Biuro Ochrony Rapu - BOR CREW ALBUM (2019)
-
frontkick
Re: Biuro Ochrony Rapu - BOR CREW ALBUM (17.12.2019) [Zapowiedź]
Sarius jak okropnie fuuu
Kobik jaki konus
raper Onek87 brzmi jak Pumba Kryptonim albo Sztywny Julian, gdzieś chyba zabłądził w drodze na nagrywki do Ciemnej strefy
Szpaku beka z przyspieszenia
Straszne, niczym sie nie broni ten singiel a myślałem że BeOeR w miarę umie w bangery
Kobik jaki konus
raper Onek87 brzmi jak Pumba Kryptonim albo Sztywny Julian, gdzieś chyba zabłądził w drodze na nagrywki do Ciemnej strefy
Szpaku beka z przyspieszenia
Straszne, niczym sie nie broni ten singiel a myślałem że BeOeR w miarę umie w bangery
superowy bicik, faktycznie schafterowa nawijka lepiej by pod niego pasowała, ale refren buja, czuć poznań w nawijcie, nie przesłucham tego więcej niż 3 razy, ale tragedii nie ma
- przedszkolanek
Dzisiaj mi ten numer siedzi lepiej niż wczoraj, na słuchawkach tym bardziej. W piątek liczę na gruby roz... w wykonaniu Palucha.
UWAGA:
Zostało już mało sztuk do powinięcia więc jak ktoś planował a tego jeszcze nie zrobił, to spieszyc się!
Mordeczko, Onek87 to nie jest aktywny raper, to były hypeman Palucha i od czasu do czasu pojawia się na jego projektach z szacunku i zajawki i to wszystko, więc bez jakiejś spiny i doceń te linijki które położył ok?
UWAGA:
Zostało już mało sztuk do powinięcia więc jak ktoś planował a tego jeszcze nie zrobił, to spieszyc się!
24.07.2019 - 16.12.2019
- afterlight
no wlasnie, na huj ludziom do ktorego takiego stilo nawijki nigdy by sie przypielo wpychanie tego do kawalka, no ok rozumiemy tez chcesz byc fajny i pokazac ze taki zajebiscie all around no ale jak se nagrales i nie wyszlo no to trudno i nei pokazuj tego ludziom po co tak na sile
no i huj z tym po co sie czepiac, git rapy robi ladnie poskladal tam wersy co mnie to jakie ma geny
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Tragedia kurwa nie oszukujmy się
Obiecałem sobie że tego nie odpale ale lubiłem szpaka od pierwszego traka na alc to już się przełamałem żeby sprawdzić ten borkru. Wyżej wymieniony ptak to słabo na chuja, na plus jedynie Sarius ale też jakoś rewelacji to nie uświadczyłem, cała reszta 
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Dobra, to który possecut gorszy? BOR czy Młode Wilki? Smiem twierdzić, że mimo wszystko utwór Emateja jest ciekawszy niż utwór Palucha
O Boże powiedziałem to na głos
O Boże powiedziałem to na głos
Użytkownik drmz to idealny przykład dziecka, które dostało dostęp do neta i myśli, że jest anonimowym panem świata, ha tfu.
- zemsta1kadluba
to jest dużo lepsze niż possecut młodych łaków, co nie jest w sumie wielkim osiągnięciem być lepszym od totalnego gówna, samym już bitem be o er kru wygrywa
mołpy są kozackie
- Moltisanti
Jak wziąć zwrotke palca + refren to prawie wszystko nawiniete a to dopiero pierwszy kawalekMoltisanti pisze: ↑03 wrz 2019, 20:38 Czekam na te wszystkie skrzeczące adliby Palucha których stężenie na tej płycie może wyjebac skalę
Beoeeeeer
Właśnie taaak biuro ochrony rapuuu
One way one love one creeeew
No i jeśli nie jesteś z nami możesz lizać rowa, scena nas goni, bor to elita, nigdy nie będziesz z beoer (dziwko)
[mention]Querulo[/mention] ale dlaczego tak o mnie mówisz? Serio jestem zdania, że utwór zawodników BOR to niestety ziew straszny. Moim zdaniem utwór MW może nie tyle jest lepszy, co wywołuje więcej emocji mimo wszystko, kapujecie?
Chyba po to wchodzę na forumek żeby sobie ponarzekać jeśli czuję taką potrzebę cnie? Jeśli masz ze mną problem dlatego, że obraziłem Twojego idola to wybacz, ale to Ty pomyliłeś miejsca xd.
Moi idole nie żyją, jak to nawinął Zet. Leszczu na liścia.Drmz pisze: ↑28 lis 2019, 13:40 [mention]Querulo[/mention] ale dlaczego tak o mnie mówisz? Serio jestem zdania, że utwór zawodników BOR to niestety ziew straszny. Moim zdaniem utwór MW może nie tyle jest lepszy, co wywołuje więcej emocji mimo wszystko, kapujecie?Chyba po to wchodzę na forumek żeby sobie ponarzekać jeśli czuję taką potrzebę cnie? Jeśli masz ze mną problem dlatego, że obraziłem Twojego idola to wybacz, ale to Ty pomyliłeś miejsca xd.
Mordo wiesz co jest pięć.
Nie obrażać ludzie zawodników BOR i nie porównywać tego do komercyjnego projektu jakim jest Chillwagon.
24.07.2019 - 16.12.2019
a rozumiem że to borkru będzie śpiewać po dożynkach charytatywnie?
-
frontkick
No przewózka trochę gryzie się z tym że jest najniższy wśród tych wszystkich byków wokół a najbardziej cwaniakuje xD Ale to pewnie moje uprzedzenia bo nie lubię tego kseroboja w chujafterlight pisze: ↑28 lis 2019, 1:23 no i huj z tym po co sie czepiac, git rapy robi ladnie poskladal tam wersy co mnie to jakie ma geny
PIĄTEK 28.11.2019 15:00
Paluch - TIRY (prod. Worek, Swizzy, Grvacy)

Ponoć wysokobudżetowy klip, sprawdzaj to ziomal
Paluch - TIRY (prod. Worek, Swizzy, Grvacy)

Ponoć wysokobudżetowy klip, sprawdzaj to ziomal
24.07.2019 - 16.12.2019
- KillerCroc
No ale jakie to są emocje xd
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
-
frontkick
Wkurwienie i frustracja
Ten utwor po prostu przelatuje sobie przez glowe i elo wiec faktycznie utwór młodych wilków jest lepszy jesli chodzi o wywolywanie emocji
Ten utwor po prostu przelatuje sobie przez glowe i elo wiec faktycznie utwór młodych wilków jest lepszy jesli chodzi o wywolywanie emocji