[gatunek] Punk
- FruitOffTheWall
Re: [gatunek] Punk
moj ulubiony album z gatunku. Ale kocham polski punk rock, horrorshow, dezerter, skunx, tester gier, castet.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ja zarzuce tutaj klasycznym i lubianym przeze mnie zespołem The Exploited
z Polski to jestem fanem Dezertera, najbardziej pierwszych materiałów ze św.p. Skandalem na wokalu jeszcze
czasami sobie lubie jakiegos hc posłuchać tutaj znawcą nie jestem szczególnym i opieram się od lat na poleceniach dwóch ziomków co siedzą mocno w scenie, podklepuje Kickback
- Bunnymen77
Kupiłem bilety na Cock Sparrera w Ostrawie, jaram się przepotężnie

Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
96% tych skin girls to niezłe świńskie ulańce ale jak już się trafi jakaś ślicznotka, to serio jest wtedy petarda.
W temacie

Dodano po 3 minutach 22 sekundach:
96% tych skin girls to niezłe świńskie ulańce ale jak już się trafi jakaś ślicznotka, to serio jest wtedy petarda.
W temacie
Austriaccy Ramonesi, na trasie po PL z The Rumjacks
Mocno ekscentryczna ekipa z UK (a w studiu zdaje sie jednoosobowy projekt) - od dungeon synth po black metal a wszystko to przemielone przez punkowy sznyt. W tym tygodniu na koncertach w PL - 21.06 Wwa, 22.06 Wroclaw (Wild Bread Fest)
- Bunnymen77
Kurde, mieszane uczucia, z jednej strony bardzo dobry koncert, zadowolony jestem, że w końcu zobaczyłem na żywo, ale finalnie cieszę się, że z kupnem biletu na warszawski gig wstrzymałem się do ogłoszenia supportów. Dla mnie za dużo kawałków z nowszych albumów, a zabrakło kilku klasyk, ale najbardziej wkurwił mnie totalny brak bisów. Nie wyjść nawet na jeden kawałek na odpierdol? Jeszcze do tego poniesiony emocjami kupiłem za ponad 100 zł koszulkę CS z metką fruit of the loom, która już mówi, ze po 3 praniach będzie się nadawała jedynie do spaniaBunnymen77 pisze: ↑24 mar 2026, 11:54 Kupiłem bilety na Cock Sparrera w Ostrawie, jaram się przepotężnie![]()
No chuj, teraz rozkminiam czy kupować bilety na Damned do Krakowa, bo Machine Gun Etiquette uwielbiam, a i do debiutu często wracam.

jak wkurwiony jestem to lubie sobie przyjebać na full voljum tego typu - przechodzi
Hyphap! |
|