Dawid Obserwator
- igorzastyy
Re: Dawid Obserwator
W 2024 roku jechałem do Szklarskiej Poręby pociągiem Kolei Dolnośląskich na linii Wrocław-Szklarska Poręba. Przejeżdżając przez Wałbrzych nie dało się odczuć, że jest to miasto Dawida Obserwatora. Kręcisz coś koleżko.
-
FanDawidaObserwatora
A co dało się odczuć? Metropolie tętniącą życiem? Może przyjedź tam chociaż na tydzień i daj znać, jak się bawiłeś w tym mieście seksu i biznesu. A potem spróbuj postawić się na miejscu ludzi którzy zmarnowali tam całe życie
- igorzastyy
Dało się odczuć, że to nie jest miasto Dawida Obserwatora. To Szad rapował o tym, że Wałbrzych leży w cieniu gór, a nie Obserwator. No to wjeżdżam do Wałbrzycha i rzeczywiście w cieniu gór leży. Piękne pagórki i górki dookoła, zasięg powrócił. Pociąg się zatrzymał i za chwilę pomknął w kierunku Jeleniej Góry i tyle tego Wałbrzycha widziałem. Nie czułem ducha Obserwatora w tym mieście.
-
FanDawidaObserwatora
Może nie mamy muralu z Dawidem, jak z Chadą w Opolu, niedaleko stepów. Ale ludzie kochają jego muzykę i bardzo go szanują tutaj. Mało kto może sie z nim równać, jeśli chodzi o zasługi rozsławienia tego miasta. Trzeci Wymiar, Ciołek z Szeją, Bartek Kurek i kto jeszcze? No, to mam nadzieje, że wyjasnilem
- igorzastyy
Dariusz Baranowski jeszcze. Czy uważasz, że Dawid Obserwator jest dla Wałbrzycha i dla Polski postacią ważniejszą od Bartosza Kurka?
-
FanDawidaObserwatora
Zarówno jedna jak i druga persona ma swoje, ogromnej wielkości zasługi w tym względzie. Ja osobiście nie jestem fanem siatkówki, choć wiem jak dużą postacią był w tamtych kręgach Kurek. Dawid to bezdyskusyjnie czołówka jeśli chodzi o Rap muzykę. Ciężko to porównać, kwestia chyba indywidualnego spojrzenia
Oficjalnie Wałbrzych pierdoli Dawida Obserwatora. Biały Kamień, Starówka, Podzamcze, Piaskowa Góra, Sobięcin, Szczawienko pierdoli Dawida Obserwatora
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Mordo bronisz go jakbyś sam w jego imieniu pisałFanDawidaObserwatora pisze: ↑19 kwie 2026, 23:06 Może nie mamy muralu z Dawidem, jak z Chadą w Opolu, niedaleko stepów. Ale ludzie kochają jego muzykę i bardzo go szanują tutaj. Mało kto może sie z nim równać, jeśli chodzi o zasługi rozsławienia tego miasta. Trzeci Wymiar, Ciołek z Szeją, Bartek Kurek i kto jeszcze? No, to mam nadzieje, że wyjasnilem
Ty i rap to nie pasuje jak James Gandolfini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
Ty już nie będziesz bossem jak gej w Lamborghini
-
FanDawidaObserwatora
Każdy wie, że w Wałbrzychu Dawid ma największy szacunek i poważanie.
Dawid śmiga na Górnik lub jest z nimi zwachany ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
FanDawidaObserwatora
Ma poważanie u osób decyzyjnych w Górniku
- qualite_de_schizoide
czy intruz obraził się na dawida obserwatora za to że ten wyrzekł się numeru antygucci?
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
-
FanDawidaObserwatora
Z Intruzem wciąż Dawid ma dobre relacje
kto ma wiekszy szacun dawid obserwator w walbrzychu czy paluch na piatkowie
- igorzastyy
Ty dobry obserwator społeczności lokalnej jesteś fanie Dawida Obserwatora. Tu Nulla z okna widziałeś jak do sąsiada chodził, bezdomność Szada wypatrzyłeś. Wiesz u kogo Obserwator jest szanowany i jakie z kim ma relację. Zatem czy znasz Dawida Obserwatora osobiście?
-
FanDawidaObserwatora
Dawida osobiście nie znam, ale już gościa z jego dzielnicy który robił mu tatuaż na plecach owszem. Znam również jego dobrego kolegę. Wszyscy mówią, że Dawid to sztywny gość i ma szacunek u ludzi