Wczoraj 8 urodziny tego wspaniałego albumu
I can still feel the love
KIDS SEE GHOSTS - KIDS SEE GHOSTS (2018)
Re: KIDS SEE GHOSTS - KIDS SEE GHOSTS (2018)
Wracam regularnie
Piękna płyta
Girls with boyfriends are the kinds I like
I'll steal your honey like I stole your bike
I'll steal your honey like I stole your bike
- ART
zatwierdzam ten postpiernikowyskoczek pisze: ↑17 kwie 2019, 19:39 lord shine your light on me
save me please
S T A Y S T R O N G
Zdecydowanie wolę Ye chociaż do KSG czasem też wrócę, przede wszystkim Freeee, Cudi Montage czy Reborn
piekny album, zazwyczaj jak juz slucham to w calosci razem z Ye. chyba ostatni raz jak bylem az tak nahajpowany na nowa muzyke westa.
feel the love z wejsciem kanye, czy cudi montage do dzis robia na mnie takie samo wrazenie.
WYBITNA okładka.
feel the love z wejsciem kanye, czy cudi montage do dzis robia na mnie takie samo wrazenie.
WYBITNA okładka.
Zyskuje ten album w moich oczach (uszach?) z każdym rokiem. Bardzo specyficzny klimat, jedyny w swoim rodzaju udało im się tu stworzyć. Skondensowany i zwarty w formie, z dbałością o każdy detal od początku do końca (nawet to GA GA DA DA PRA PRA DAT DAT w Feel The Love tu pasuje haha, niesamowite). Zajebiste po prostu, zero skipów, klasyk dla mnie, ponieważ został uchwycony jeszcze Kanye w dobrej formie i Cudi w tej swojej najlepszej, full melodyjnej, niemęczącej wersji siebie. Lepsze od ye po tysiąc razy.
Feel The Love, Reborn i Cudi Montage

Feel The Love, Reborn i Cudi Montage
- ART
ye oprocz tej partii spiewanej przez ta laske w ghost town i sampla z mono no aware (juz wyjebanego) w pierwszym tracku to jest sraka ciezka przeciez, nie wiem jak mozna KSG porownywac do tamtej lipy
Wolę spokojniejszą wersję Kanye na „ye”, jak Wouldn’t Leave czy Violent Crimes, ten drugi zwłaszcza bliski memu sercu. No Mistakes przebanger, All Mine też uwielbiam, szczególnie refren. Ghost Town to top 3 jego kawalków ever i za sam ten track to juz uber album jest. No i piękny opener, chyba jeden z moich ulubionych w dyskografii Kanye (feel the love znacznie mniej mi się podoba). Jedynie Yikes taki średniak, generalnie oceniam cały album na 8,5-9/10, a KSG oczko niżej.
Ciekawostką jest że sam Ye woli Ye od MBDTF
Ciekawostką jest że sam Ye woli Ye od MBDTF