VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Re: VNM

Post autor: Burak »

oldschool pisze: wczoraj, 23:43 Pewnie kojarzy, bo ktoś musiałby być niepełnosprawny umysłowo w tym labelu, żeby mu kupić zwrotkę akurat VNMa.
W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Piters pisze: wczoraj, 23:57
2rzyn pisze: wczoraj, 23:45 Czy vnm ma obecnie wykasowanych obserwujacych i obserwowanych czy tylko mi sie tak wyswietla bo mnie zablokowal? XD

Jesli to drugie to niezly.cwel.bo ostatnie co mu skomentowalem to przedoatatnia chujowa zwrotke
chyba zablokował bo ja widze 48k obserwujacych i 1 obserowanego

:lol:
To chuj mu na ten krzywy ryj, jebany platek sniegu lol
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Może fał sam zaczął proponować raperom nagranie feata na ich numery
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

Z tydzień temu wrzucał storke, ze znowu jest w gazie rapowym i chętnie dogra się każdemu kto ma skille, ale podkreślił również ze SHIT AINT CHEAP! :rotfl:
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

ta zwrotka to najgorsze co ostatnio słyszałem
:confused:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Shit ain't cheap
Spoiler
Co łaska, ale minimum 200 zł
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Jak mnie męczą takie rapy. Dlatego nie przepadałem nigdy za Laikiem, co z tego ze najebane tam rymów, gier słownych, nawiązań do kultury i nie tylko. Nigdy nie jarał mnie taki rap, oczywiście z jakimis tam wyjatkami, nawet od wspomnianego Laikikejeden. A VNM nie dość że zaczął rapować obok bitu, to jeszcze ma jakiś swój świat i chuj wie o czym on tam pierdoli. Nawet nie chce mi sie sprawdzać.
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

wyjebalem z beki na tych wersach o rasizmie kurwa ale to ty dzwonisz
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Czy zeby stqorzyc profil na instagramie trzeba podawac nr telwfonu czy inne chujstwo?
Nie ma profilu beka z krzywoustego, a powinien byc
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Venom znaczy jad, cwelu, antidotum zastrzyk da
A Jimson to bieluń - śmiertelna trucizna
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
kkthx

Post autor: kkthx »

Za bardzo po nim jedziecie. Może nie ma formy, ale żyje w swoim świecie i chyba super.
Szanuję styl życia, w którym niezależnie od tego, co robisz, to jesteś dla siebie epickim main characterem.

Obrazek
Awatar użytkownika
nobezprzesady

Post autor: nobezprzesady »

Burak pisze: dzisiaj, 0:09 W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
Mi regularnie Spotify w piątkowych nowościach podrzuca te numery z VNM-em czy Bonsonem na feat (wydaje mi się, że oni dwaj tego najwięcej robią z noname'ami, ale zadnych statystyk nie sprawdzałem i to może być mylne wrażenie), ale jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się zachęcić dzięki temu do przesłuchania czegoś więcej od tych nieznanych gospodarzy.
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Kafla wziął ode mnie "ał" za zwrotkę a teraz jest jak? Odddwwwwrrrotnie
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

nobezprzesady pisze: dzisiaj, 17:43
Burak pisze: dzisiaj, 0:09 W przeciwieństwie do młodego hip-hopowego słuchacza, do którego ciężko dobić bo tylu jest chętnych, w przypadku rondlarza czy też ślizgawkera, który rzadko kiedy jest targetem kampanii reklamowych, wystarczy opłacić VNMowi naładowanie elektrycznego roweru, żeby powstał feat i przez to pozornie neutralny szeptany marketing na forum czy też wśród rondlarzy na fb czy na irl serwerze w środowisku, no bo jak to, my, słuchający rapu od 1410 mamy nie sprawdzić featu rapera którego kiedyś słuchaliśmy i który kiedyś był dużą postacią na scenie i był w mainstreamie, a obecnie nikogo oprócz rondlarzy nie interesuje. Owszem, przesłucham tylko feat, ale już taka postać jak MaKo CEO się w jakimś stopniu zapisze w głowie przez taki odsłuch.
Mi regularnie Spotify w piątkowych nowościach podrzuca te numery z VNM-em czy Bonsonem na feat (wydaje mi się, że oni dwaj tego najwięcej robią z noname'ami, ale zadnych statystyk nie sprawdzałem i to może być mylne wrażenie), ale jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się zachęcić dzięki temu do przesłuchania czegoś więcej od tych nieznanych gospodarzy.
ja to w 99% przypadków i tak przewijam do tego featu który chciałem sprawdzic
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ