nie mam, niestety przegapiłem
VNM
- kaczuholek
Re: VNM
użytkownik deftone zarzucił ciekawy temat do intelektualnej debaty wśród hiphop fanów:
śledzenie storek rekordowo przyjebanych mesa i VNMa just to feel something w świecie rekordowo nudnych PR-maximized family-friendly industry plantów - ślizgawkowo-glamrapowy fenomen socjologiczny. czy to już late-stage kapitali... socialmedism?
czy bycie przyjebanym (ale przynajmniej autentycznym) może stać się furtką dla artysty do karierowego comebacku, do monetyzacji wystarczającej na zakup piątego mieszkania bez kredytu do czasowego podnajęcia kjutkom z maroko bez legalnego pobytu lub przynajmniej wynajęcie kawalerki powyżej parteru z osobną mini-lodówką przy komputerze na desperadosy?
śledzenie storek rekordowo przyjebanych mesa i VNMa just to feel something w świecie rekordowo nudnych PR-maximized family-friendly industry plantów - ślizgawkowo-glamrapowy fenomen socjologiczny. czy to już late-stage kapitali... socialmedism?
czy bycie przyjebanym (ale przynajmniej autentycznym) może stać się furtką dla artysty do karierowego comebacku, do monetyzacji wystarczającej na zakup piątego mieszkania bez kredytu do czasowego podnajęcia kjutkom z maroko bez legalnego pobytu lub przynajmniej wynajęcie kawalerki powyżej parteru z osobną mini-lodówką przy komputerze na desperadosy?
- igorzastyy
Na wczorajszym story cieszył się z powrotu Yurkoskyego i jak mnie pamięć nie myli to oznaczał rapera Praktis, że na coś od niego czeka. Nie wiadomo czy na zwrotkę czy obraz.
Może na chuja w gębę.
Jaki to jest lizodup jebany za kazdym razem jak mu sie kariera sypie
Zaraz bedzie u kazdego mozliwego jutubera opowiadal jaka to wielka zmiane przeszedl i jak skillowo urósl i co za dojebanq plyte nagral xD
Beka ze mnie zablokowal po tym jak mu napisalem ze goni za bitem tym swoim bialym wierszem. Gluchy skurwysyn krzywousty
Jaki to jest lizodup jebany za kazdym razem jak mu sie kariera sypie
Zaraz bedzie u kazdego mozliwego jutubera opowiadal jaka to wielka zmiane przeszedl i jak skillowo urósl i co za dojebanq plyte nagral xD
Beka ze mnie zablokowal po tym jak mu napisalem ze goni za bitem tym swoim bialym wierszem. Gluchy skurwysyn krzywousty
-
georgefloyd
Zrób drugie konto, wyślij mu kutasa i napisz morda taka krzywa, że nie trafiam w nią kutasem.
- igorzastyy
Ale mi siedzą w głowie te wersy z tej gościnki. Łaże i pierdolę pod nosem, że tę metaforę skumają tylko najlepsi. Wkręciła się ta chujowizna ostro. Fał nowy dostawca bekowych linijek
- Moltisanti
Postać tragiczna, chciałby czuć sie przydatny społecznie ale jednocześnie roboty boi sie jak ognia wiec wali w chuja z rapowaniem i jazdą na rowerze próbując przekonać siebie że wcale nie neetuje od 10 latgeorgefloyd pisze: ↑08 cze 2026, 14:25
nowe storki, dzisiaj copy i social, a wieczorem chill tak jakby nie leniuchował całe życie i walił desperadosy nocturno w kawalerce zwanej smrodowem.
Oportunistycznyebaka pisze: ↑06 cze 2026, 8:17 Jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć tę złożoną metaforę z tetrisem ? Bo chyba nie chodziło mu że gierka no i Adam.
tetris nawinal tez kiedys
zrobcie kwadratowy cypher porozstawiam was po kątach
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
- igorzastyy
Bałem się jak będę się zachowywał i co ze mną będzie po 70. Patrząc na Mesa i VNMa, boję się co będzie po 40.
zajebisty jest ten wers
A followup Bolesława Krzywoustego oczywiście chujowy
to jest rapowa wersja lygrysa. Ten też całe życie walił w chuja( i to dosłownie) żył na garnuszku u matki i się zapierał rękoma i nogami żeby nie iść do roboty. Jeden i drugi jebnięty na łeb, ale lygrysa w końcu sytuacja zmusiła do wyjścia do ludzi i roboty, z Tomeczkiem też tak będzieMoltisanti pisze: ↑08 cze 2026, 20:55Postać tragiczna, chciałby czuć sie przydatny społecznie ale jednocześnie roboty boi sie jak ognia wiec wali w chuja z rapowaniem i jazdą na rowerze próbując przekonać siebie że wcale nie neetuje od 10 latgeorgefloyd pisze: ↑08 cze 2026, 14:25
nowe storki, dzisiaj copy i social, a wieczorem chill tak jakby nie leniuchował całe życie i walił desperadosy nocturno w kawalerce zwanej smrodowem.
![]()
- Moltisanti
- nobezprzesady
A został już ustalony obecny status majątkowo-dochodowy delikwenta w choć niewielkim przybliżeniu? Bo rozkminy się toczą w nie do końca dla mnie zrozumiałym uniwersum, gdzie w zależności od potrzeby chwili raz mówi się o nim jak o nygusie, co to trzeba go zagonić do roboty w ramach resocjalizacji, a raz jak o niemal bezdomnym stojącym u progu kompletnego bankructwa. Który to Tomek?