Bedoes
Re: Bedoes
@d3luge1 dzięki, ciesze sie ze nie wlaczylem 
propsy bedi, byloby smiesznie jakby wyplacil wychowawczego Sebkowi tak jak to zrobil z Eripe

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Jak najpopularniejszy w Polsce był Quebonafide i miał swój prime-time to był z Roxyxo. Jak najpopularniejszy w Polsce jest Bedoes i ma swój prime-time to jest z Roxyxo. Wniosek? To Roxyxo pociąga za sznurki i rozdaje karty w rap grze.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- igorzastyy
Nieźle musi ciągnąć te sznurki, skoro panowie szczytują i też szczytują w rapie
Moja była słucha One Direction
Przy poprzedniej potrafiłem nie mieć rok erekcji
to nie wiem czy tak dobrze ciągnęła za sznurki
Przy poprzedniej potrafiłem nie mieć rok erekcji
to nie wiem czy tak dobrze ciągnęła za sznurki
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
krętacz to wyszczekany do tych ex po rozstaniu, a w związku simp najgorszy, moja candy, bogini, euforiaaa
to by była już dożywotnia banincja Alvareza w PL
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
nie no, panie Bronku. Eripe jak menelaos wylazl do grubasa. Sebek z Blaze woza sie z osobista ochrona GOLIAT, ktora normalnie obstawia duze wydarzenia (KSW, Babilon, festiwale TVP i Polsat) i swiadczyla uslugi ochroniarskie chociazby Edycie Gorniak.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
A to przepraszam, w sumie Seba jeszcze jak szczur (ale nie ten od bitow) ucieka szybciutko do czolgu jak sie gdzies pojawia publicznie w polsce wiec w sumie oczywiste ze nie moze dojsc do takiej konfrontacji
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Dziekuje za twoj post pani roxyxo, niech pani pozdrowi bediego odemnie
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Bronson, musisz koniecznie nadrobic uniwersum, bo Sentino normalnie robi sobie zdjecia z wiara i przykladowo pod smokiem wawelskim w Krakowie mozna bylo bez lipy do niego podbic i cyknac sobie fote za darmoszke (zamiast dac sie oscamowac na smsa za ziewniecie ogniem smoka).
tu juz lipy nie ma wsrod pato raperow. Mialy byc zakazy wszedzie, a wszedzie byly koncerty. Nawet w Szczecinie. Czasy sie zmienily, jest mainstream.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Zresztą nie tylko ja to zaobserwowałem, bo już się pojawiały podobne tezy na tym forumŚwiatem kręcą pieniądze
A to przepraszam, myslalem ze kontakty z fanami sie ograniczaja do odpowiadania na komentarze na ig w stylu "ej krolu jaka ksywa dla patryka co ciagle chodzi w tej samej koszulce od wk dzika"oyama pisze: ↑09 cze 2026, 19:57Bronson, musisz koniecznie nadrobic uniwersum, bo Sentino normalnie robi sobie zdjecia z wiara i przykladowo pod smokiem wawelskim w Krakowie mozna bylo bez lipy do niego podbic i cyknac sobie fote za darmoszke (zamiast dac sie oscamowac na smsa za ziewniecie ogniem smoka).
tu juz lipy nie ma wsrod pato raperow. Mialy byc zakazy wszedzie, a wszedzie byly koncerty. Nawet w Szczecinie. Czasy sie zmienily, jest mainstream.
Nowy Bedoes, ale dojebali pogłos XD
Światem kręcą pieniądze
nagrywane w kabinie prysznicowej chyba
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
duzy potencjal na kolejny hit typu Jestes ladniejsza niz na zdjeciach (na zawsze). Ale odnosze tez wrazenie, ze probuje wykorzystac hype z akcji charytatywnej i wszedzie go pelno.
Tak próbuje wykorzystać hype z akcji charytatywnej, że leci w chuja z robieniem solowego albumu, na który czeka cała polska, założę się że jeszcze nie ma ani jednego singla gotowego
Światem kręcą pieniądze
Teraz przez 3 lata będzie wydawał charytatywną płytę, to może najwcześniej w 2030 wyda kolejny solowy album
Światem kręcą pieniądze
oczywiscie, ze wykorzystuje akcje charytatywna i buduje hype wokol swojego solo. Gdyby chcial, to by ta plyta charytatywna wyszla w peaku popularnosci akcji, bo na pewno niemalo gwiazdorkow sie zglosilo do udzialu przy produkcji tego albumu.
- gods bidness
wybacz maamoooo, nie wrócę dzisiaj na nooooooooooc