Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Kali

Re: Mistrzostwa Świata 2026 (USA, Kanada, Meksyk)

Post autor: Kali »

będzie zabawnie z nim, Portugalia ma fajną kadrę (Joao Neves, Vitinha, Bruno Fernandes pomoc marzenie) no ale trzeba grać pod niego i nie ma że nie
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Pisałem to kilka postów wcześniej właśnie, Ronaldo będzie największym hamulcowym w ich kadrze, jeśli będzie wychodził na boisko.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

czyli tak jak na 3 poprzednich turniejach
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Klasyczny Ronnie ostatnich lat, za bardzo chce, się wczuwa jakby ciężar całego świata był na jego barkach i wali na pałę, zamiast pomyśleć, przymierzyć, bądź podać. Ewidentnie brak mu tego boiskowego luzu jaki Messi ma.
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Nawet się turniej jeszcze nie zaczął, a hejterzy Cristiano znajdą każdy możliwy powód, żeby przyhejcić GOATa. To pokazuje jak wielkim jest człowiekiem. :cool:
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

No ale właśnie po to CR7 jest w tej kadrze i wszyscy Portugalczycy dobrze to wiedzą :lol:

Portugalia znowu jedzie z najlepszą pomocą na turniej i jeżeli znowu Martinez zaprezentuje jakieś siermiężne przygotowanie, dziwaczne zmiany, obrona walnie obciniki, a vitinha-bernardo-Bruno nie dziwgną turnieju, to i tak sępy się rzucą i obwinią Ronaldo. Pasuje pod narrację i widać ilu ludzi to cieszy, a reszta ma luz i czyste papcie jeśli 41-letni dziadek przegrywa pojedynki z 16 lat młodszymi obrońcami :lol:

Wystarczy oglądać mecze żeby wiedzieć że gra nie jest ułożona pod niego, no ale po tych postach wyżej to może ktoś zaraz napisze że jest fajny utalentowany napastnik Haaland na którego warto zwrócić uwagę, czy wróci słynna beka z czasów SLG o czarnych koniach z Belgii w 2014 :bowdown:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

mnie najbardziej śmieszy że jest hamlucowyn ale kto za niego :lol: goncalo? przecież oni nie mają innej 9 skrzydła też chujowe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Ale się zlecieli sajko Ronaldo :lol:
@Rymekk idealnie podsumował
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Cristiano Ronalda 10 goli strzeli na tym turnieju
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

wielki props dla Ronaldo, widziałem na żywo jak strzela bramkę z przewrotki :oops:
ODPOWIEDZ