N.W.A - Efil4zaggin (1991)
Re: N.W.A - Efil4zaggin (1991)
ice cube - bosski roman
eazy-e - pomidor
dre - kali
ren - popek
yella - tadek
eazy-e - pomidor
dre - kali
ren - popek
yella - tadek
- ReservationAtDorsia
Po raz tysięczny pierdolenie, że NWA mieli wizerunek uliczny więc teksty są prawdziwe
Ileż można, ja pierdole.
Who is dis doin' this synthetic type of alpha beta psychedelic funkin'?
Hotel Trivago
na pewno bardziej autentyczne i przyziemne, bo jebanie policji jako murzyn z hood to domyślny tryb, a jakieś sensacje o ruchaniu martwych kurew to czysta fikcja. pewnie nwa też miało pare odlotów na marsa jak w apetite for destruction np, ale taka to była konwencja. nie dzięki temu potrząsneli amerykańską ulicą, tylko dzięki byciu murzynami z hood i jebaniu policji.ReservationAtDorsia pisze: ↑wczoraj, 19:46 Po raz tysięczny pierdolenie, że NWA mieli wizerunek uliczny więc teksty są prawdziwe
- ReservationAtDorsia
Jakby porównać street cred (klamki, crack, ruchanie suk) Geto Boys, czyli chłopaki z 5th Ward'a z N.W.A. to ci drudzy by zostali zgruzowani przecież jak obesrani pozerzy

ok, to zapodaj ten strumień świadomości na temat tego pozerstwa NWA bo w sumie to mnie zaciekawiłeś
mnie też
- ReservationAtDorsia
Baquadaun: Nic już nie zamierzam tobie więcej pisać i wyjaśniać. Dzisiaj był wyjątek na zbadanie poziomu twojego dauniactwa i w sumie chyba nawet wzrosło.