Sentino
Re: Sentino
Pewnie spal najebany i tyle.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Dzisiaj o północy wszyscy na galowo bo prolog wjeżdża
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- Haczapurjan
Veni vidi vici Mussolini?
Il Duce Il Duce
Il Duce Il Duce
to jest arcydzielo Sentino, idealny numer do wyjscia do oktagonu.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
3 najważniejsze snippety na ten moment:
przed rozpoczeciem marketingu King Sento 3 powinien dograc sie do numeru ze Skolimem, zeby zboostowac sobie wyswietlenia i przeniesc zainteresowanie polskich maniurek z blondasa na siebie. Oczywiscie zasugerowalbym przy tym lifting twarzy i brwi, bo przeciez kobiety sluchaja muzyki oczyma i na pewno zainteresowalyby sie egzotycznym gosciem, z ponaciagana twarza. Albo po prostu pomogloby zrzucenie kilku kilogramow.
no i koniecznie marketing powinien rozpoczac sie od virala na tiktoku, a pozniej bangera z dobrym teledyskiem. Ja dalbym ten track z Schwesta Ewa lub EKWADOR, ale zwrota Sentino w pierwszym jest do wymiany, bo na snippecie siorka z Niemiec zezarla refrenem - napisanym pewnie przez niego.
no i koniecznie marketing powinien rozpoczac sie od virala na tiktoku, a pozniej bangera z dobrym teledyskiem. Ja dalbym ten track z Schwesta Ewa lub EKWADOR, ale zwrota Sentino w pierwszym jest do wymiany, bo na snippecie siorka z Niemiec zezarla refrenem - napisanym pewnie przez niego.
styluwa, ktora podbije polskie milfy i malolaty

wampirzyca z siostra
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ekwador czekanko, jak nie spierdolą. Mógłby ciutkę być letniaczek. W sumie jak teraz każdy nagrywa pod "stare bity hity" to Sento easy mógłby zrobić taką epkę i to poszłoby, akurat na same wakajki. Jak to teraz robi Majki z Dihem czy Majorem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Czy King Sento 3 wyjdzie przed GTA 6?
Światem kręcą pieniądze
Przed GTA 6 to możliwe, że King Sento 4 jeszcze da radę wcisnąć.
I jeszcze La Cultura 2 na jesieni
Światem kręcą pieniądze
nie no dajta spokój, chujowe te snippety
to nawet blisko nie jest jego dobrych numerów
to nawet blisko nie jest jego dobrych numerów
ze snippetow szkoda, ze OLOW nigdy nie wyszlo i przede wszystkim Melilla bedaca zabojstwem wszystkich afro wysrywow w jego wykonaniu.
Spoiler
Spoiler

Ostatnio zmieniony 07 maja 2026, 9:59 przez wryyyyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoiler

chyba zly filmik wstawiony, bo tutaj calkiem duzo wersow zostalo zarapowanych do mikrofonu. Ale jesli ktos myslal, ze doswiadczy pelnych koncertow Sentino, ktory tak naprawde nigdy nie koncertowal i nie ma cardio, to jest grubym frajerem.
- FruitOffTheWall
koncerty to robią ludzie ktorzy napierdalają na pamieć teksty pod sceną, a tutaj sento jest nagrywany jak małpa w zoo. Gdyby Publika leciała wszystko na pamięć, to odczucia był by inne.
Ciekawe jaka rekacja byłaby, gdyby sentino nagrał story na insta ze sceny, że nie ma tutaj prawdziwych sicarios którzy rzucają butelkami w ludzi na wakacjach w marbelli, tylko jakiś tomek z karoliną która ma na sobie koszulke guessa i spodnie z hm i jest to ich pierwsza rocznica.
+ jego styl życia, który prowadził, czyli jak mówił u trumeana że jest najebany 60% czasu w życiu, no to oczekujecie sarenki która będzie skakać po tej scene? Lol
Ciekawe jaka rekacja byłaby, gdyby sentino nagrał story na insta ze sceny, że nie ma tutaj prawdziwych sicarios którzy rzucają butelkami w ludzi na wakacjach w marbelli, tylko jakiś tomek z karoliną która ma na sobie koszulke guessa i spodnie z hm i jest to ich pierwsza rocznica.
+ jego styl życia, który prowadził, czyli jak mówił u trumeana że jest najebany 60% czasu w życiu, no to oczekujecie sarenki która będzie skakać po tej scene? Lol
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko