Bedoes

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Bedoes

Post autor: jajca »

Nie no przeciez chyba zwykle nie chodzi o to zeby byc ladnym, tylko zeby inni myśleli ze twardy skurwiel z niego?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

No i z nutką artyzmu i wrażliwości, taki bedboj, ale jednak z dobrym serduszkiem. Łobuz kocha najmocniej.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Eripe napierdolil jednym ciosem :rotfl:
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Gdyby ktoś miał wątpliwości, kim się inspirował Bedoes:

https://youtube.com/shorts/Z2FvMGPH7-4? ... NXAEeK4MTU
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Ciekawe czy w końcu dojdziemy do takiego przesytu, że któreś pokolenie uzna tatuowanie się za mega przypał i będą się śmiać ze starych dziadów, którzy tak ślepo podążali za modą, że zostawiali se na ciele niezmywalne znaczki.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
jajca

Oczywiście ze tak, pomysł na BIZNES- salon usuwania tatuaży
Awatar użytkownika
igorzastyy

Post autor: igorzastyy »

Roboty humanoidalne nie będą mogły się tatuować, więc będą toczyć bekę z ludzi
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

Pewnie, ze tak bedzie, 3 lata po powrocie mody na rurki, ktora nastapi za 13lat, teraz jestesmy w fazie styl luzak duzo i grubo
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

bardziej jak 5-6 lat, bo te rurki były modne jakoś na początku 10s, a moda to raczej co 20 lat zatacza koło
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

nigdy nie wyjdzie to z mody, bo obecnie tatuujaca sie mlodziez bedzie juz dzieciata i pozwola swoim gowniakom dziarac sie przed 18 rokiem zycia. Chyba, ze wyjda do tej pory jakies badania, ze jest to niebezpieczne dla zdrowia i powoduje cos innego, niz nieodwracalne zmiany w mozgu.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Sionek

Post autor: Sionek »

Ludzie tatuują się od setek lat i końca tego zjawiska nie widać. Zmieniać się mogą co najwyżej trendy stylu w jakim są robione, kiedyś były trybale w modzie, teraz ludzie robią jakieś cytaty, wilki wyjące do księżyca, różańce, przekreślone 60tki itd. Może kiedyś będzie moda na chińskie znaczki, jakieś łacińskie sentencje albo coś, ale same tatuaże chyba nie wyjdą z jako takiej mody nigdy.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

A pierdolisz, to, że się jakieś plemiona tautowały setki lat temu nie znaczy, że nie mamy obecnie mody.

Ile osób w tatuażach miałeś w Polsce w latach 70-80? A ile masz teraz?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
tkss

Post autor: tkss »

oyama pisze: 05 maja 2026, 22:13 nigdy nie wyjdzie to z mody, bo obecnie tatuujaca sie mlodziez bedzie juz dzieciata i pozwola swoim gowniakom dziarac sie przed 18 rokiem zycia. Chyba, ze wyjda do tej pory jakies badania, ze jest to niebezpieczne dla zdrowia i powoduje cos innego, niz nieodwracalne zmiany w mozgu.
Już sa badania wskazujące na zwiększone prawdopodobieństwo niektórych nowotworów. Dodajmy do tego ryzyko powikłań i ciągly "stan zapalny".
Awatar użytkownika
jajca

Przede wszystkim stało sie to zbyt powszechne, a jedną z glownych funkcji mody zawsze bylo odróżnianie sie wyższych klas od plebsu - inną oczywiście cosplay/sygnalizacja cnoty/kreowanie tożsamości, ale w przypadku tatuaży właśnie staly sie one tak powszechne, ze przestało to znaczyć cokolwiek. Niedługo jak zwykle bogacze przestaną się dziabac zeby każdy wiedział, że są bogaci, a biedni podążą za nimi
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Dla mnie z tatuażami był zawsze ten problem, że - choć myślałem o dziarze już dawno temu - obrazki dla samych obrazków mi się po prostu nudzą, tak samo jak nie wiem, awatary na forum czy zdjęcie w tle na fejsie i odczuwam potrzebę, by zmieniać.
Tak że jeśli dziara, to jakaś znacząca, wzór własny, czy coś w ten deseń. Inaczej to takie trochę na siłę jest. Wolę już z dwojga opcji gitowskiego bohomaza z rozlanym Indianinem, niż 100+ odjebane tip top drzewka i kwiatki, czy co tam.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

nie wiem skąd ten hejt na dziary w 2026 roku gdzie przecież tyle otwartych głów tutaj, sam pewnie nigdy się nie zdecyduje z podobnych powodów co Kolega wyżej, ale no kurwa, nie moja skóra, nie mój hajs na tusz
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ja nie hejtuje tatuaży per se, po prostu uważam że 98% ludzi ma chujowe tatuaże porobione :dunno:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ja całe życie hejtowałem tatuaże, bo wszyscy mają, bo się brzydko starzeją bo coś tam. A jak zrobiłem pierwszy to teraz myślę o całych łapach i się wcale nie dziwię, że świry dziarają mordy i głowy bo to się wkręca.
Popi.jaku
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

takie historie są dla mnie przestrogą, pokazują że to gówno może przydarzyć się każdemu

btw. nie mam problemu z wytatuowanymi murzynami, jakoś to do nich pasuje, podobnie jak z dredami
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

No bo na murzynie to się nie rzuca w oczy
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
ODPOWIEDZ