Zawsze kiedy odświeżałem go i leciało "jeszcze kiedyś błysnę nawet jeśli stracę nadzieję" myślę w głowie, że jeśli kiedyś będę sławny i występował przed milionami słuchaczy to przedstawię im Pjentaka jako dobrego niedocenionego rapera. Ale że szansa na to jest co raz mniejsza to założyłem mu chociaż temat na ślizgu
Pjentak
Pjentak
Jeden z lepszych raperów w podziemu swego czasu, pomijając, że chyba trochę bez sensu się do tego B.R.O. przyczepił to dissy też spoko.
Zawsze kiedy odświeżałem go i leciało "jeszcze kiedyś błysnę nawet jeśli stracę nadzieję" myślę w głowie, że jeśli kiedyś będę sławny i występował przed milionami słuchaczy to przedstawię im Pjentaka jako dobrego niedocenionego rapera. Ale że szansa na to jest co raz mniejsza to założyłem mu chociaż temat na ślizgu
Re: Pjentak
przecietny raper to byl ony, w ogole ja to lubilem ta truskulowa ere gdzie byl wysyp takich raperow, nikt sie jakos specjalnie nie przebijal, ale cos tam tworzyli, mieli swoich sluchaczy i byl hip hop chociaz chyba wolalem plejera, kurwa, kto by pamietal ;]
do tego trackulca nawet ostatnio sobie wracalem, ale pamietam, ze kiedys to z dropboxa pobieralem te jego tejpy ii sklamalbym gdybym powiedzial, ze cokolwiek z nich pamietam xD ale przeklikalem tak na szybko, przypomnialem sobie ii to bym wyroznil z tego co by mi moglo poleciec raz na pare miesiecy hehe
z jaca mial solidny projekt Rap Outlet Suplement, tam i nawet niektoe bity daja rade i sam pjentak, tego nawet mozna posluchac
tu tez byl numer na samplu jakims kurwa znanym co go nie moge skojarzyc
do tego trackulca nawet ostatnio sobie wracalem, ale pamietam, ze kiedys to z dropboxa pobieralem te jego tejpy ii sklamalbym gdybym powiedzial, ze cokolwiek z nich pamietam xD ale przeklikalem tak na szybko, przypomnialem sobie ii to bym wyroznil z tego co by mi moglo poleciec raz na pare miesiecy hehe
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Ostatnio zmieniony 09 sty 2024, 20:52 przez knarku, łącznie zmieniany 1 raz.
- FruitOffTheWall
MIJA WLASNIE ROK KTORY SPIERDOLILEM W CALOSCI
ALE JAKOS TO ODWROCE KIEDY PLYTE WRZUCISZ W NOSNIK
no co no tez lubie, nie jakis eminem flow ale lubilem duet pjentak/plejer
ALE JAKOS TO ODWROCE KIEDY PLYTE WRZUCISZ W NOSNIK
no co no tez lubie, nie jakis eminem flow ale lubilem duet pjentak/plejer
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Raczej nowe, ja nigdy tego nie słyszałem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Tu żyje się tak nie inaczej i nie szukaj innych znaczeń
Bo to miasto dusi bardziej niż spirytus moją papę
Nie chodzi mi o prace, o płace ani o szmaty
Chodzi kurwa mi o siebie bo nie wiem co mam na pace
kisnę jak przypominam sobie ten wjazd i troglodycko-etanolową aparycję Pjentaka, zdecydowanie coś w tym jest co napisał uż knarku
Bo to miasto dusi bardziej niż spirytus moją papę
Nie chodzi mi o prace, o płace ani o szmaty
Chodzi kurwa mi o siebie bo nie wiem co mam na pace
kisnę jak przypominam sobie ten wjazd i troglodycko-etanolową aparycję Pjentaka, zdecydowanie coś w tym jest co napisał uż knarku
pozdro dla wszystkich plejerów i pjentaków
fajny okres generalnie, bardzo hibhopowy bym powiedzial chociaz wiadomo, ze patrzy sie na to troche przez pryzmat sentymentu, ale jednak w chuj osob zajaralo sie wlasnie takim klimatem, gdzie rap byl dopelnieniem do zycia zwyklych chlopakow z blokow a nie tera, gdzie wszystko zaczelo robic sie nawet nie tyle co na jedno kopyto, ale jest w tym coraz wiecej takiego profesjonalizowania wszystkiego i powielania brzmienia z zachodu a tutaj byl prosty zyciowy rap i cos tam przyswiecalo przy tworzeniu xD no nie wiem, z takim rapem sie polubilem i nawet pomimo, ze sie nie za dobrze starzeje to fajnie czasem do tego wrocic
Czy Pjentak zniknął bo dostał zakaz rapowania? Czy mi się coś pierdoli? Jeżeli tak to od kogo i w jakich okolicznosciach?
Ta, słyszałem że dostał na ryja i powiedzieli mu, że jak będzie dalej rapował to znowu wyłapie.
Ktoś tam z jego środowiska puścił to info, ale nie pamiętam więcej.
A dla Pjentaka respect4life za beef z BRO
To właśnie po tych dissach BRO miał wylane piwo na łeb, ale wylewał to Belmondziak. Co to były za czasy <3
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- wilkstaryruchacz
To prawda. Również bardzo dobrze wspominam ten okres. Plejer, Pjentak, Kulerczyk, Wiciu, skład NPS i generalnie cała undergroundowa śmietanka warszawska ówczesna. Był w tym jakiś klimat, wtedy nazywałem to podziemiem. Teraz słucham tak mało rapu, że nawet nie wiem czy podziemie obecnie istniej czy małolaci robią rap na tiktoku (*boomer talk*)
Samego Pjentaka ostatnio odświeżałem. Miał sporo fajnie poskładanych linijek.
Strasznie kiedyś tę zwrotę katowałem
- MalkoNTENT
Piękne czasy, akurat pjentaka nie lubiłem, jakiś za bardzo spięty się wydawał.
Ale prywatny klasyczek walka pejtera z czarną owcą.
Ale prywatny klasyczek walka pejtera z czarną owcą.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- FruitOffTheWall
raper pjentak raper momentów, miał fajne momenty
rip zioloziolo
O kurwa, tego się nie spodziewałem. Zabieram się za oglądanie
Dodano po 32 minutach 53 sekundach:
Koło 45 minuty gadają o klipie do To jest banger, ale nic ciekawego nie mówią.
Kurwa nie wierzę po jego sposobie wypowiadania się, że on jest programistą
nie no strasznie jakiś taki zlękniony i chaotycznie składający zdania się wydaje na tym wywiadzie, ale może to brak obycia przed kamerą - w każdym razie pasuje mi do stereotypu programisty przez ten nieporadny sposób wypowiedzi
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
Przecież chłop z tą fryzurą i wyrazem twarzy wygląda jakby co najwyżej mógł zaprogramować kogoś żeby pod żabką do flaszki dołożył
MalinowyJogurt 2
Dostał pytanie czemu przestał rapować. Powiedział dostałem wpierdol za rapowanie, po czym a tak serio to skończyłem z rapem bo założyłem rodzinę.
Nic więcej nie padło o zakazie czy tym wpierdolu, ale akurat miałem wrażenie, że mimo, że starał się to zdementować to cos jest na rzeczy.
Btw ten prowadzący dobry warik. Rocznik 96 i powiedział, że ma 14 letnie dziecko. Gdyby było jego, a nie że jest ojczymem, to musiałby zalać laskę w wieku 15-16 lat