Najgorsze klipy
Re: Najgorsze klipy
zawsze jak wraca temat tego klipu bałagana to czuję, że ominęło mnie coś monumentalnego. jakby była jakaś ściepa na kickstarterze na przekupienie kaza to bym rzucał.
co tam się nie działo, wklejone gallardo, krw wyglądający jak upośledzony (to akurat nic nowego), szczerbaty pjentak i bałagan w niczym nie przypominający obecnego bałagana
lista cweli ślizgawki: jAg
Ostał się jedynie taki screen

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
rubinstein
Spoiler
To gowno zamyka temat
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Gdyby nie Duże Pe na greenscreenie to bardzo przyjemne dla oka animacje 3D w stylu otoczenia map w Maluch Racer type beat. Jestem fanem, dzięki, nie znałem
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Jeszcze może:
i trochę To My Polacy (ale w mniejszym stopniu), ogólnie najgorzej zestarzał się na nich wszystkich greenscreen, jakby było go mniej, to wciąż bardzo przyjemne dla oka
Spoiler
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Nie no reprezentuje JP to jest zajebisty klip
właśnie reprezentuje jp wygląda tak jakby do tego patentu z nuty mezolarjnera wziął się ktoś kumaty z jakimkolwiek poczuciem dobrego smaku
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
też tak uważam, wstawiłem tylko jako przykład teledysku wyprodukowanego komputerowo, który skojarzył mi się z poprzednimi dwoma teledyskami w temacie, nie miałem na myśli że jest to przykład najgorszego klipu
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ