Sentino - King Sento Prolog (2026)
Re: Sentino - King Sento Prolog (2026)
aha jak na szybko to git 
Ale ktoś spierdolił miks na refrenie Mr Officer
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jak wypuszcza taśmowo słabe, podobne do siebie numery to niech się nie dziwi że znajdzie się w internecie miejsce w którym znajdą się osoby które nie napiszą mamo nie sprzątaj bo sebek pozamiatał, tylko je skrytykujemy, szczególnie kiedy wiemy na co go stać i co wydawał w przeszłościBaggio pisze: ↑24 kwie 2026, 23:05 Fajnie się śmieje z waszych postów. Wszyscy znawcy, a muzyka to zabawa. On robi pełno kawałków i wpierdala je do neta.W ogóle żadnej selekcji nie ma. Ja lubię jego letniaki, bo ma dobry głos i śmieszne teksty do tego. Jesli chodzi o teksty w ogóle to nie ma znaczenia czy uliczny kawałek czy letniak bo przecież słychać że pisze to na szybko. Haha
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Tylko że nawet jak wypuszcza taśmowo słabe, podobne do siebie numery pisane na kolanie to jest lepszy niż cała polska scena, to świadczy o jego geniuszu i o tym, że jest legendą
Światem kręcą pieniądze
- qualite_de_schizoide
@oyama zgadzam się. Produkcje goldfingera milion razy lepsze od tych aktualnych bitów
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
- gods bidness
Ale hovno
Dodano po 31 sekundach:
Ona coś tam italjen
Wpierdalam wi jagre

Dodano po 31 sekundach:
Ona coś tam italjen
Wpierdalam wi jagre
- gods bidness
Chce być z nią daleko
Wpierdalam jabłe ko
Wpierdalam jabłe ko
-
WesolyJozek
To swiadczy o tym że masz chuja w uszach
Wyjebać GDLC i mamy epke bezbłędną, fenomenalną
Światem kręcą pieniądze
zwroty te samo flow co zawsze, refreny podobne do poprzednich, absolutnie nic ciekawego. od 4 lat to samo nagrywa przerwe by se zrobil
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- kaczuholek
najgorsze jest to że on po nagraniu tego w 5 minut klika upload, zamiast spędzić więcej czasu na jakimś dopieszczeniu i pokombinowaniu. większość raperów tak nagrywa właśnie, że najpierw robi szybko coś na szkic, a póżniej udoskonala. a sentino z lenistwa skipuje part udoskonalania. przez to niestety bliżej temu poziomem do starego LP blachy 2115 niż do niemiec i francji.
dla mnie ten niemiecko-francuski letniakowy szybki genre w którym jest ta płyta sentino zrobiona, brzmi najlepiej wtedy jak raper przytryharduje, i się przyłoży do rozkminienia jakiejś niewieśniackiej melodii, jak zadba o to żeby bas dobrze ze słowami grał (w tych jego beatach w ogóle często totalnie brakuje mocnego basu tak swoją drogą). dlatego tak irytuje ta niechlujność sentino, on by mógł zrobić w tym stylu coś lepszego gdyby dłużej nad tym siedział, większą selekcję robił, ale już mu się nie chce. faktycznie mógłby sobie przerwę od tej stylistyki jebnąć
dla mnie ten niemiecko-francuski letniakowy szybki genre w którym jest ta płyta sentino zrobiona, brzmi najlepiej wtedy jak raper przytryharduje, i się przyłoży do rozkminienia jakiejś niewieśniackiej melodii, jak zadba o to żeby bas dobrze ze słowami grał (w tych jego beatach w ogóle często totalnie brakuje mocnego basu tak swoją drogą). dlatego tak irytuje ta niechlujność sentino, on by mógł zrobić w tym stylu coś lepszego gdyby dłużej nad tym siedział, większą selekcję robił, ale już mu się nie chce. faktycznie mógłby sobie przerwę od tej stylistyki jebnąć
- yungXpaproch
do następnego fromaz
Najlepsze bity pod letniaczki robił kiedyś Raff J.R.
Światem kręcą pieniądze
Opiat i Abel de Jong mogliby podbic rynek polskich letniakow. Nizej moje ulubiene, ale beat Abel de Jong na tracku Marzenia to jest absolutne zloto albo po prostu mam dobre skojarzenia. W ogole odpalcie sobie beat Opiata na Moj dom, a pozniej Casablanca by Crackhouse Cartel.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- qualite_de_schizoide
nie no mordko wszystko spoko ale te bity wyżej totalnie nie mają podjazdu na potencjalny tak duży hit jak casablanca, a szczególnie ten bit Opiata
no są fajne, ale nigdy by nie zrobily takich wyświetleń jak welcome to crackhouse
no są fajne, ale nigdy by nie zrobily takich wyświetleń jak welcome to crackhouse
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
Przecież te bity od Raff J.R. to definicja letniaków
Światem kręcą pieniądze