NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
zawsze średnio poważałem undersized guardow ale brunson jak to wyciągnie dzisiaj to będzie przeskurwysynem 
Dodano po 9 minutach 7 sekundach:
świetna końcówka
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
to jak spurs mecz w mecz chokeuja czwarta kwartę jest niemożliwe
knicks to maja
Dodano po 9 minutach 7 sekundach:
świetna końcówka
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
to jak spurs mecz w mecz chokeuja czwarta kwartę jest niemożliwe
knicks to maja
#freefromage
1. Brawo Knicks.
2. Fajne PO całościowo. Większość łącznie ze mną traktowała je chyba jako "prawdziwy" finał na zachodzie i potem rozjechanie zwycięzcy wschodu jako formalność, a tu taki chuj.
3. Szkoda że Spurs zrobili taką śmierdzącą kupę na sam koniec, przyćmi to zajebisty sezon. Przypominam, że to jest banda typków ze średnią wieku typu 22 z groszami, przed sezonem byli typowani do walki o PO i tyle (+rozwój młodzieży) wystarczyłoby do szczęścia większości fanów Spurs, a ci skończyli regular na topowym seedzie i weszli do finałów odjebując Oklahome.
Mistrzostwo Spurs w tym roku byłoby jakimś historycznym overachievementem. Mignął mi gdzieś stat, że Detroit przed sezonem było wg oddsów 4 do mistrzostwa, Spurs...7.
4. Wkurwiają mnie już trochę komentarze ludzi jak to liga jest zabetonowana na KOLEJNE 10 LAT (od razu dajcie 20), jak to we wszystkich najbliższych finałach zachodu będzie teraz tylko OKC vs Spurs, gdzie dynastie rozpadają się zanim na dobre się zaczną, od kilku lat PO są prześladowane przez kontuzje, ogólnie wkurwia mnie takie wybieganie na więcej niż dwa sezony w przód.
5. Brunson ma historycznie jakieś chore statystyki skuteczności w 4Q na jednej półce z Jordanami i LeBronami, za to w pierwszych kwartach tej serii do tej pory był minusowym graczem xD
2. Fajne PO całościowo. Większość łącznie ze mną traktowała je chyba jako "prawdziwy" finał na zachodzie i potem rozjechanie zwycięzcy wschodu jako formalność, a tu taki chuj.
3. Szkoda że Spurs zrobili taką śmierdzącą kupę na sam koniec, przyćmi to zajebisty sezon. Przypominam, że to jest banda typków ze średnią wieku typu 22 z groszami, przed sezonem byli typowani do walki o PO i tyle (+rozwój młodzieży) wystarczyłoby do szczęścia większości fanów Spurs, a ci skończyli regular na topowym seedzie i weszli do finałów odjebując Oklahome.
Mistrzostwo Spurs w tym roku byłoby jakimś historycznym overachievementem. Mignął mi gdzieś stat, że Detroit przed sezonem było wg oddsów 4 do mistrzostwa, Spurs...7.
4. Wkurwiają mnie już trochę komentarze ludzi jak to liga jest zabetonowana na KOLEJNE 10 LAT (od razu dajcie 20), jak to we wszystkich najbliższych finałach zachodu będzie teraz tylko OKC vs Spurs, gdzie dynastie rozpadają się zanim na dobre się zaczną, od kilku lat PO są prześladowane przez kontuzje, ogólnie wkurwia mnie takie wybieganie na więcej niż dwa sezony w przód.
5. Brunson ma historycznie jakieś chore statystyki skuteczności w 4Q na jednej półce z Jordanami i LeBronami, za to w pierwszych kwartach tej serii do tej pory był minusowym graczem xD
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
spurs mają jeszcze max 3 sezony, w 29-30 będzie wisiał ostatni rok kontraktu foxa, drugi rok maxa wembiego, drugi rok nowego kontraktu castle'a oraz skończą się rookie kontrakty harpera i bryantaSWN pisze: ↑dzisiaj, 10:19 4. Wkurwiają mnie już trochę komentarze ludzi jak to liga jest zabetonowana na KOLEJNE 10 LAT (od razu dajcie 20), jak to we wszystkich najbliższych finałach zachodu będzie teraz tylko OKC vs Spurs, gdzie dynastie rozpadają się zanim na dobre się zaczną, od kilku lat PO są prześladowane przez kontuzje, ogólnie wkurwia mnie takie wybieganie na więcej niż dwa sezony w przód.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No tak, plus wspomniana plaga kontuzji superstarów wyłączanych na cały rok, więc śmiecham jak widzę te panikę że olaboga, Oklahoma już gotowa dynastia, dajcie im już trzy puchary kolejne bo i tak konkurencji nie będzie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jakie dynastie jak od 2019r. co roku wygrywa ktoś inny i jeszcze mistrz się nie powtórzył od tego czasu xd
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ten Fox to im się będzie czkawką odbijał przez lata, błyskawiczna degradacja z może odrobinę przepłaconego, ale jednak idealnego uzupełnienia składu do pierwszego typa do natychmiastowego wyjebania z rostera przy tak szybkim rozwoju Castle'a i Harpera, koleś im przegrał finały razem z trenerem, a od przyszłego sezonu najdroższy sixth man w historii ligi
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)

-(1).gif)