Nie chce mu sie robic ambitnych rzeczy bo wie ze chujoza sie lepiej sprzedaje, wystarczy popatrzec na obecna generacje cwelohopu. Pezet przyjebaniec ostryNicmadrego pisze: ↑25 kwie 2026, 10:18 Kurwa, wiem, że nie napiszę nic nowego, ale to jest jakieś tysiąc razy lepsze od tego, co on obecnie nagrywa. O chuj mu chodzi, o chuj chodzi temu światu, że on teraz się po całości wjebał w maina z tym syfem, który nagrywa, a nie z czymś takim.
Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (2025)
Re: Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (2025)
Zgadzam się że przyjebaniec ostry oraz potwierdzam (jebać potwierdzaczy)
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
- oKulTywowany
Ale od ostrego to wy sie odpierdolcie
This page is no longer available.
Łódzkiego czy z Bezimiennych ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kurwa tu bonus track jest, nie zauważyłem xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Chłopaki zrobili winyl bez jakiejś szumnej zapowiedzi, na drugim placku są instrumentale.
Ehh bardzo przyjemna EPka, szkoda że obecnie magenta róż i cięzko słuchać 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
-
tomeczek2301
wejscie w numerze puste ulice

-
nobezprzesady
Przesłuchane trzy razy pod rząd, aaaale to elegancko wchodzi, mogłoby sobie lecieć i lecieć w zapętleniu.
Piękna epka, piękne bity. Ten w Przypomina Mi uderza u mnie w takie nostalgiczne punkty ukryte gdzieś głęboko w pamięci, że aż mi się ciepło robi, czuję jakbym się cofnął w czasie, gdzieś do 2004-2006, gdzie byłem dzieckiem i biegałem z kumplami po podwórku
- marmolad_k2
Rozpierdala mnie ta epka teraz, odkąd trafiło na Spotify słucham co chwilę 
Nie mogę się oderwać od tej epki odkąd oficjalnie weszła w internetowy obieg mimo, że emocjonalnie jestem kompletnie po drugiej stronie niż Paweł z Ursynowa w tamtych czasach. Kapsuła czasu, której słucha się bez zażenowania. Pogoda idealnie teraz reluje, przynajmniej na północy kraju i jak mam okazję to sobie włączam i leci tak ze dwa razy.
Uwielbiam jak to jest przewinięte i osobny props za Rozdział i ogólnie za całość. A tak poza tym to kręci całkiem spoko cyferki na youtubach i spotifyChoć nie chcę, wszystko mówi mi, że już nie ma nas, nie ma nas
Ty wciąż mówisz mi, że już nie mam szans, nie mam szans
Wszędzie dookoła słyszę, że nas przecież zmienia czas
Ale nie chce mi się tego słuchać
Spoiler
KURWA MAĆ
+1, jak to kurwa mać weszło przy pierwszym odsłuchu, to aż przewinąłem bo niesamowicie dobrze to nawinąłkurator pisze: ↑wczoraj, 15:24 Nie mogę się oderwać od tej epki odkąd oficjalnie weszła w internetowy obieg mimo, że emocjonalnie jestem kompletnie po drugiej stronie niż Paweł z Ursynowa w tamtych czasach. Kapsuła czasu, której słucha się bez zażenowania. Pogoda idealnie teraz reluje, przynajmniej na północy kraju i jak mam okazję to sobie włączam i leci tak ze dwa razy.
Uwielbiam jak to jest przewinięte i osobny props za Rozdział i ogólnie za całość. A tak poza tym to kręci całkiem spoko cyferki na youtubach i spotifyChoć nie chcę, wszystko mówi mi, że już nie ma nas, nie ma nas
Ty wciąż mówisz mi, że już nie mam szans, nie mam szans
Wszędzie dookoła słyszę, że nas przecież zmienia czas
Ale nie chce mi się tego słuchać
Spoiler
KURWA MAĆ