Sportowy Offtopic

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
igorzastyy

Re: Sportowy Offtopic

Post autor: igorzastyy »

Kto będzie lepiej flirtował, ten będzie grał.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Jest to oczywiscie clickbait, bo babka od lat byla asystentką trenera/drugą trenerką, teraz tymczasowo przejmie drużynę jako jedynka co jest dosc typowym ruchem kiedy nie ma sie pod ręką następcy. Prowadziła tez drużynę z ławki jak Bjelica byl zawieszony na pare tygodni
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Ostatnio wyskakują mi gówna na insta, które sugerują, że na redukcję jest lepszy marsz z ustawionym jakimś nachyleniem niż bieganie.
Dlaczego? Bieganie ma podnosić kortyzol, palić mięśnie i utrudniać regenerację, a chodzenie obniża stres i można nakurwiać marsze codziennie.

Co o tym sądzą sportowcy zawodnicy na ślizgawce? Ja myślałem, że tu jedyną składową sukcesu jest fakt, jak wiele pali się kalorii podczas biegania.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
SLAFF

Post autor: SLAFF »

10 kilometrów biegu pali tyle samo kalorii co 10 kilometrów marszu. Tylko czas inny, a te insta mądrości to trzeba pierdolić jak ŚP Pono.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

SLAFF pisze: 21 kwie 2026, 13:57 10 kilometrów biegu pali tyle samo kalorii co 10 kilometrów marszu
Bzdura
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

a to kalorii nie spala się w zależności od tętna? jak spacerujesz to masz w chuj mniejsze niż jak biegniesz, to jakim cudem spalisz tyle samo? xd
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Takim, że przy tym samym dystansie np. 10 km spacer trwa ponad 2 razy dłużej niż bieg. Różnice są maks 10-20%, a niektórzy myślą, ze jak przebiegną dyszkę w godzinę to spalą 2000 kalorii.
ODPOWIEDZ