[beef] Bedoes vs polski rak
- marmolad_k2
Re: [beef] Bedoes vs polski rak
Dodano po 37 minutach :
Czy całuski to też udawanie czy już miłość?
- cloud
- chmura
może akcja zmotywuje influencerów do zaprzestania kombinatoryki z podatkami, czy jeszcze nie w tym roku
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
wrecz przeciwnie, taka akcja sankcjonuje i tak juz mocarny w polsce poglad, ze panstwo jest i bedzie niewydolne wiec trzeba brac sprawy w swoje rece, a bedoesowa lekcja podatkow oraz apel do politykow zeby sie ogarneli tylko to potwierdza
dlaczego bedoes podaje lewą rękę do powitania i w ogóle
???
???
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
- gods bidness
Brawo, w końcu ktoś wyłapał niedociągnięcia.
Cały stream był wygenerowany w AI przez Andrzeja Dragana i jest zapowiedzią koncertu pożegnalnego Quebonafide.
Cały stream był wygenerowany w AI przez Andrzeja Dragana i jest zapowiedzią koncertu pożegnalnego Quebonafide.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ej no
na serio
zauważyłem że lewą podaje o co cho
na serio
zauważyłem że lewą podaje o co cho
funt, kurwa, drahma czy Dinal???
- marmolad_k2
Jurek Owsiak przeżywa traumę, jeżeli akcja będzie powtórzona, to już za kilka lat Łatwogang w tydzień osiągnie niewyobrażalną sumę 2 miliardów złotych na walkę z rakiem.
- ebismolarek
Czekanko za rok na wojny donejtorow
inpost i rafał i omena
go ha go ha go ha l 3 miliony zł
inpost i rafał i omena
go ha go ha go ha l 3 miliony zł
- igorzastyy
Zauważyłem to przy Jacku Granieckim i uznałem, że to nie możliwe by było lustrzane odbicie, ponieważ to pogodzenie się było tak fałszywe, że Tede przesiąknął tą fałszywością i fałszywie podawał lewą rękę, jak fałszywy człowiek.
igorzastyy pisze: ↑27 kwie 2026, 11:40 ponieważ to pogodzenie się było tak fałszywe, że Tede przesiąknął tą fałszywością i fałszywie podawał lewą rękę, jak fałszywy człowiek.
nie osiagnie, bo w przypadku pierwszego streama liczyla sie spontanicznosc i to, ze w poblizu nie bylo zadnych fajnopolackich eventow, zeby zjednoczyc polskie umysly. Zreszta watpie, zeby uz. latwogang i uz. Bedoes2115 chcialo sie co roku to organizowac.marmolad_k2 pisze: ↑27 kwie 2026, 10:17 Jurek Owsiak przeżywa traumę, jeżeli akcja będzie powtórzona, to już za kilka lat Łatwogang w tydzień osiągnie niewyobrażalną sumę 2 miliardów złotych na walkę z rakiem.
Jurij Ovsiakenko powinien wyciagnac wite do nich przy okazji finalu WOSP, przeciez nie odmowia poprowadzenia streama dla szczytnych celow?
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- igorzastyy
Bedoes albo jego ludzie są pod sprzętem, więc nie wpuszczą ich na WOŚP
ja bym ich zamknal w tej samej kawalerce, tak jak kiedys ekipa JaRock streamowala dla finalu WOSP.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.