Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)
będzie zabawnie z nim, Portugalia ma fajną kadrę (Joao Neves, Vitinha, Bruno Fernandes pomoc marzenie) no ale trzeba grać pod niego i nie ma że nie
- scam_sakawa
Pisałem to kilka postów wcześniej właśnie, Ronaldo będzie największym hamulcowym w ich kadrze, jeśli będzie wychodził na boisko.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
czyli tak jak na 3 poprzednich turniejach
Klasyczny Ronnie ostatnich lat, za bardzo chce, się wczuwa jakby ciężar całego świata był na jego barkach i wali na pałę, zamiast pomyśleć, przymierzyć, bądź podać. Ewidentnie brak mu tego boiskowego luzu jaki Messi ma.
Nawet się turniej jeszcze nie zaczął, a hejterzy Cristiano znajdą każdy możliwy powód, żeby przyhejcić GOATa. To pokazuje jak wielkim jest człowiekiem. 
No ale właśnie po to CR7 jest w tej kadrze i wszyscy Portugalczycy dobrze to wiedzą
Portugalia znowu jedzie z najlepszą pomocą na turniej i jeżeli znowu Martinez zaprezentuje jakieś siermiężne przygotowanie, dziwaczne zmiany, obrona walnie obciniki, a vitinha-bernardo-Bruno nie dziwgną turnieju, to i tak sępy się rzucą i obwinią Ronaldo. Pasuje pod narrację i widać ilu ludzi to cieszy, a reszta ma luz i czyste papcie jeśli 41-letni dziadek przegrywa pojedynki z 16 lat młodszymi obrońcami
Wystarczy oglądać mecze żeby wiedzieć że gra nie jest ułożona pod niego, no ale po tych postach wyżej to może ktoś zaraz napisze że jest fajny utalentowany napastnik Haaland na którego warto zwrócić uwagę, czy wróci słynna beka z czasów SLG o czarnych koniach z Belgii w 2014
Portugalia znowu jedzie z najlepszą pomocą na turniej i jeżeli znowu Martinez zaprezentuje jakieś siermiężne przygotowanie, dziwaczne zmiany, obrona walnie obciniki, a vitinha-bernardo-Bruno nie dziwgną turnieju, to i tak sępy się rzucą i obwinią Ronaldo. Pasuje pod narrację i widać ilu ludzi to cieszy, a reszta ma luz i czyste papcie jeśli 41-letni dziadek przegrywa pojedynki z 16 lat młodszymi obrońcami
Wystarczy oglądać mecze żeby wiedzieć że gra nie jest ułożona pod niego, no ale po tych postach wyżej to może ktoś zaraz napisze że jest fajny utalentowany napastnik Haaland na którego warto zwrócić uwagę, czy wróci słynna beka z czasów SLG o czarnych koniach z Belgii w 2014
yer a wizard, Harry
mnie najbardziej śmieszy że jest hamlucowyn ale kto za niego
goncalo? przecież oni nie mają innej 9 skrzydła też chujowe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ale się zlecieli sajko Ronaldo
@Rymekk idealnie podsumował
@Rymekk idealnie podsumował
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Cristiano Ronalda 10 goli strzeli na tym turnieju
wielki props dla Ronaldo, widziałem na żywo jak strzela bramkę z przewrotki