POTĘŻNY WEST HAM JUTRO WYGRYWA
Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Remualdo a Ty znajdź se kurwa rzekę do pływania dziobaku.
Dokładnie tak, musi minimum zremisować żeby w kolejnej kolejce był znów mecz sezonu czyli Bournemouth v City
Sing bitch, West Ham drużyna bez stadionuXD.
W sumie to ostatni test Arsenalu. Jak wygrają to potem tylko Burnley i Crystal Palace, które o nic już nie grają.
Arsenal musisz 
-
tomeczek2301
Arsenal dzisiaj znowu 0-4 do przerwy i polowa stadionu wypierdala
jak to sie wydarzy to wtedy to Arsenal nie bedzie miał o co grać i tak
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Bez przesady, nigdy zespoły z taką liczbą punktów jak ma CP nie spadły, to już jest tylko między West Hamem a Tottenhamem
strasznie smutno
, ale West Ham w perspektywie całego sezonu zasłużył na spadek. Nie umieli atakować, nie umieli bronić.
Tottki i Leeds mogą się jutro dogadać na zwycięstwo pierwszych i obie ekipy bezpieczne, tu się już nic nie wydarzy.
ta sytuacja M. Fernandesa będzie się śnić po nocach
Tottki i Leeds mogą się jutro dogadać na zwycięstwo pierwszych i obie ekipy bezpieczne, tu się już nic nie wydarzy.
ta sytuacja M. Fernandesa będzie się śnić po nocach
yer a wizard, Harry
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein: Chelsea idzie po Xabiego Alonso. Hiszpan jest otwarty na te propozycje.
to klasycznie powiela Matt Law, dorzuca tego Iraole [ale on chyba do Crystal Palace?]
Do listy nazwisk w razie W dorzucono: Oliviera Glasnera i Filipe Luisa
to klasycznie powiela Matt Law, dorzuca tego Iraole [ale on chyba do Crystal Palace?]
Do listy nazwisk w razie W dorzucono: Oliviera Glasnera i Filipe Luisa

Właśnie miałem to pisać, od razu go wykluczyłem, bo myślałem że nierealny no ale Slot na 99 procent zostanie w Liverpoolu a ten by sobie popracował, no to zapraszamy pana Xabiego oczywiście.
Filipka dawać do Strasbourga i ideolo
Filipka dawać do Strasbourga i ideolo
- scam_sakawa
Nie no, Xabi, nie rób sobie tego.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Cz4rny1337
- Moderator
David Ornstein: My information is that Xabi Alonso is not under consideration at Liverpool at all and that Liverpool fully intend to go into next season with Arne Slot as their head coach. Xabi Alonso is open to the possibility of taking charge of Chelsea
Kinsella: Optimism around Xabi Alonso's chance for the Chelsea job but sources insist the race is still open. Some candidates are known and at least one other is not.
kurczaczki
Kinsella: Optimism around Xabi Alonso's chance for the Chelsea job but sources insist the race is still open. Some candidates are known and at least one other is not.
kurczaczki

nie wiem czy Xabi wiekszy debil w pakowanie sie w Chelsea czy Liverpool ze trzymaja Slota, gdy Xabi jest wolny
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Carrick zostaje