[reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [reality show][Netflix] Love Is Blind: Polska (2026)
Cieśla musi heblować, proste.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
SPOILER, najlepiej otworzyć po E09
Przynajmniej wiemy, dlaczego Julia jest taka, jaka jest XD
Mamuśka vel Gargamel wspaniała, ale koleżaneczki też mają niezły bałagan na strychu.
Jak chłop jej nie wyrwie do Norwegii, żeby się ogarnęła, to po babie.
Mamuśka vel Gargamel wspaniała, ale koleżaneczki też mają niezły bałagan na strychu.
Jak chłop jej nie wyrwie do Norwegii, żeby się ogarnęła, to po babie.
nie byłem inicjatorem oglądania tego rakowiska, ale TAK KURWA WKRĘCIŁEM SIĘ I CHCĘ WIĘCEJ
Spoiler
Krzysztof xD jest dobrym aktorem w tej układance i dostarcza kontentu, ale jako człowiek to niestety "Halo? Lamusiaku, to twój lachociąg, dzwoni po to samo co ostatnio"
zero kurwa inicjatywy i zero stanowczości, bierze co mu życie da, ale trzeba przyznać, że dało mu podle
zero kurwa inicjatywy i zero stanowczości, bierze co mu życie da, ale trzeba przyznać, że dało mu podle
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Julia nie potrzebuje wrogów.
Ten typ od grubej marty ladnie zapierdolil tekst o obsranych galotach, a po chwili bonus tekst o gaciach w dupie nosz kurwa
typ macha czerwona flaga dywanem zawieszonym na chuju przed oczami marty. Moze ona ma zacme, chuj wie xD
wieśniak w chuj
Cyganska stara tej zniszczonej ariany grande tez dojebana toksyczna babacita. Podobnie jak przyjaciolka arianny na wybieraniu sukni, nosz kurwa co za spierdolwni ludzie xD
dobrze jej dojebal o tej diastemie
Niezła ta laska przypakowana, jak żeńska wersja Dolpha Lundgrena
warto to odpalić?
Cringe fchuj, Krzysiek Top
Spoiler
kto tam waszym zdaniem płakał w zapowiedzi finału? Imo Daria, ten jej panikarz sie obsra i powie nie
Ta przypakowana powinna trafic do tematu o najwiekszych kichawah bo ewidentnie zaproszenie jej na chate nosi ryzyko porysowanej podlogi
- ConeyIsland
Moja żonka lubiła swego czasu oglądać Love is blind jakieś obce edycje i jak słuchałem jednym uchem momentami to nawet propsowałem... umiejętność rozmowy tych ludzi. Bez zobowiązań, rozmowy na poziomie, bez ciśnienia, poznawanie się, etc. I tutaj pytanie - w naszej edycji też coś takiego ma miejsce czy raczej "ale dojebał, ale krindż"?
nie wiem jak w zagranicznych to wygląda bo nie oglądałem, ale no w zdecydowanej większości nie nazwałbym tych rozmów z polskiej edycji na poziomie
To jest taki typowy ogłupiacz dla kobiecych mózgów, ale dawka cringu wszystko rekompensuje i może być guilty pleasure jak Ślub od pierwszego wejrzenia
- ConeyIsland
Obejrzałem trzy odcinki i znając poziom z niektórych innych edycji to w takim momentach ciężko nie być lygrysem. Przecież tu nie ma pół pary, której oglądanie / słuchanie nie sprawia, że człowiek się skręca z żenady. Jeśli ktokolwiek może budzić jakąś symaptię to (przypomnę, po 3 odc. jestem) ewentualnie Krzysiu. Props za to jak podszedł do tej wysokiej z zajebistym głosem na rzecz siostry borata.