MMA panowie MMA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Prez

Re: MMA panowie MMA

Post autor: Prez »

Właśnie nie widziałem nigdzie oficjalnej informacji, ale nie powinno to mieć dla niego znaczenia bo to i tak nie wyjdzie poza drugą rundę
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Max napierdolil Poiriera, ktory masakrowal mcgregora ale nie takie rzeczy widzial juz swiat ememapanowie, no i nie wiadomo jak teraz stoi szczeka Maxa po spotkaniu z toporem, niech zarobia siano i zawina, nie widze tu zadnej ciekawej walki
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

Rudy alkoholik wracający co kilka lat z emerytury żeby zebrać oklep to ziew solidny mało mający wspólnego z profesjonalna walka, bojkotuję to gowno
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
Jkay_Hippy

Post autor: Jkay_Hippy »

Dopóki on do tej klatki nie wejdzie to nie uwierzę. Znowu jakieś testy z dupy wyjdą albo inne cuda żeby mógł sobie spokojnie dopasać swoje nałogi.
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

niby teraz pojechał do klinki w Meksyku i przyjął ibogainę, która jest obiecująca w leczeniu uzależnień
po tym doświadczeniu się nawrócił, wziął ślub ze swoją kobietą z którą jest całe życie i niby wziął się za siebie
ja również dopóki go nie zobaczę, to nie uwierzę, ale z pewnością jest tak że aktualnie Conor wygląda dużo zdrowiej i normalniej się zachowuje niż jak był w tym szale kokainowym
Awatar użytkownika
Jkay_Hippy

Niby tak, ale jakoś tak nie do końca kupuję te jego nawrócenie. Oczywiście życzę mu tego, bo chłop już grubo odleciał, a u mnie za mental i wiarę w siebie do pewnego etapu kariery dożywotni props. Ale no obawiam się, że nawet jak do tej walki dojdzie, to w kilka miesięcy nie nadrobi kilku lat zaniedbań treningowych i Maksiu go dojedzie bardzo szybko i widowiskowo.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

chvj z tym czy odnalazł w sobie p-r-a-w-d-z-i-w-y ogień jak kiedyś (po raz 10) i czy prowadzi się na sportowo, to jest zawodowy sport, w którym wypadnięcie z obiegu na tak krótki okres jak rok potrafi przekreślić karierę zawodnika, gdzie connor realnie nie trenuje/walczy (w trybie pro) od końca 2016, 10 kurcze lat, nie wspominając o tym, że gość ma 38 lat- nawet jakby prowadził się wzorowo całą karierę to na 95% tak czy srak byłby wrakiem zawodnika. jeśli ktokolwiek jara się tą walką na poziomie sportowym (w co wątpię) to jest taki sam stopień odklejenia jakby ktoś wierzył że ronaldinho czy zidane mogliby wskoczyć do europejskiego potenta i strzelaliby sobie gole w lidze mistrzów. jeśli już to jarać się w opcji exhibition fight vide ostatnie walki tysona. osobiście tak jak uwielbiałem mcgregora kiedy wspinał się na szczyt, zarówno jako fajtera, jak i 'postać', tak teraz po latach ztaczania się totalnie mi zbrzydł i zobojętniał.
Awatar użytkownika
Jkay_Hippy

Dokładnie tak, dlatego właśnie wydaje mi się, że jednak w trakcie przygotowań (jeśli faktycznie już jest czysty) zorientuje się, że ten pociąg już odjechał i zaczną się kombinacje żeby wycofać się z walki z powodu strachu przed kompromitacją. Tym bardziej, że już zaczął strzały w Maxa na socialach, więc tym bardziej może być większy wstyd.
ODPOWIEDZ