Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
swn ma wyjebane w to forum i teraz ta parówa będzie tu swoje rządy uskuteczniała
A miałem pisać nawet, że o fajnie, fromaż pisze normalne posty, nie znałem.
you know the O.P.P.
zbyt pozytywny dlatego zakazany
Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
- Haczapurjan
No cóż, sam doświadczam na własnej skórze autorytarnych rządów duumwiratu Goguś Kwabotyn & HighDriver
Ale nie narzekam, mam doświadczenie z wykopu, gdzie moderacja zblatowana z neuropą jeszcze bardziej odpięła wrotki
Front wielce uciemiężonych spamerów z dawniejtwittera już się wypowiedział, a argumentów jak nie było, tak nie ma. Co za niespodzianka, że gdy trzeba napisać coś samemu, to prócz wyzwisk weny brak...
- ALeJazdaID
FREE FROMAGE!!!1!!
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
fromaż ma normalny kolor nicku, nie jest na szaro
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- rozklad_gaussa
usun to bo sie jorgna
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Najsampierw odpowiedz sam sobie uczciwie przed lustrem na pytanie, czy w ogóle jesteś sobie w stanie wyobrazić sytuację (i jakikolwiek argument), w której dajesz się przekonać i przyznajesz, że nie miałeś racji albo zajebałeś fromaża pochopnie. Bo osobiście przypuszczam, że wątpię.
you know the O.P.P.
Nie miałbym z tym problemu, to w końcu tylko forum.
Fun fact: fro to jedyny obcokrajowiec na forum który wie o polskim rapie/trapie więcej niż polska młodzież. Uważam że to trzeba docenić.
strasznie duże wymagania masz od moderatorów jak na multikonciarzadr zjeb pisze: ↑28 maja 2026, 8:17Najsampierw odpowiedz sam sobie uczciwie przed lustrem na pytanie, czy w ogóle jesteś sobie w stanie wyobrazić sytuację (i jakikolwiek argument), w której dajesz się przekonać i przyznajesz, że nie miałeś racji albo zajebałeś fromaża pochopnie. Bo osobiście przypuszczam, że wątpię.
Jako ten zły i niedobry dodam tylko jeszcze, że od dwóch dni próbowałem się umówić na dzisiaj na osobiste spotkanie z użytkownikiem @fromage, niestety jednak ten po frajersku nie stawił się w umówione miejsca. Szkoda, chciałem poznać człowieka, zmienić nastawienie, a on tylko potwierdził pogłoski...
potwierdzam śledziłem to na discordzie
Fromaża po świecie scigajo, a w tym czasie Mahomet kolejne multi rychtuje i obmyśla
you know the O.P.P.
Może coś mu wypadło na irl serverze i akurat nie mógł, forum to tylko zbiór internetowych avatarów nie mających wpływu na życie, więc wyjaśnianie internetowych konfliktów ma niski priorytet wśród poważnych ludzi. Na razie znamy historię tylko z jednej (moderacyjnej) strony, a ta druga nie ma możliwości się wytłumaczyć.
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ