EXPO 2000 - 22.05.2026 KATOWICE (BZR ZONE)
Moderator: Moderatorzy
EXPO 2000 - 22.05.2026 KATOWICE (BZR ZONE)
Już w piątek w Katowickiej świątyni rapu, czyli BAZAR ZONE na ul. Kościuszki 27 wjeżdża znany i lubiany przez truskuli i nie tylko EXPO 2000
KAMERALNA SESJA Z NIEPUBLIKOWANYM MATERIAŁEM
PŁYTY / MERCH / LIMITOWANY PRINT
BZR PING–PONG JAM
TAX: 20 PLN / LIMIT: 50 MIEJSC
SUPPORT:
SILESIAN SPACE PROGRAM
KONSTANTY KOSTKA (KLAWO)
WHAX
wydarzenie: https://fb.me/e/7pork6GqD
Wbijajcie zbić pionę, bujać głową i nie tylko
KAMERALNA SESJA Z NIEPUBLIKOWANYM MATERIAŁEM
PŁYTY / MERCH / LIMITOWANY PRINT
BZR PING–PONG JAM
TAX: 20 PLN / LIMIT: 50 MIEJSC
SUPPORT:
SILESIAN SPACE PROGRAM
KONSTANTY KOSTKA (KLAWO)
WHAX
wydarzenie: https://fb.me/e/7pork6GqD
Wbijajcie zbić pionę, bujać głową i nie tylko
nic na potem
Re: EXPO 2000 - 22.05.2026 KATOWICE (BZR ZONE)
silesian space program jak ktoś nie zna werte uwagi chłopaki dobrze grają, szkoda że nie będę mogł wbić bo dobry event się szykuje
Melanż odbył się nie na ul. Kościuszki 27 a w mieszkaniu (w kamienicy) należącym do właściciela BZR Zone, nie jakiego Arkadiusza D.
Było około 75 osób w sumie z organizatorem i artystami, pogadałem z chłopakami (takie zastydzone łebki studenci z Wrocławia) z Silesian Space Program, zapowiedzieli więcej materiałów z ziomkiem ze studiów aka ChmuraTHC. Expo puścił jakiś kawałek o jeden dzień szybciej niż premiera (xD), poza tym to krótki występ ale dobrze bujał. Czego by nie mówić, to na takim melanżu nigdy nie byłem.
Było około 75 osób w sumie z organizatorem i artystami, pogadałem z chłopakami (takie zastydzone łebki studenci z Wrocławia) z Silesian Space Program, zapowiedzieli więcej materiałów z ziomkiem ze studiów aka ChmuraTHC. Expo puścił jakiś kawałek o jeden dzień szybciej niż premiera (xD), poza tym to krótki występ ale dobrze bujał. Czego by nie mówić, to na takim melanżu nigdy nie byłem.
nic na potem
Kto rapuje w tym kawałku z wideo?
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
po głosie brzmi troche jak asl33p ale nie jestem pewien
Nie no mordo. Sprawdziłem tego asl33p i to wgl nie jest nawet podobny głos, styl, flow no kurwa nie ten adres nie ta parafia
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
@kr0pka
Jak znajdziesz gdzieś ten track w necie to dawaj znaki bo jestem bardzo ciekawy.
w tym co kr0pka wrzucił jakaś maniera w głosie jest, która mi się z nim kojarzy jednoznacznie, ale może mam po prostu halucynacje z wiecznego niewyspania już
Dodano po 29 minutach 45 sekundach:
no i kurwa mialem racje
Dodano po 29 minutach 45 sekundach:
no i kurwa mialem racje
Oddaje honor i szacunek
kurwa bez kitu, też mi to expo podesłał, tak więc POTWIERDZONE INFO
sprostowanie leci jeszcze co do biby, bo kawałek nie poleciał o jeden dzień szybciej, tylko o tydzień a expo napierdalał jeszcze po tym jak zawinąłem - cena wstępu na tę bibę to 20 zł, podkreślam
sprawdzajcie też nowy materiał Expo, Eproma i Bryndala, link do presave: https://forms.sonymusicfans.com/campaig ... freestyle/
sprostowanie leci jeszcze co do biby, bo kawałek nie poleciał o jeden dzień szybciej, tylko o tydzień a expo napierdalał jeszcze po tym jak zawinąłem - cena wstępu na tę bibę to 20 zł, podkreślam
sprawdzajcie też nowy materiał Expo, Eproma i Bryndala, link do presave: https://forms.sonymusicfans.com/campaig ... freestyle/
nic na potem
Piona Ziom! Też byłem na miejscu. Fajne melo, co? Na giełdzie na zipku też bywasz? Albo hiphop jam session?kr0pka pisze: ↑25 maja 2026, 21:20 Melanż odbył się nie na ul. Kościuszki 27 a w mieszkaniu (w kamienicy) należącym do właściciela BZR Zone, nie jakiego Arkadiusza D.
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Szkoda, że nie dałeś znać.
Byłem na ostatnim zipku ale w dzień na początku jak nie było gnoju jeszcze.
nic na potem