VNM

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: VNM

Post autor: igorzastyy »

Las jak vegas, syn jak skurwysyn
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Jakby mi ziomek powiedział że czuje się zmęczony po dłuższej rozmowie ze mną, to nie wiem czy chciałbym się tym chwalić wśród internetowych awatarów
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Post autor: TooMuchSmoke »

On w jakiejs manii jest? :what:
mówią na mnie bipoolar :eek:
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Może jest w trakcie fazy na spożywanie leków SSRI, co opisywał w zwrotce gościnnej na płycie Bukowski
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Syn jak tetyki
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Czy vnm pójdzie do normalnej pracy? No oby jak watel
jajca pisze: 16 maja 2024, 17:04 za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

ja pierdole on na tych storkach z dzisiejszej nocy (wrzuć ktoś)
zaznacza te 25km swoim ELEKTRYCZNYM rowerem, damn skurwysynu, tyle robi byle 10 latek w sobotnią wycieczkę rowerową.

gościu odleciał tak, że mógłby wesprzeć misję Artemis jako paliwo rakietowe
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Ale wiesz, że on jako ULTRA INTROWERTYK się wcale nie musi tak otwierać publicznie, a jednak to robi bo HE KNOWS, że jego fani (3 stadiony narodowe) mają podobny MINDSET i potrzebują tych storek. TYLKO MORDY PLEEEASEEE NEVER EVER TEXT ME ABOUT SOME WSPÓŁCZUCIE AND SHIT DAMNNN. znam swoje value bo po raz kolejny cudownie ozdrowiałem dzieki spacerkom po WWA, miasta, do którego przenosiłem się jako 25 latek CHASING DREAMS. A pracowałem w życiu jedynie DWA LATA, teraz żyje w opcji COMFORT LIFE, za co dziekuje przede wszystkim kurwa TO MYSELF HAHAHHA No i oczywiście moim wspólnikom ze SPÓŁKI. Thats it, idę na elektryka (mowa o bike, bo nikotyny już nie zażywam od 876 dni hehe).
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Gat demmm, VNM, przejechał 25 k. m.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W sumie to czy VNM robi coś złego tak naprawdę złego wstawiając te storki? Owszem są trochę ośmieszające i wyglądają na storiesy kogoś kto dopiero odkrył media społecznościowe, ale lepsze takie niż wykalkulowane żeby nikogo nie obrazić i nie powiedzieć nic głupiego storki większości mainstreamowych raperów
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Złego nie, śmiesznego tak, niech wrzuca jak najwięcej
Rozkmina fotograficzna rozbrajająca, ale mnie najbardziej ciekawi, jak brzmią pozostałe 4 maksymy, w jakim są języku i czy są równie treściwe
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Karkovsky

Post autor: Karkovsky »

Burak pisze: 03 cze 2026, 7:42
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W sumie to czy VNM robi coś złego tak naprawdę złego wstawiając te storki? Owszem są trochę ośmieszające i wyglądają na storiesy kogoś kto dopiero odkrył media społecznościowe, ale lepsze takie niż wykalkulowane żeby nikogo nie obrazić i nie powiedzieć nic głupiego storki większości mainstreamowych raperów
Moim zdaniem największą beką z tych stories jest to, że pisze to tonem, jakby jego persona obchodziła kogokolwiek poza slizgawką i 50 fanami
Awatar użytkownika
TooMuchSmoke

Oj no daj się pośmiać Burak :eek:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Co on tam pierdoli w tych storkach? Sciana tekstu od vnma nie zacheca do sprawdzania. Jebany debil gad demet.

Jak krzywy ryj przeczyta gdzies o emeryturze dla artystow to dopiero sie zacznie. Pierdolony rzuci rower, kupi pedzle, plotno i zacznie autoportrety nakurwiac deeeeeemn.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

ile on ma wzrostu? on na tych fotkach wygląda jak mój kumpel co ma 163 cm wzrostu i jakieś 100kg wagi. zresztą jest rozbrajająco podobny do niego - oprócz szramy na ryju (damn)
moody

Post autor: moody »

Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jesli on na zywo nawija tak samo jak na tych storkach, to ja naprawde przestaje sie dziwic, ze nawet wlasni znajomi mowia mu ze jest meczacy, bo ja sie zmeczylem czytajac te kilka storek
deftone

Post autor: deftone »

JANPALONY pisze: 03 cze 2026, 8:23 ile on ma wzrostu? on na tych fotkach wygląda jak mój kumpel co ma 163 cm wzrostu i jakieś 100kg wagi. zresztą jest rozbrajająco podobny do niego - oprócz szramy na ryju (damn)
Ja miałem właśnie odwrotną rozkminke tylko bardziej do całej sylwetki, a nie wzrostu. V wydaje się całkiem ubity i szeroki, widać że coś tam pewnie dźwiga, ale nie dość że przez styl życia kuleje regularność, to upodobał sobie ten krój spodni wyglądających jakby miał pełne portki i skraca to go optycznie.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

VNM na tych storkach przypomina panów z FB w średnim wieku, którzy komentują AI zdjęcia dupeczek, że są piękne i całe serce by im oddali, a najlepsi podają swój numer telefonu w komentarzu, aby białogłowa zadzwoniła do amanta.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

25 ka em, rowerem? zrobić chwilę to zajmie im
ja wyjebałem je ostro jak na twitterze kanye kim
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Znajdź różnicę:

Obrazek
ODPOWIEDZ