Bukmacherka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
peterkurten
Re: Bukmacherka
Ja jeszcze 200 dołożyłem
jeżeli Anderson nagle nie ozdrowiał, a widziałem go przedwczoraj o kulach to jestem spokojny o ten handicap
cabbil sam tego nie wygra
- qualite_de_schizoide
Ten Masternak to spoko, na pewno jest value
Ale tak wysoki handi na drużynę na wyjeździe w kosza w polskiej lidze to trzeba być odważnym. Może wejść wiadomo i tego życzę.
Ale tak wysoki handi na drużynę na wyjeździe w kosza w polskiej lidze to trzeba być odważnym. Może wejść wiadomo i tego życzę.
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
-
peterkurten
Jest rozgrzewka, jest gorzej niż myślałem, powinien być gruby blowout
-
peterkurten
Nie no jestem na tym meczu i dzisiaj dzieje się magia PLK, wyka rzuca trójkę, 100% z osobistych
no nic, z perspektywy kibica górnika jaram się i jebać te cztery stówy
Przepraszam wszystkich co poszli za moim typem
Wielki Gornik Wałbrzych
Przepraszam wszystkich co poszli za moim typem
Wielki Gornik Wałbrzych
- Haczapurjan
Masternak przespał całą walkę, dopiero w ostatniej rundzie się poderwał. Nie wiem co mam Wam powiedzieć. Wtopiłem kilka stów xD To nie jest ten sam koleś co niecałe 3 lata temu walczył z Chrisem Billamem-Smithem. Nie wiem co się z nim stało. Dramat.Haczapurjan pisze: ↑03 kwie 2026, 14:41 Duże value na Mastera. Jeśli chodzi o polskich buków, to na Betfanie znalazłem najlepszy kurs. Możecie wejść na grubo, podziękujecie mi później.
Riley to YouTuber, który się kręcił przy KSI i teraz próbuje świrować pawiana jako bokser. Master go robi bez problemu
![]()
Masternak fatalny. Można przegrać, ale no kurwa, ten Riley to chyba nawet przez sekundę nie był zagrożony w tej walce.
Oczywiście też postawiłem, jeszcze przed wrzutką w temacie
Oczywiście też postawiłem, jeszcze przed wrzutką w temacie
chłop się umówił z bukmacherem przed postawieniem zakładu, że nie będzie robił casha przed końcem rozgrywek
Spoiler

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2026, 18:00 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
Śnieg Garbatym Nosom
To ten co postawił na mistrzostwo Wisły Płock w Ekstraklasie?
Nie wejdzie. Brałbym CO.
Nie wejdzie. Brałbym CO.
Taka była umowa z fortuną że ma nie wypłacać do końca, nikt by mu takiego kursu nie dał. Ale z tego co ktoś już napisał w komentarzach, to miał mieć 5 kuponów na profilu, a został tylko jeden 
Śnieg Garbatym Nosom
- qualite_de_schizoide
to jak to rozumieć? w 4 kuponach zrobił CO? przecież fortuna i tak by mu nie dała tego hajsu z tych kuponów pewnie
chuj mnie boli co se napiszesz na forze