W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
VNM
Re: VNM
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- igorzastyy
Może fał sam zaczął proponować raperom nagranie feata na ich numery
- TooMuchSmoke
Z tydzień temu wrzucał storke, ze znowu jest w gazie rapowym i chętnie dogra się każdemu kto ma skille, ale podkreślił również ze SHIT AINT CHEAP! 
- qualite_de_schizoide
- gods bidness
Shit ain't cheap
Spoiler
Co łaska, ale minimum 200 zł
Jak mnie męczą takie rapy. Dlatego nie przepadałem nigdy za Laikiem, co z tego ze najebane tam rymów, gier słownych, nawiązań do kultury i nie tylko. Nigdy nie jarał mnie taki rap, oczywiście z jakimis tam wyjatkami, nawet od wspomnianego Laikikejeden. A VNM nie dość że zaczął rapować obok bitu, to jeszcze ma jakiś swój świat i chuj wie o czym on tam pierdoli. Nawet nie chce mi sie sprawdzać.
- nobezprzesady
Mi regularnie Spotify w piątkowych nowościach podrzuca te numery z VNM-em czy Bonsonem na feat (wydaje mi się, że oni dwaj tego najwięcej robią z noname'ami, ale zadnych statystyk nie sprawdzałem i to może być mylne wrażenie), ale jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się zachęcić dzięki temu do przesłuchania czegoś więcej od tych nieznanych gospodarzy.Burak pisze: ↑dzisiaj, 0:09 W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
ja to w 99% przypadków i tak przewijam do tego featu który chciałem sprawdzicnobezprzesady pisze: ↑dzisiaj, 17:43Mi regularnie Spotify w piątkowych nowościach podrzuca te numery z VNM-em czy Bonsonem na feat (wydaje mi się, że oni dwaj tego najwięcej robią z noname'ami, ale zadnych statystyk nie sprawdzałem i to może być mylne wrażenie), ale jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się zachęcić dzięki temu do przesłuchania czegoś więcej od tych nieznanych gospodarzy.Burak pisze: ↑dzisiaj, 0:09 W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia