Kara
- oKulTywowany
Re: Kara
Kurwa, całkiem mi się podoba 
Na początku jedzie jak zwykle z dojebanym flow, bałem się tylko że wjedzie śpiewany refren, ale na szczęście zrobila to z wyczuciem i było to wyważone.
Jak mówiła że ma na siebie nowy pomysł z nowym menedżerem żeby wbić się do mainstreamu to bałem się że pójdzie w cukierkowy róż bez wyczucia i na pałę, ale póki co za ten numer propsy.
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
A ty @oldschool co sądzisz?
Na początku jedzie jak zwykle z dojebanym flow, bałem się tylko że wjedzie śpiewany refren, ale na szczęście zrobila to z wyczuciem i było to wyważone.
Jak mówiła że ma na siebie nowy pomysł z nowym menedżerem żeby wbić się do mainstreamu to bałem się że pójdzie w cukierkowy róż bez wyczucia i na pałę, ale póki co za ten numer propsy.
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
A ty @oldschool co sądzisz?
Jedno z lepszych co od niej słyszałem, ale raczej wracał nie będę.
Sprawnie nawinięte, pasuje jej taka bardziej melodyjna nawijka.
Szkoda, że ani jedna linijka nie jest ciekawa.
Sprawnie nawinięte, pasuje jej taka bardziej melodyjna nawijka.
Szkoda, że ani jedna linijka nie jest ciekawa.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Bez szału prawde mówiąc ale niech sobie dziewczyna zarobi coś na tej muzyce bo zajawka kipi ostro od początku.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- marmolad_k2
No proszę, ale ona progres zrobiła, ostatni raz słuchałem ją chwilę po pierwszym albumie i potem jeszcze gościnne u Margaret, gdzie została zjedzona przez gospodarza.
- Korben Dallas
do końca jej kariery muzycznej będzie mi się kojarzyć z raperką rozjebaną dwoma wersami przez czarnulkę
Anybody else want to negotiate?
Ale SNS to nie mieszajmy w to
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- igorzastyy
No i niech nawija jak w drugiej zwrotce i będzie git. W pierwszej to mam wrażenie, że każdy wers już gdzieś słyszałem wcześniej w innych rapowych utworach. Truizmy takie napierdala.
- gods bidness
Tak se myślę, że ona powinna być w jakimś stałym składzie jak Ryfa w WCK. Ale nie że całe klasa z zerówki, tylko z 3 osoby, w tym ona. Ale też nie jakieś nieznane ciućmoki, tylko co najmniej poziom Diox Hades.