Modelki

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Marekk

Re: Modelki

Post autor: Marekk »

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ja wiem, że oni przeważnie zbytnio nie kombinują, ale rozjebało mnie jak skrajnie szablonowe i "swoje" zwrotki dali Kizo z Malikiem :lol:

Większość bingo jeden i drugi w 20 sekund wypełnił.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

trzy młode cipy z aparycja klasowych kujonek śpiewające o tym że lubią zakazane, pseudogangster przewiercający kolana i przygłup w dresie mtsie. cudowna drużyna. niech słodko pierdzą dalej, a nie próbują się na baddie robić
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

żeby zmieścić trzy laski i dwa featy w kawałku 2:40 to tez trzeba umieć, straszna słabizna
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

to jest definicja produktu po prostu, wypierdalać z tym chujstwem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

producent chyba specjalnie dał taki bit, żeby pokazać jak one mają chujowe skillsy, props

niech zostaną przy słodkich piosenkach typu chyba ze z tobą, bo to to beka z lokalnych

a malika i kizo juz swn wyjaśnił
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Długość wersów, flow - noż kurde, mnie się to totalnie z Gangiem Albanii kojarzy (poza refrenem ofkors), Popek mógłby to nawinąć na luzaku + jakieś wtręty swoje zabawne.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

prosze nie obrazac gangu albanii bo popek po 3 nocach bez snu robil lepsze bengery w 15 minut
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Cały czas nie mogę się pozbyć z głowy jednego wrażenia:

- blondyna kręcone włosy - herszt bandy. Wyżej sra niż dupę ma. Jak podbijesz do niej to coś odburknie z mordą srającego kota. Za plecami obgada i generalnie chujowy typ człowieka
Spoiler
Obrazek
- ciemne włosy - lekko końska morda, ale w sumie to miła dziewczyna, tylko pod butem kręconej. Jak jest w grupie, przejmuje zachowania szefowej, jak jest sama to da się z nią fajnie pogadać
Spoiler
Obrazek
- blondyna proste włosy - całe życie wygląda jak zamulona, ma vibe lekko upośledzonej. Zdaje się istnieć tylko w grupie, gdzie jest jako ta trzecia i słucha się szefowej we wszystkim
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
georgefloyd

Post autor: georgefloyd »

Niezła psychoanaliza użytkowniku @oldschool. Widzę, że byłeś na zajęciach u cioci Admy ale powiedziałeś jej "Sorry, kochana, dzisiaj idę robić forse". Jak na moje możesz mieć w większości racje ale mylisz się co do miny srającego kota. One wszystkie robią miny srającego kota bo są z tej szerokości geograficznej. Wyglądają na wiecznie obrażone i myślą, że to fajne. Ciekawe czy takie dziewczyny uważają się za artystki? Jak nie i mówią, że trzeba kosić siano jak dają to props za podejście.
Awatar użytkownika
BublOner

Post autor: BublOner »

:bowdown: :bowdown: panowie macie mój szacunek
dziwki basen i machanie kutasem
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

oldschool pisze: 24 kwie 2026, 13:28 - blondyna proste włosy - całe życie wygląda jak zamulona, ma vibe lekko upośledzonej. Zdaje się istnieć tylko w grupie, gdzie jest jako ta trzecia i słucha się szefowej we wszystkim
mozliwe, ze mi sie to przysnilo, ale kiedys na vlogu mowily, ze ona jest najwieksza dupodaja w bandzie i tez najwiecej lat przepracowala w normalnym kolchozie. To bylo w okresie, zanim zaczely wszedzie grac koncerty i kazdy myslal, ze to bedzie industry plant na chwilke. I chyba to zmienialoby hierarchie, bo kudlata zakrecona to w sumie byla od lat z jakims kudlatym cpunem w tatuazach, konska morda ma vibe grzecznej Cleo Sertori z H2O Wystarczy Kropla, a prostowlosa blondyna zwiedzila najwiecej sypialni, ma najwyzszy bodycount z gangu i moze nawet jest najstarsza.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

czego oczekujecie po laskasch ktore byly/sa z paco/kuqe/kubanczykiem/meduzakongotv?
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

DeDoK pisze: 24 kwie 2026, 15:14meduzakongotv
Spoiler
Obrazek
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

BublOner pisze: 24 kwie 2026, 10:47 trzy młode cipy z aparycja klasowych kujonek śpiewające o tym że lubią zakazane, pseudogangster przewiercający kolana i przygłup w dresie mtsie. cudowna drużyna. niech słodko pierdzą dalej, a nie próbują się na baddie robić
No moze nie kujonek tylko takie Kaski ktore chca byc troche niegrzeczne ale jednak trzeba wrocic do domu na 22

Dodano po 35 sekundach:
DeDoK pisze: 24 kwie 2026, 15:14 czego oczekujecie po laskasch ktore byly/sa z paco/kuqe/kubanczykiem/meduzakongotv?
ze nie beda sie rozmnazac

Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
w 0:19 dobre ujecie na dupsko czarnej a tak to skip
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

2 lata temu miały swój pierwszy i ostatni hit, nic już z tego nie będzie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
KILLIE

Post autor: KILLIE »

kto prowadzil casting i jak do tego doszlo, ze one to modelki a nie faktycznie jakies modelki?
Awatar użytkownika
zygi

Post autor: zygi »

ciemnowłosa zostaje, reszta do mycia
17. Zjedz skręta feat. Żary
Awatar użytkownika
xxxkawo

Post autor: xxxkawo »

Tego nie było w moim bingo że w utworze Modelek będzie o przewiercaniu kolan wiertarką :bowdown:
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

hot girl summer chyba się zesrałem
niezły numer kurwa xd :crazy:
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
ODPOWIEDZ