[beef] Tede vs Peja
- igorzastyy
Re: [beef] Tede vs Peja
Z tej rozmowy nie wynika, że się pogodzili. Wynika z niej tylko, że kończą docinki na swój temat. Pogodzenie się to podanie sobie ręki, a jak Peja nazywając Tedego rozjebuskiem miałby to zrobić? Pod publiczkę i jak obaj w rozmowie przyznali "dla dobra ogółu".
- marmolad_k2
Czekam na shoty z Tede, w pewny momencie Wiktor Dyduła grał na gitarze, a Tede razem ze wszystkimi w pokoju zaczęli Drina nawijać 
- Haczapurjan
Kurwa faktycznie

- gods bidness
Najgorzej że Tede pewnie nawet chciał dobrze, ale że nie nawykły do rozmawiania z ludźmi, którzy nie są jego giermkami, to zabrakło kurtuazji i jakiejś krzty dyplomacji i wyszło jak wyszło. Penerowi nie pozostało nic innego niż się odszczeknąć.
To rozmowa jak między Putinem a Xi Jinpenerkiem, jeden musi drugiemu okazać szacunek, ale żeby przypadkiem nie wyszło, że się ukorzył. Pewnie sobie w głowie tą rozmowę układali jak partię szachów.
To rozmowa jak między Putinem a Xi Jinpenerkiem, jeden musi drugiemu okazać szacunek, ale żeby przypadkiem nie wyszło, że się ukorzył. Pewnie sobie w głowie tą rozmowę układali jak partię szachów.
Kompromitacja rycha
Legenda upadła
Legenda upadła
- Haczapurjan
Nie zapominajmy o Numer Razie, którego dopiero teraz musi piec dupsko. Tede w wirze wydarzeń, kilka baniek oglądających, tak naprawdę wieńczył główną część streama, a tu Peja "zmuszony" do zawieszenia broni z nim
Ależ Dziad musi być wkurwiony
Ależ Dziad musi być wkurwiony
kurwa ciary żenady jak rysiek gadał. widać, że jakby chce coś ugrać (edit: w sensie nie że wizerunkowo, ale jakby żeby jacula bardziej jeszcze przeprosił) , ale chuj wie, co
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2026, 16:56 przez moore, łącznie zmieniany 1 raz.
niech tede zaprosi penera do tych śniadań czy co on tam prowadzi na kanale zero i zrobią razem jakiś odcinek, niech zakopią przeszłosć, wyśmieją to z perspektywy czasu - cokolwiek. przeprosiny w wyniku presji społecznej to nie przeprosiny, to pusty gest. ale jest szansa żeby wyprowadzić to jeszcze na prostą.
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ciekawe jak ma go Peja podpisanegonobezprzesady pisze: ↑26 kwie 2026, 16:39 Wróciłem do tego fragmentu, jeszcze z ciekawostek dla koneserów: Tede w pewnym momencie obrócił telefon do kamerki przodem i ma podpisanego Rycha caps lockiem jako PAN PENER.
Kurwa z TVNu
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Haczapurjan
"Daj na zgodę"
Siemanko dobra szybko bo czasu nie mam
Eee dobra bo na wakacjach jestem eeee
No to to wygląda chyba na to że jakiś żul spod żabki dalej choruje na ah4n24
No i eee bo czasu nie mam
To chyba tyle w temacie
Kurwa z tvnu to za chwilę ty zostaniesz, grał w sitcomie tak,?tak
A później pener sam poszedł do tvnu także chuj na imię masz a nie fakt oraz jebać ciebie jebać Peję oraz wszystkich z Jeżyc oraznrespeccct bedopies
Eee dobra bo na wakacjach jestem eeee
No to to wygląda chyba na to że jakiś żul spod żabki dalej choruje na ah4n24
No i eee bo czasu nie mam
To chyba tyle w temacie
Kurwa z tvnu to za chwilę ty zostaniesz, grał w sitcomie tak,?tak
A później pener sam poszedł do tvnu także chuj na imię masz a nie fakt oraz jebać ciebie jebać Peję oraz wszystkich z Jeżyc oraznrespeccct bedopies
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Co wy z tym podaniem ręki?bez przesady
Pener odebral chyba po piatym sygnale...ale mu musiały się tam styki gotować zanim odebrał,1000 głosów w głowie
Pener odebral chyba po piatym sygnale...ale mu musiały się tam styki gotować zanim odebrał,1000 głosów w głowie
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2026, 17:01 przez spoken, łącznie zmieniany 1 raz.
- qualite_de_schizoide
Ale tylko Ty tak to odbierasz xDgods bidness pisze: ↑26 kwie 2026, 16:49 Najgorzej że Tede pewnie nawet chciał dobrze, ale że nie nawykły do rozmawiania z ludźmi, którzy nie są jego giermkami, to zabrakło kurtuazji i jakiejś krzty dyplomacji i wyszło jak wyszło. Penerowi nie pozostało nic innego niż się odszczeknąć.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Znalezione na Wykopie

A w ogóle pener mówił że z jego strony broń jest dawno zawieszona,dlatego wymazał Tedego z plakatu i w Łodzi puścił sampel wiadomy...beka by była jakby się pożarli tam jeszcze,tu zbiórka na szczytny cel a tu kurwy i chuje by leciały
- qualite_de_schizoide
Super że peja poradził sobie z nałogiem, ode mnie ma wielki szacun za to. Ale bardzo często wychodzi jak spiętym jest gościem
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
No to Panowie pogodzili się na jeden dzień
Przecież tam w powietrzu to aż się gotowało xD
Przecież tam w powietrzu to aż się gotowało xD