Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Propsy dla multikonciarzy ze od czasu do czasu sami sie wsypuja takimi tekstami
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
U mnie admini po ip wiedzą pewnie że na to nie igzaveli zawsze te same parę IP bo nie umiem w vpny i nie chce mi się uczyc, dlatego mi już nawet nie przyjmują prosb o rejestracje
Swn daj popisać legalnie albo powiedz jak długo muszę czekać albo powiedz że zmieniłeś zdanie i dlaczego
Swn daj popisać legalnie albo powiedz jak długo muszę czekać albo powiedz że zmieniłeś zdanie i dlaczego
kamila odp. zmieniłem się
Piszcie swoje opinie w komentarzach, bo ja już swoją mam i przedstawiłem ją gremium moderacyjnemu.

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
Wypierdolić multikonciarza
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Dać szansę
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Wpuścmy do serca Jezusa i bądźmy miłosierni dla naszych braci w spamowej hiphopowej wierze.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Smly ma tak duża miłość do tego forum i szczere czyste intencje ze to powinno mówić samo za siebie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
rivaldo też powinien mieć powrót, nie może być tak że jeden z moderacyjnych się uweźmie na użytkownika i bez skrupułów ładuje mu perma bo mu się posting nie podoba i ma ból dupy
Śnieg Garbatym Nosom
Osobiście nie pamiętam nawet za co Rivaldo poleciał, ale większość tej listy Buraka to postacie, które nie wytrzymały miesięcznego bana i wysłały się na perma na własne życzenie, więc jak zawsze powtarzam - jak lubiliście ich czytać, to w pierwszej kolejności pretensje do nich samych.
Z tego forum naprawdę trzeba się postarać żeby wylecieć.
Z tego forum naprawdę trzeba się postarać żeby wylecieć.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
rivaldo za to samo przecież
gogi go wystalkował i od tego się zaczęło szczucie na rivaldoRIVALDO111 pisze: ↑27 wrz 2023, 18:31 Oho. Zaczyna się nagonka jak na Rocksach i Kanonierzy.com
Mimo że siedzę sobie tylko w Premier League i Fejmie.
Czasami sam nie wiem jak to się dzieje że wzbudzam takie kontrowersje, gdzie zawsze mi się wydaje że nic takiego wielkiego nie pisze by tak było![]()
chłop sobie po prostu wrzucał info z Twittera na forumek zanim to stało się modne, najwięcej chyba podczas afery pdf boxdela i stuu
Śnieg Garbatym Nosom
- zemsta1camzata
zadziwiające jest jak łatwo przychodzi niektórym manipulowanie czy też ordynarne kłamanieRIVALDO111 pisze: ↑11 maja 2023, 16:59 Do tego 11 tysięcy komentarzy jako ZELAZNAREKA na mmarocks w dziale freak mma![]()
Też mi się wydaje że to bardziej Rywalda flexował się rozpoznawalnością, niż ktoś musiał sie męczyć ze stalkowaniem
ALE WRÓĆMY DO SMLY
ALE WRÓĆMY DO SMLY
Nie no wiem że wszystkich kocham ostatnio, ale nie przesadzajmy z tym Rivaldo albo kinder ćpunem, chociaż jego na szczęście nikt nie wymienił
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Jak koza w tłuszcz obrośnie zechce wilkiem posmakować
Mi się riwaldo super czyta zawsze, umiejętnie balansował na granicy ekscentryzmu i pocieszności. zupełnie nieinwazyjny user z interesującymi spostrzeżeniami