie wierzę, że przy takiej akcji na cały kraj ktoś byłby zdolny do jakiegokolwiek szwindlu. Ale cóż, sam pewnie widziałeś jak wygląda para zarządzająca tą fundacją xD
Pomijając fakt działania charytatywnego (za co jak najbardziej props), to bardzo dobry ruch wizerunkowy ze strony Bedoesa, na dobre kilka lat ma darmową kartę wyjścia z afery czy innego konfliktu, nieważne po czyjej stronie będzie racja, kto nie będzie na tyle wczuty żeby zapoznać się ze szczegółami sprawy będzie bronił Bedoesa że dzięki niemu tyle pieniążków było przeznaczone na chore dzieci.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ