Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
dogbert pisze: ↑06 lut 2026, 20:48
Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Haha. Ostatnio czytałem ten temat, gdy zaczynałem "współpracę" z nim. I mówię sobie "nie no, nie może być tak źle". Płyty zawsze wysłał, inne rzeczy też ogarniał. Szydło z worka wyszło, gdy zaprosiłem go na płytę. Wpierw chciał za zwrotkę 200 ziko, bo "no mordo, nagrałem masę gościnek, które nie wyszły ostatecznie, to żeby było po bożemu". Ostatecznie dograł się z sentymentu i znajomości, bo kiedyś tam działałem z nim wspólnie. O zwrotkę dopytywałem się ~3 miesiące. Za każdym razem wymówka; nie mam czasu, mordo jestem w delegacji, zabukowałem się u ziomka i nie mam sprzętu. Powiedziałem mu ostatecznie, że spoko. Ja rozumiem wszystko, ale goni nas termin magisterki (kobieta oddawała okładkę, a kasztan nie podesłał mi nawet tytułu, mówiąc, że sam chce go wymyślić) i chcę mieć to załatwione. Ostatecznie podesłał mi połowę tracku - zwrotkę plus refren i cztery dni temu miał mi "na wieczór" podesłać resztę. Oczywiście w trakcie tej rozmowy zapytał czy mam pożyczyć 50 ziko do wtorku, oddaje na sztywno. Nigdy w życiu nie współpracowałem z kimś tak interesownym i niesłownym. Dobry producent, średni raper i chujowy człowiek. Mam nadzieję, że nikt stąd nie zamówił najnowszego albumu, bo nie dotrze.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2026, 15:38 przez v3sp347ine, łącznie zmieniany 4 razy.