eMATeI/DJ Haem ‎– Palenie Mikrofonów Nie Powoduje Wack'a Ani Choroby W Wersach (2009)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kebab

Re: eMATeI/DJ Haem ‎– Palenie Mikrofonów Nie Powoduje Wack'a Ani Choroby W Wersach (2009)

Post autor: kebab »

Wróciłem sobie do tego pięknego albumu. eMATeI zajebista stylówa, pozjadał na kawałkach pozapraszanych przez siebie wacków (przede wszystkim zakatarzonego).
ZAKAZ
Awatar użytkownika
Esdoer

Re: eMATeI/DJ Haem ‎– Palenie Mikrofonów Nie Powoduje Wack'a Ani Choroby W Wersach (2009)

Post autor: Esdoer »

Pamiętam jak na jakimś hip-hop kempie w hangarze odbywał się koncert młodych wilków popkillera, taki zbiorczy, to była ta edycja w której był KęKę. Hostem tego wydarzenia był właśnie Ematei, zapowiadał raperów, coś tam gadał między kawałkami. Oprawa audiowizualna tego wydarzenia ewidentnie miała jakiś budżet, ponieważ zatrudniona została kobieta machającą kijkiem z podpalonymi końcami, która wyszła na scenę jakoś w drugiej połowie. I na pewnym etapie, jakoś pomiędzy raperami, albo po nich, nie pamiętam, Ematei powiedział że teraz on coś zagra, i w towarzystwie tej machajacej ognistym kijem tancerki zaczął grać Dissy, majki, klub. Było to doświadczenie niesamowite, ja pamiętam że prawie się przewróciłem z beki, poza mną chyba nikt nie kojarzył kawałka, typiara tańczy, Ematei rapuje ten klasyk dla kilkuset osób, wspaniałe wspomnienie.
Awatar użytkownika
Karko_Nape

Post autor: Karko_Nape »

Jak ja bardzo nienawidze polskiego rapu z lat 2004-2012. No nie wierze że kogoś to może bujać, przecież to jakiś ściek na truskawkowych bitach.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Esdoer pisze: 05 sie 2024, 22:22 Pamiętam jak na jakimś hip-hop kempie w hangarze odbywał się koncert młodych wilków popkillera, taki zbiorczy, to była ta edycja w której był KęKę. Hostem tego wydarzenia był właśnie Ematei, zapowiadał raperów, coś tam gadał między kawałkami. Oprawa audiowizualna tego wydarzenia ewidentnie miała jakiś budżet, ponieważ zatrudniona została kobieta machającą kijkiem z podpalonymi końcami, która wyszła na scenę jakoś w drugiej połowie. I na pewnym etapie, jakoś pomiędzy raperami, albo po nich, nie pamiętam, Ematei powiedział że teraz on coś zagra, i w towarzystwie tej machajacej ognistym kijem tancerki zaczął grać Dissy, majki, klub. Było to doświadczenie niesamowite, ja pamiętam że prawie się przewróciłem z beki, poza mną chyba nikt nie kojarzył kawałka, typiara tańczy, Ematei rapuje ten klasyk dla kilkuset osób, wspaniałe wspomnienie.
Dziś na live będziemy o tym gadać i się zawiesiłem na tym poście - normalnie jest wideo :D

2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

o ja pierrrrrr :lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

ja pierdole jakie kino najpierw wczuty teodor napierdala acapella zyciuwke, ematei pryszczaty skurwiel mu mowi zeby zamknal pizde i dal ogien, nawija jakies wolne pod disy majki klub, teodor odpowiada ze nie sluchal ale spoko i wchodzi swoje po węgiersku, baba z ogniem salta za nimi robi kurwa co sie dzieje fever dream normlanie
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

No chuj, namowiles
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Żeś wspomnienia odblokował :bowdown:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Jak ktos kto stworzył cos takiego moze oceniać czy rap innych jest dobry lub zly.
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

a to ematei wystawił kiedyś złą recenzję? z początku funkcjonowania popkillera pamiętam że polski rap był zawsze oceniany nie niżej niż 3.5/5
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Głosowanie

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

napisałem przecież że polski rap, o tych wysrywach o flockaveli czy finally rich pamiętam

Dodano po 3 minutach 27 sekundach:
a w sumie nieważne bo to i tak pokazuje że to co napisałem się nie zgadza eh
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Głosowanie

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
ODPOWIEDZ