La Liga - liga hiszpanska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: La Liga - liga hiszpanska
piękna to była konferencja, nie zapomnę jej nigdy
La Liga znika z Eleven, wyłącznie Canal+ będzie pokazywał jej mecze przez najbliższe 5 lat
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
mbappe dzisiaj podał do stołu gdy perez wszystko zgasił 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
i to jak, co musi mieć w głowie gwiazdor to jest jego bańka ale jest moim ulubionym transferem realu w historii
- zemsta1camzata
lewy oficjalnie out
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Pan Piłkarz
Dobry okres w karierze
Co najmniej jak Messi.
Legenda nie, ale przyszedł podczas totalnego rozpierdolu organizacyjnego a i tak zrobił 3 miśki w 4 sezonach mając przy tym bardzo duży udział. Kawał gracza, który pokazał też młodym, jak powinien się prowadzić i co to jest profesjonalizm. Boli mnie tylko, że nie miałem okazji zobaczyć go na żywo w koszulce Blaugrany, bo akurat jak byłem na meczu, to Flick go nie wpuścił…
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ConeyIsland
Piękna kariera. To co, teraz Stany?
191 spotkań, 119 goli + 24 asysty i trzy mistrzostwa. Fantastyczny okres.
Legendą raczej nie jest, co widać po ogólnych reakcjach w fanbazie, ale na pewno doceniony i będzie dobrze wspominany (jeszcze zatęsknią jak Ferran się rozjebie).
życzeniowo bym chciał żeby poszedł do Serie A albo Porto, gdzieś jeszcze w europie coś wygrać i postrzelać, ale zanosi się chyba jednak na Al Hilal?
Legendą raczej nie jest, co widać po ogólnych reakcjach w fanbazie, ale na pewno doceniony i będzie dobrze wspominany (jeszcze zatęsknią jak Ferran się rozjebie).
życzeniowo bym chciał żeby poszedł do Serie A albo Porto, gdzieś jeszcze w europie coś wygrać i postrzelać, ale zanosi się chyba jednak na Al Hilal?
yer a wizard, Harry
wpadl w momencie, kiedy bylo zapotrzebowanie na napastnika z prawdziwego zdarzenia i predko zaczal sie splacac przywracajac blask Barcy. Na pewno niejeden z zawodnikow patrzyl na jego zaangazowanie i pobieral lekcje jak grac, a czy jest legenda w oczach innych to juz kwestia osobista. Dla mnie jak najbardziej spoko, jesli zespol zaczal sie odradzac przy jego wplywie po latach kopania sie po czole. Szkoda tylko, ze w ten sposob konczy sie jego przygoda z Barca, a nie wznoszac trofeum LM. Ale no nic, jezeli wpadla konkretna kontroferta z Al-Hilal lub Chicago Fire, to nie ma co sie zapierac Blaugrany, tylko odcinac kupony na koniec kariery. Tym bardziej, ze nastepny raz taka oferta nie przyjdzie, a pieniadze i pozycja w druzynie sa najwazniejsze. Ja bym na jego miejscu wybral Al-Hilal na jeden sezon, a pozniej przeniosl sie do Inter Miami w miejsce Suáreza.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
przydałby się w lechu żeby coś odciążyć ishaka
jeżeli araby faktycznie kładą te kwoty o których się pisało pare dni temu to brać petrodolary i się nie zastanawiać
a jeżeli araby nie kładą kasy to jest jakaś faktycznie mająca sens finansowo i piłkarsko opcja w ligach top5?
a jeżeli araby nie kładą kasy to jest jakaś faktycznie mająca sens finansowo i piłkarsko opcja w ligach top5?
#freefromage
Przecież nie pójdzie do arabów, cały czas opowiada że kasa to nie wszystko a ja mu wierzę.
-
genocidegeneral
kasę można wydębić na chachmęcie zawsze
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- zemsta1camzata
Mourinho here we go xd
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
- ebismolarek
Do grudnia będzie śmiesznie