Modelki
Re: Modelki
Ja wiem, że oni przeważnie zbytnio nie kombinują, ale rozjebało mnie jak skrajnie szablonowe i "swoje" zwrotki dali Kizo z Malikiem
Większość bingo jeden i drugi w 20 sekund wypełnił.
Większość bingo jeden i drugi w 20 sekund wypełnił.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
trzy młode cipy z aparycja klasowych kujonek śpiewające o tym że lubią zakazane, pseudogangster przewiercający kolana i przygłup w dresie mtsie. cudowna drużyna. niech słodko pierdzą dalej, a nie próbują się na baddie robić
dziwki basen i machanie kutasem
żeby zmieścić trzy laski i dwa featy w kawałku 2:40 to tez trzeba umieć, straszna słabizna
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
to jest definicja produktu po prostu, wypierdalać z tym chujstwem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
producent chyba specjalnie dał taki bit, żeby pokazać jak one mają chujowe skillsy, props
niech zostaną przy słodkich piosenkach typu chyba ze z tobą, bo to to beka z lokalnych
a malika i kizo juz swn wyjaśnił
niech zostaną przy słodkich piosenkach typu chyba ze z tobą, bo to to beka z lokalnych
a malika i kizo juz swn wyjaśnił
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Długość wersów, flow - noż kurde, mnie się to totalnie z Gangiem Albanii kojarzy (poza refrenem ofkors), Popek mógłby to nawinąć na luzaku + jakieś wtręty swoje zabawne.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Cały czas nie mogę się pozbyć z głowy jednego wrażenia:
- blondyna kręcone włosy - herszt bandy. Wyżej sra niż dupę ma. Jak podbijesz do niej to coś odburknie z mordą srającego kota. Za plecami obgada i generalnie chujowy typ człowieka
- ciemne włosy - lekko końska morda, ale w sumie to miła dziewczyna, tylko pod butem kręconej. Jak jest w grupie, przejmuje zachowania szefowej, jak jest sama to da się z nią fajnie pogadać
- blondyna proste włosy - całe życie wygląda jak zamulona, ma vibe lekko upośledzonej. Zdaje się istnieć tylko w grupie, gdzie jest jako ta trzecia i słucha się szefowej we wszystkim

- blondyna kręcone włosy - herszt bandy. Wyżej sra niż dupę ma. Jak podbijesz do niej to coś odburknie z mordą srającego kota. Za plecami obgada i generalnie chujowy typ człowieka
Spoiler

Spoiler

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
georgefloyd
Niezła psychoanaliza użytkowniku @oldschool. Widzę, że byłeś na zajęciach u cioci Admy ale powiedziałeś jej "Sorry, kochana, dzisiaj idę robić forse". Jak na moje możesz mieć w większości racje ale mylisz się co do miny srającego kota. One wszystkie robią miny srającego kota bo są z tej szerokości geograficznej. Wyglądają na wiecznie obrażone i myślą, że to fajne. Ciekawe czy takie dziewczyny uważają się za artystki? Jak nie i mówią, że trzeba kosić siano jak dają to props za podejście.
mozliwe, ze mi sie to przysnilo, ale kiedys na vlogu mowily, ze ona jest najwieksza dupodaja w bandzie i tez najwiecej lat przepracowala w normalnym kolchozie. To bylo w okresie, zanim zaczely wszedzie grac koncerty i kazdy myslal, ze to bedzie industry plant na chwilke. I chyba to zmienialoby hierarchie, bo kudlata zakrecona to w sumie byla od lat z jakims kudlatym cpunem w tatuazach, konska morda ma vibe grzecznej Cleo Sertori z H2O Wystarczy Kropla, a prostowlosa blondyna zwiedzila najwiecej sypialni, ma najwyzszy bodycount z gangu i moze nawet jest najstarsza.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
czego oczekujecie po laskasch ktore byly/sa z paco/kuqe/kubanczykiem/meduzakongotv?
-
WesolyJozek
No moze nie kujonek tylko takie Kaski ktore chca byc troche niegrzeczne ale jednak trzeba wrocic do domu na 22
Dodano po 35 sekundach:
ze nie beda sie rozmnazac
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
w 0:19 dobre ujecie na dupsko czarnej a tak to skip
2 lata temu miały swój pierwszy i ostatni hit, nic już z tego nie będzie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
kto prowadzil casting i jak do tego doszlo, ze one to modelki a nie faktycznie jakies modelki?
Tego nie było w moim bingo że w utworze Modelek będzie o przewiercaniu kolan wiertarką 
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- qualite_de_schizoide
hot girl summer chyba się zesrałem
niezły numer kurwa xd
niezły numer kurwa xd
chuj mnie boli co se napiszesz na forze