Singiel:Zeszłoroczne wydawnictwo ZEUSA “JEST UK. ” pełne było przepracowywania traum, frustracji i smutku.
Tamten materiał, inspirowany muzyką z wysp brytyjskich, zaowocował m.in. nawiązaniem kontaktu z WAVY. czyli duetem producencko-didżejskim specjalizującym się w tego typu brzmieniach i znanym już słuchaczom chociażby ze swoich wydawnictw jak np “GASSED EP” czy licznych imprez. Wynikiem współpracy artystów jest album “BREKZIT.” na którym próżno szukać smutku i zwątpienia. Znajdziemy tu natomiast mnóstwo energii, humoru i wielopłaszczyznowych gier słownych.
Klubowa muzyka WAVY zainspirowała ZEUSA do napisania albumu, który w dużej mierze opiera się na stylistyce braggadacio a uchwycona na krążku energia to efekt nieskrępowanej zabawy słowem, konwencją i radości z obcowania z muzyką.
To wyjście z mrocznego etapu “JEST UK.”
Czas na “BREKZIT.”
Wydanie CD zawiera 12 utworów w tym jeden, który nie trafi do standardowej dystrybucji cyfrowej i dostępny będzie ekskluzywnie dla posiadaczy wydania CD.
ZEUS – BREKZIT. PRODUKCJA WAVY. (2026) [Zapowiedź]
ZEUS – BREKZIT. PRODUKCJA WAVY. (2026) [Zapowiedź]
"Rap to muzyka, a dla wielu to przez życie droga"
-
nobezprzesady
Re: ZEUS – BREKZIT. PRODUKCJA WAVY. (2026) [Zapowiedź]
Singiel jest zajebisty, czekam.
- Bryx Fenrir
O kurwa
Przepiękne
Bicik przepiękny, ale ten Zeus to nie wiem, nie przeszkadza jakoś, ale mam wrażenie że dałoby się ten podkład dużo lepiej wykorzystać
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pasuje to jak pięść do nosa, tragedia.
tez mam takie pouczcie ze produkcja spoko, ale Zeus z ta nawijka jak z karabinu to tam nie siedzi zbytnio. zreszta za chuja nie rozumiem co on tam duka
lubię uk sound i lubię zeusa wiec pewnie i tak sprawdzę dalej co wymyśla
lubię uk sound i lubię zeusa wiec pewnie i tak sprawdzę dalej co wymyśla
#freefromage
Ogólnie dobre ale mój mózg gryzie Zeus w takiej twórczości bo dalej jest "smutnym emo itd"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Bryx Fenrir
Zajebiste to jest, raz jeszcze wracam spropsować. Pomimo, że od dawna jestem po drugiej stronie rzeki i słucham myzyki raczej dla Sentino X Kaz Bałagane letniak type beat, to taki kawałek Zeus X Eripe X Bonson X Te-Tris w braggowym klimacie to jeszcze bym sobie posłuchał, albo Tau'a gościnnie u Zeusa na wymagającym technicznym bicie 
- ConeyIsland