VNM
- igorzastyy
Re: VNM
Las jak vegas, syn jak skurwysyn
Jakby mi ziomek powiedział że czuje się zmęczony po dłuższej rozmowie ze mną, to nie wiem czy chciałbym się tym chwalić wśród internetowych awatarów
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- TooMuchSmoke
On w jakiejs manii jest?
mówią na mnie bipoolar
mówią na mnie bipoolar
- igorzastyy
Może jest w trakcie fazy na spożywanie leków SSRI, co opisywał w zwrotce gościnnej na płycie Bukowski
ja pierdole on na tych storkach z dzisiejszej nocy (wrzuć ktoś)
zaznacza te 25km swoim ELEKTRYCZNYM rowerem, damn skurwysynu, tyle robi byle 10 latek w sobotnią wycieczkę rowerową.
gościu odleciał tak, że mógłby wesprzeć misję Artemis jako paliwo rakietowe
zaznacza te 25km swoim ELEKTRYCZNYM rowerem, damn skurwysynu, tyle robi byle 10 latek w sobotnią wycieczkę rowerową.
gościu odleciał tak, że mógłby wesprzeć misję Artemis jako paliwo rakietowe
- TooMuchSmoke
Ale wiesz, że on jako ULTRA INTROWERTYK się wcale nie musi tak otwierać publicznie, a jednak to robi bo HE KNOWS, że jego fani (3 stadiony narodowe) mają podobny MINDSET i potrzebują tych storek. TYLKO MORDY PLEEEASEEE NEVER EVER TEXT ME ABOUT SOME WSPÓŁCZUCIE AND SHIT DAMNNN. znam swoje value bo po raz kolejny cudownie ozdrowiałem dzieki spacerkom po WWA, miasta, do którego przenosiłem się jako 25 latek CHASING DREAMS. A pracowałem w życiu jedynie DWA LATA, teraz żyje w opcji COMFORT LIFE, za co dziekuje przede wszystkim kurwa TO MYSELF HAHAHHA No i oczywiście moim wspólnikom ze SPÓŁKI. Thats it, idę na elektryka (mowa o bike, bo nikotyny już nie zażywam od 876 dni hehe).
Spoiler

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Złego nie, śmiesznego tak, niech wrzuca jak najwięcej
Rozkmina fotograficzna rozbrajająca, ale mnie najbardziej ciekawi, jak brzmią pozostałe 4 maksymy, w jakim są języku i czy są równie treściwe
Rozkmina fotograficzna rozbrajająca, ale mnie najbardziej ciekawi, jak brzmią pozostałe 4 maksymy, w jakim są języku i czy są równie treściwe
Moim zdaniem największą beką z tych stories jest to, że pisze to tonem, jakby jego persona obchodziła kogokolwiek poza slizgawką i 50 fanamiBurak pisze: ↑03 cze 2026, 7:42W sumie to czy VNM robi coś złego tak naprawdę złego wstawiając te storki? Owszem są trochę ośmieszające i wyglądają na storiesy kogoś kto dopiero odkrył media społecznościowe, ale lepsze takie niż wykalkulowane żeby nikogo nie obrazić i nie powiedzieć nic głupiego storki większości mainstreamowych raperówSpoiler
Co on tam pierdoli w tych storkach? Sciana tekstu od vnma nie zacheca do sprawdzania. Jebany debil gad demet.
Jak krzywy ryj przeczyta gdzies o emeryturze dla artystow to dopiero sie zacznie. Pierdolony rzuci rower, kupi pedzle, plotno i zacznie autoportrety nakurwiac deeeeeemn.
Jak krzywy ryj przeczyta gdzies o emeryturze dla artystow to dopiero sie zacznie. Pierdolony rzuci rower, kupi pedzle, plotno i zacznie autoportrety nakurwiac deeeeeemn.
jesli on na zywo nawija tak samo jak na tych storkach, to ja naprawde przestaje sie dziwic, ze nawet wlasni znajomi mowia mu ze jest meczacy, bo ja sie zmeczylem czytajac te kilka storekBurak pisze: ↑03 cze 2026, 7:42W sumie to czy VNM robi coś złego tak naprawdę złego wstawiając te storki? Owszem są trochę ośmieszające i wyglądają na storiesy kogoś kto dopiero odkrył media społecznościowe, ale lepsze takie niż wykalkulowane żeby nikogo nie obrazić i nie powiedzieć nic głupiego storki większości mainstreamowych raperówSpoiler
Ja miałem właśnie odwrotną rozkminke tylko bardziej do całej sylwetki, a nie wzrostu. V wydaje się całkiem ubity i szeroki, widać że coś tam pewnie dźwiga, ale nie dość że przez styl życia kuleje regularność, to upodobał sobie ten krój spodni wyglądających jakby miał pełne portki i skraca to go optycznie.
- scam_sakawa
VNM na tych storkach przypomina panów z FB w średnim wieku, którzy komentują AI zdjęcia dupeczek, że są piękne i całe serce by im oddali, a najlepsi podają swój numer telefonu w komentarzu, aby białogłowa zadzwoniła do amanta.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Burak pisze: ↑03 cze 2026, 7:42W sumie to czy VNM robi coś złego tak naprawdę złego wstawiając te storki? Owszem są trochę ośmieszające i wyglądają na storiesy kogoś kto dopiero odkrył media społecznościowe, ale lepsze takie niż wykalkulowane żeby nikogo nie obrazić i nie powiedzieć nic głupiego storki większości mainstreamowych raperówSpoiler

Znajdź różnicę: